güzel dilekler hepimizin olsun inşallah:)konuştuk çarşı iznindeydi bugün ilk defa ama hiç demedi internet kafeye gidelim de görntülü konuşalım diye

canım benim ilk çarşı izni mi? eğer ilk çarşısıysa bence bırak gönlünce gezsin kafasını dağıtsın benimki burger yedi diye dünyanın en mutlu insanıyım şuanda diyo hani düşün o moddalar yani zaten birdahakinde eminim kendi söyler
anladım canım wala inş yapabilirsem dediim gibi bide baya uzun zamandr beraberz
o yüzden artk hani ewlilik olmasa bile bi resmiyet olsun ailemide düşünüo onlarda bilsinler artk sıkıldım ice die...bide bu askerlik bizi yedi be canım başımıza gelen pişmiş tavugun başına gelmedi zor geçti o yüzden hani mevlananın bi sözü warya"HAMDIM,PİŞTİM,YANDIM bu askerlikte dahil olmak üzre hayat bana çook dersler verdi acılar insanı olgunlaştırırmış yaa eskiden küçükken daha olgundum da şimdi deliliğe vuruyorum
hayatın ne getirecegi belli olmuyo ki sen planlar yapıyosun sonra bi bakmışın puuff demiş uçmuş herşey...rabbim hakkımızda hayırlısını versin,gönlümüzdeki güzellikleride hakkımızda hayırlı kılsın....
ne güzel yaa bnm en çok istediğim meslegi yapıomuş nden istemiyo ki???
maşallah allah bi ömür beraberlik nasip etsin tatlım

haklısın tatlım valla uzun soluklu ilişkilerde ciddiyet gerekli artık resmiyete dökmek.. ayy kendi zamanlarım geldi aklıma ne heyecanlı zamanlardı ilk tanışma isteme söz nişann

Allahım her sevene nasip etsin bu güzel duygularııı...valla anlattığın kadarıyla askerlik sizi baya bi pişirmiş ama olsun bak bitecek işte böyle düşünün.. aynen tatlım hayat bu bazen çok güzel bazen acımasız

ben çok planlı yaşayan bi insandım ama artık bıraktım planlı yaşamayı doğaçlama yaşamak bazen daha anlamlı oluyor kadere çok inanırım zaten yazılmış çizilmiş bize yaşamak düşüyor diyenlerdenim.. canım mesleğini çok seviyor ama askere gitmeden önce ziraat bankası ege bölgesi tüm şubelerinden sorumluydu gitmediği görmediği yer kalmadı bu yüzden böyle bi iş istemiyor evlenince yerim sabit olsun her akşam evime geleyim diyor o yüzden iş durumları skıntılı hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel günler yaşayalım inşallah
ah kıyamam canım sen baya içerlemişsin aradımı peki konuştunuz mu??