355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ya burdakiler neden ben buraya yazınca mı kaçıyoo??
yaa rahatsız olan warsa sölesin yazmayız yanii herkes okuyo anca yani??

ya burdakiler neden ben buraya yazınca mı kaçıyoo??
yaa rahatsız olan warsa sölesin yazmayız yanii herkes okuyo anca yani??

iyi akşamlar cnm niye öle düşündün sen ??? :)
bak ben geldim
uzun zamandır gelemedim aranıza iş güç bebek yemin törenine gittim geldim falan filan işye sizler naptınız bakalım

11 de arar benmkı telefon beklemek bıle guzl deglmı kızçeler :24::24:

iyi akşamlar cnm gerçekten tlf beklemek çok güzel bizde az önce konuştuk çok şükür acemilik bitince telefon sokabildik içeri zar zor olsada :) sen naptın askerin nasıl gittin mi yemn törenine

iyi akşamlar cnm niye öle düşündün sen ??? :)
bak ben geldim
uzun zamandır gelemedim aranıza iş güç bebek yemin törenine gittim geldim falan filan işye sizler naptınız bakalım

bizim topiğe yazmaz oldun sende:26:ii akşamlar canım yaa ne güzel gttin mi sendee ayy nası moral olmuştr sanda eşinede:9:bebiş nasıl?adı ne?
:4:bizde aynı şafak saolsun bi 50lerde sıkıştrdı bide 30dan bu yana sıkıştryoo:7:

11 de arar benmkı telefon beklemek bıle guzl deglmı kızçeler :24::24:
ewt canım yaa bende 12 yi bekliomm umarım bekledime degeerr:9:
bnmde idare eder işte cnm vakit geçirmek için oyalanacak birşeyler arıyorum :26: :26:

aynen yaa bende arıomm ama bulamıomm ice sıkıldm artk boşluktan hasretten ooffff:47:

iyi akşamlar cnm gerçekten tlf beklemek çok güzel bizde az önce konuştuk çok şükür acemilik bitince telefon sokabildik içeri zar zor olsada :) sen naptın askerin nasıl gittin mi yemn törenine

Bizde soktuk şarjı bozuldu :D çarşıya cıkar cıkmaz telfn alcak whatsapp ve konuşma yapıcaz :) Arıycak ınss.. Yok cnm gıtmedm bnmkı ızın vermedı o geldı zttn hemencık :16: Senin nasl gecti ?

bizim topiğe yazmaz oldun sende:26:ii akşamlar canım yaa ne güzel gttin mi sendee ayy nası moral olmuştr sanda eşinede:9:bebiş nasıl?adı ne?
:4:bizde aynı şafak saolsun bi 50lerde sıkıştrdı bide 30dan bu yana sıkıştryoo:7:

valla cnm dedim ya uzun zamandır yazamadım diye
bilmiyorumda bizim topik çok yavaşlamış nedense :(
gerçekten moral oldu ama ayrılık zordu neyse öle böle geçecek zaman
bebiş gayet iii adı HALİT çok yaramaz ya 8 aylık :)
sende haklısın yaklaştıkça daha zordur ama olsun boşver sen yinede ne de olsa az kaldı demi tatlım

Bizde soktuk şarjı bozuldu :D çarşıya cıkar cıkmaz telfn alcak whatsapp ve konuşma yapıcaz :) Arıycak ınss.. Yok cnm gıtmedm bnmkı ızın vermedı o geldı zttn hemencık :16: Senin nasl gecti ?

neyse cnm o gelmiş zaten önemli olan görmek nasıl iii gelmiştir sizede
bizimkiside güzel geçti ama ayrılmak çooook zordu yaaa

valla cnm dedim ya uzun zamandır yazamadım diye
bilmiyorumda bizim topik çok yavaşlamış nedense :(
gerçekten moral oldu ama ayrılık zordu neyse öle böle geçecek zaman
bebiş gayet iii adı HALİT çok yaramaz ya 8 aylık :)
sende haklısın yaklaştıkça daha zordur ama olsun boşver sen yinede ne de olsa az kaldı demi tatlım

anladım canım yogunsundur ahh bende yogun oldugum günleri bi göreydiimm rabbbiimmmm gör benide ne oluurrr:14:

ayy tatlı bebiiş yaa nası tatlıdır şimdi pek sewerim bebeleri:13:geççek canım illaki öle veya böle geçio emin olun yani delip geçio ama:ssz:bizimde az kaldı işte ewt denizim yaa walaa ama inanamıyorm hala daha ilk gidişi aklımda gözümün önüne gelio izine geldiği falan işte:72:

anladım canım yogunsundur ahh bende yogun oldugum günleri bi göreydiimm rabbbiimmmm gör benide ne oluurrr:14:

ayy tatlı bebiiş yaa nası tatlıdır şimdi pek sewerim bebeleri:13:geççek canım illaki öle veya böle geçio emin olun yani delip geçio ama:ssz:bizimde az kaldı işte ewt denizim yaa walaa ama inanamıyorm hala daha ilk gidişi aklımda gözümün önüne gelio izine geldiği falan işte:72:

görür tatlım herşeyde bi hayır vardır ben hep buna inanmışımdır.
ah kuzum kıyamam ya seninkiside zor farkındayım ama bnm gibi yap o gelince yapacaklarınızı düşün geleceğe dair planlar yap ben bu şekilde vakit geçiriyorum valla bide tabi bebiş var o olmasaydı galiba daha zor olurdu

neyse cnm o gelmiş zaten önemli olan görmek nasıl iii gelmiştir sizede
bizimkiside güzel geçti ama ayrılmak çooook zordu yaaa

köyünü öğren unutma :1: :1:

inş canımm eee anlatıveer:52:

ohh sevındım sıznde gzl gecmesne aynen cnm cook zordu ayrılması :(((((((((

haha dun dedgm yerdı herldı ya daha aramadı bakalm sabah aradı smdı gene araması lazm sıra vardır 1 anksrlu teel vrms cnku :D

cnmm ne anltym bıldgn gıbı şafakk sayıyrz işte ve arıooo

Back
X