355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yok sormadım ya dun 2 kere tekrarlattım cocugaaa :52: şimdi yenideen :9::9:sormakk dıceek ne unutkansn Sorarım brz daha zaman gecsn bişeyler anlatı ztn Telsiiz olduda naptıgını ne ettgndn bahsettı :))))))))))
ne guzel canimm konusmussun...insan ne konusucani unutuo ya aradgnda dimi:) kisa zamnda cok sey ogrnmk zor hasret gidermk zor:((

isiimmm söylemek istemiyosun sanırım??okul nerden mezunsn hangi bölüm??ne güzel c anım yaa:1:
bende açıktn okuyorm işte 21 yaş ecrin bende :16:ewde sıkılmkla meşgulm bnde maleseff:26:bizim daha yok cnm yaa gelince iş güç ayarlicak bnm okul iş war daha ama kendi aramzda yüzük tkcaz işini ayarlasıunda bi aileler tanışck daha ooo bzm baya uzun:9:

canım ben lojistik okudum üstüne bide işletme yaptım kafayı yedim yani bildiğin yüksek lisansa bi ara el attım sonra dedim dur yuva kurucam evlencem bide okulla uğraşamam erteledım şuan için onu yanii:31: kıızz senin daha yaş ufakmış ayoll ben seni daha büyük sandıydım bu askerlik seni pek olgunlaştırmış :9: izmirdeyim canım ben bu arada sen hangi şehirdensin??

Gunaydin kizlar dun gece gelemedim jastayim migrenimde tuttu direk uyudum
Kocam ilk defa aramadi dun hic merak ettim oda jasta olmustu acaba daha mi kotu oldu

günaydın canım çok geçmiş olsunn bak bende hastaydım ama 2 gün dikkat ettim kendime kalın giyindim ben pant içine hayatta külotlu çorap giymezdimm ama bu hafta yıllık izindeyim evde hasta uyumamak için giydim :9: birde minoset öneririm sana beni ayağa kaldırdı diyebilirmm canım benim nişanlımda çok hastaydı gece ateşi falan çıkmıştı çok şükür iyi şimdi merak etme canım arar inşallah iyileşmiştir

kızlar günaydın bugün AŞKerimin ilk çarşı izni :)) az sonra çıkıcaklar bende hastaneden çıkar çıkmaz eveee gidicem ve netten görüşcez :)))) :16:

günaydın canıım benimde askerimin ilk çarşısı bugün gezicekler arkadaşlarıylaa moral olur bari biraz iyi gelir :))

canım ben lojistik okudum üstüne bide işletme yaptım kafayı yedim yani bildiğin yüksek lisansa bi ara el attım sonra dedim dur yuva kurucam evlencem bide okulla uğraşamam erteledım şuan için onu yanii:31: kıızz senin daha yaş ufakmış ayoll ben seni daha büyük sandıydım bu askerlik seni pek olgunlaştırmış :9: izmirdeyim canım ben bu arada sen hangi şehirdensin??

günaydınlaarrr...:13:maşallah canım ii okumuşun lojistik 2 yıllıktı sanırım??walaa bi 4 yılı bulsam bende atcam yüksek lisansa ama benmki o zamana kadar bekler mi bilinmez ...adam kafayı yemiş durumda benszlikten dün diyo geliyim hemen alcam seni yanıma kafayı yedm kızım senszlikten diye:16::1:ewt canım küçüğüm de nerden bildin olgun oldumuuu???

kıyamam ya benim durum daha iyi

yaa canım işte önceden acemideyken bzde öleydk şimdi ustada tel kullanıoz allahtan ama neler neler amaann 25 günüm kaldı die sabır ediomm yoksa dayanılacak bişi gbi diil akşam sinirden telde aglıyodm zor sustm oda üzülcek die az kaldı artık...
senin askerin nerde canım???

günaydınlaarrr...:13:maşallah canım ii okumuşun lojistik 2 yıllıktı sanırım??walaa bi 4 yılı bulsam bende atcam yüksek lisansa ama benmki o zamana kadar bekler mi bilinmez ...adam kafayı yemiş durumda benszlikten dün diyo geliyim hemen alcam seni yanıma kafayı yedm kızım senszlikten diye:16::1:ewt canım küçüğüm de nerden bildin olgun oldumuuu???

evet canım lojistik 2 yıldı örgün okudum sonra üstüne açıktan işletme okudum.. yüksek lisans yapabilsen aslında çok iyi olur iş hayatında ciddi anlamsa statün artıyor ama seninki sabırsız herhalde baksana e napsın çocukcağız 15 aydır ayrı sevdiğindenn bırak bırak sabırsız olsun daha güzel :9: benim sarı da tam aksi çok garantcidir gelince eski işinde çalışmak istemiyor bilg. mühendisi sürekli geziciydi şimdi sabit bi iş arıcak garanti bi iş bulucam sana doğcak çocuklarımıza garanti vericem onlar sonra evlenicez evlenmekten kolay ne var önemli olan sağlam adımlar atmak evlendikten sonra garanti olmayan işten atılırsam nolcak falan der hep bu huyunu çok seviyorum ben tam tersiyimdir sonunu hiç düşünmeden yaşarım ama o beni dizginliyo daha mantıklı benden :)) konuşmalarından falan öyle anladım canım askerlik hakkında baya destek oldun bana bu yüzden askerlik sizi baya pişirmiş anlamında dedim ;)):nazar:

günaydın kızlarrr :16: dilerim cok guzel bir haftasonu olur hepimiz ıcın.aramayanların askerleride bir an once arar ınsallah :16: sıkmayın canınızı hersey cok guzel o-la-cak .))

kızlar orda mısınız? çarşı iznine çıkmış mı sizinkilerde?:49:

canım evet benim sarımda çıktıı aradı konuştuk msjlaşıyoruz şuan :)) yemek falan yiceklermiş akşam 5 te teslim olcaklarmış yine birliğe güzel bi moral olur onlar için bu

günaydın kızlarrr :16: dilerim cok guzel bir haftasonu olur hepimiz ıcın.aramayanların askerleride bir an once arar ınsallah :16: sıkmayın canınızı hersey cok guzel o-la-cak .))

ooo tünaydın canım hoşgeldinnn amiin diyorum kocaman bunlar ne güzel dilekler böylee :)):16:

kendısı kahvaltı gene alıp yapmış.. Dıo bızım kıbrıs çok guzel senıde alıp buradamı yaşasak dıo hehehe :9:

oo seninki tam Kıprıslı olmuş bile Bahar baksana bizim kıbrıs falan :9: gurbet ellere kaptırma askerinii ülkemiz gibisi var mı benim için senin yanında olduğum sürece her yer paris de :9::33:

inadına yasamak dıe bı dızı basladı ya gecen hafta ılk bolumuydu.kıbrısta gecıyordu bı kac sahnesı.ekrana yapıstım resmen :9: benm gectıgım yerlerın otelın yerini çekmişler falan bi garip oldum

inadına yasamak dıe bı dızı basladı ya gecen hafta ılk bolumuydu.kıbrısta gecıyordu bı kac sahnesı.ekrana yapıstım resmen :9: benm gectıgım yerlerın otelın yerini çekmişler falan bi garip oldum

sorma bende geçen, bizim şirketin Aralık ayı dergisini elime bi aldım açtım Pamukkaleyi anlatşmışlar bu nişanlımla gittiğimiz yerlerin fotoları falan vardıı daha geçen hafta ordaydık yemin töreni için gittiğimizde ben yine tabi bööööö deyip bastım yaygarayı :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X