355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 30 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 59 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak 30

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 140 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 141 -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak 140 -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 143 ! ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 140 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 140 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli buldan

emine8983 -> Şafak 140 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 140 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 140 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 140 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak 140 -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak 140 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 140 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 151 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> 140 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak 139 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 141 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 340 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 337 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak 345 -> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :nazar::nazar::nazar::nazar::72:

Kızlar yemın törenleri oldu ve askerlerımız yanımızda vakıt olmuyoo gırmek ıcın ama bgn gırıp attırayım şafagı dedım belkii oynamalar vrdır AYRICA KİMİMİZNKİ DAGITIM IZNI KULLANICAK ŞAFAGIM DURSUN DIYE MSJ ATSIN BANA ... şafakları hızlı yaptıgm ıcın karışmış olabilir duzelltilmesi gereken vrsa ozelden msj atsn takıp edemeyebılırmmm Pazartesi askerim gdıyor :( gelirimmmm herkezze askerıyle ıyı vakıt geçirmelerrrrrrrrrrrr :46::46::46::16::16::16::16::16::54:

[/B][/CENTER]

son zamanlarda durmadan kavga etmemız.en son aılesı yuzunden ben snırlendım.bana sakin ol eskiden boyle deıldın dıodu bende soz vermıstım ama sakin olamadım yani tutamadım kendimi gene hersey maf oldu.bende ıkımız ıcınde en ıyısı ne sen yıpranırsın ne ben dedı... ölse oyle bsy solemez benden ayrılmak ıstemez nasıl boyle oldu ne hale getırmısım ki bunu dedi cok kotuyum...
Canım niye ya niye kavga ettiniz yine :(

Ne oldu ki bebeğim :50: Nedeni neymiş :26:

Suan donus yolundayimm. Esimi teslim ettik. O giderken arkasindan bakakalmak mahvettii beni... Cok ozlemisim onu. Yinede herseye ragmn cok guzeldi hersey. :')

Selam herkese kocami yarim saat once gondrdim hatta inmis birlige gidiyordur bile
Bende otobusu bekliyorum
Dolu dolu iki gece gecirdik cok ozlemisiz yaa
Allah sag salim donmelerini nasip etsin ocagin ilk haftasi gelirsin dedi bir aksilik olmazsa sanirim iki kez boyle evci cikmaya izin varmis onu soracak kirikkalede yine biryer bulur kaliriz
Evli olmak bu yonden cok guzel allah zorlugun yaninda boyle kolayliginida veriyo sukur
Canim siz niye kavga ettiniz ya yazik size :(

Selam kizlar manisadan donuyorum suan erkek arkadasim evci iznine ciktigi icin cok sukur gorusebildik ayrilik cok zor oldu ama :((

son zamanlarda durmadan kavga etmemız.en son aılesı yuzunden ben snırlendım.bana sakin ol eskiden boyle deıldın dıodu bende soz vermıstım ama sakin olamadım yani tutamadım kendimi gene hersey maf oldu.bende ıkımız ıcınde en ıyısı ne sen yıpranırsın ne ben dedı... ölse oyle bsy solemez benden ayrılmak ıstemez nasıl boyle oldu ne hale getırmısım ki bunu dedi cok kotuyum...

Canım düzelteceksinizdir sıkma canını. O kadar zamanın emeği var.

Back
X