355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar merhaba ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. Yorumlarınız çok içten ve hissettiğimiz duygular aynı olduğu için beni buraya çekmeyi başardınız. Benim nişanlım da Sakarya'da asker bende İstanbul'da yaşıyorum askere gitmeden önce hep dua ettim yakın bir yere çıksın diye ve dualarım kabul edildi sanırım acemi ve usta birliği Sakarya oldu. Cuma Günü yemin törenine gittim gurur duydum onunla ve diğer askerlerimizle Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun ve sağ salim sevdiklerine kavuştursun. Yemin töreninden sonra nişanlımı alıp geldik nasıl özlemişim ya o askerdeyken geçmeyen günler o yanımdayken nasıl geçti anlamadım ama bana çok iyi geldi. Kızçeler bundan sonra bende aranızdayım unutmayın he :)

Kızlar merhaba ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. Yorumlarınız çok içten ve hissettiğimiz duygular aynı olduğu için beni buraya çekmeyi başardınız. Benim nişanlım da Sakarya'da asker bende İstanbul'da yaşıyorum askere gitmeden önce hep dua ettim yakın bir yere çıksın diye ve dualarım kabul edildi sanırım acemi ve usta birliği Sakarya oldu. Cuma Günü yemin törenine gittim gurur duydum onunla ve diğer askerlerimizle Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun ve sağ salim sevdiklerine kavuştursun. Yemin töreninden sonra nişanlımı alıp geldik nasıl özlemişim ya o askerdeyken geçmeyen günler o yanımdayken nasıl geçti anlamadım ama bana çok iyi geldi. Kızçeler bundan sonra bende aranızdayım unutmayın he :)

Hoşgeldin canımcım aramıza :)

Suan donus yolundayimm. Esimi teslim ettik. O giderken arkasindan bakakalmak mahvettii beni... Cok ozlemisim onu. Yinede herseye ragmn cok guzeldi hersey. :')

off offf.. nizamiye kapısından çıkarken onu orda tek bırakmak kadar kötü bişey yok..otogarda yolcu ederken de aynıydı duygularım...

Canim Allah kavustursun bende sana bakmistim ozelden telde yaZamiyorum bana yazarsan cevaplarim ama bende bugun dondum kirikkaleden esimi evci cikartmistim istersen tanissinlar yardimci olurlar ins gidersen de polis evi tavsiye ederim ve dilekce ile mesela cuma aksam 5te izin verilir ama bölük komutani 9da izin verdi sagolsun...

Canım eşim kantinde muhakkak tanışarlar birşey olursa yardımcı olur... sorun filan olursa nisa86 ile burdayız her zaman...

Nisa sagol canim evet dort defa evci cikma hakki varmis hrr ay bir kez kullaniriz esim eslerinizle tanismak istiyo ozelden isimlerini yazin bana ben soyleyim

Nisa sagol canim evet dort defa evci cikma hakki varmis hrr ay bir kez kullaniriz esim eslerinizle tanismak istiyo ozelden isimlerini yazin bana ben soyleyim

CNm bnm esim revirde ki kisa donemci ozelden yazamiyorum telde ama sen yazarsan cevaplarim ben bahsetmistim esime zaten bilgisi vardi bnm bildigim Kirikkale de 2kez evci hakki veriyorlar ama ins oyledir 4kez iyi yerdeler simdi kisa donemlerin sayisi da artti rahat ederler cnm ilk zamanlar sorun olmustu tel falanda sokmayi becerirse konusmanizda rahat olur

Back
X