- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
sorma canm ama bunu unutmayacağım....
sıkma canının askerine yansıtma bu durumu o da maalesef işte arada kalıyor. olan size olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canm ama bunu unutmayacağım....
dedi tabiki çok da üzüldü ama gitsemde bnmle görüşürse tavır alacaklardı.. telefonla bile konuşamadık bi aradı 10 dk konuştuk surat yapmış hepsi.....
Kızlar merhaba ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. Yorumlarınız çok içten ve hissettiğimiz duygular aynı olduğu için beni buraya çekmeyi başardınız. Benim nişanlım da Sakarya'da asker bende İstanbul'da yaşıyorum askere gitmeden önce hep dua ettim yakın bir yere çıksın diye ve dualarım kabul edildi sanırım acemi ve usta birliği Sakarya oldu. Cuma Günü yemin törenine gittim gurur duydum onunla ve diğer askerlerimizle Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun ve sağ salim sevdiklerine kavuştursun. Yemin töreninden sonra nişanlımı alıp geldik nasıl özlemişim ya o askerdeyken geçmeyen günler o yanımdayken nasıl geçti anlamadım ama bana çok iyi geldi. Kızçeler bundan sonra bende aranızdayım unutmayın he :)
Hoşbuldum canım![]()
Ist neresı canm
Bahçelievler canım sen nerden ?
Bende gazıosmanpaşa canm
Hımm sende sevgilimin oturduğu yerde oturuyormuşsun canım son 1,5 senedir oralar mekanım oldu :)
Hadi ya bılıyosun oraları demek :) ne taraflara dogru :)
Karadeniz mah. tarafında canım cezaevine yakın sayılır
Bende otaraflardayım :)
Suan donus yolundayimm. Esimi teslim ettik. O giderken arkasindan bakakalmak mahvettii beni... Cok ozlemisim onu. Yinede herseye ragmn cok guzeldi hersey. :')
Canim Allah kavustursun bende sana bakmistim ozelden telde yaZamiyorum bana yazarsan cevaplarim ama bende bugun dondum kirikkaleden esimi evci cikartmistim istersen tanissinlar yardimci olurlar ins gidersen de polis evi tavsiye ederim ve dilekce ile mesela cuma aksam 5te izin verilir ama bölük komutani 9da izin verdi sagolsun...
Canım eşim kantinde muhakkak tanışarlar birşey olursa yardımcı olur... sorun filan olursa nisa86 ile burdayız her zaman...
Nisa sagol canim evet dort defa evci cikma hakki varmis hrr ay bir kez kullaniriz esim eslerinizle tanismak istiyo ozelden isimlerini yazin bana ben soyleyim
Canm senin yine hasret bugun başladıbenım günler oncesinden başlamıştı özlemimmmm
(