Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooook şükür bugünde bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
((((((((((((( ilk defa sesını duyamadn cok mrk edıormmm
![]()
ya meraklanma canım ya yarın ilk işi seni aramak olacak emin ol
kııııızzzlllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nbysnz bakalım??? :112:
gizemciğim hoşgeldinkııııızzzlllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nbysnz bakalım??? :112:
cnm bılıosn aramadn hıc yapmadı bunca zmn :S mrk edıormm ıns bsyı yokturr yaa ufff![]()
candan dınlıorm cnm sensizlık bnm canımı acıtan .. :2: seen![]()
gizemciğim hoşgeldin
yoktur sen içini ferah tut böyle zman da da öyle şarkı dinlenmez kuzuu![]()
gizemciğim hoşgeldin
yoktur sen içini ferah tut böyle zman da da öyle şarkı dinlenmez kuzuu![]()
bende aytekin ataş şahdamar dinliyorum cnmokudum cnm az önce aramamış ii düşün bence yoğundur falan yada bugünkü komutan çok serttir ondan arayamamış olabilir eline geçen ilk fırsatta arıcaktır merak etme
![]()
bebegmm napimm cok mrk edıorm efkarlandm
ahh cnmm acemi birlgne gtgndn berı 1 kere aramamzlık ettmedıı smdı nolmş olablr cok mrk edıorm off umrm ıyıdır![]()
anlayabiliyorum seni bebeğim ama merak etme tatlı kötü bişey yoktur sadece yoğundur yada komutan falan izin vermemiştir belki iidir merak etme ilk fırsatta mutlaka arıcaktır sen içini ferah tut![]()
oyyy oyyy sesıı ılee yaşayan been ılk defa duymadm kotuym ıns ıı olsnda![]()
günaydın canıım geel evet burada toplaşıyoruuz![]()
offf filmde sarmadı kızlar yaa 1 saat 23 dk dayanabildim en fazla![]()
offf filmde sarmadı kızlar yaa 1 saat 23 dk dayanabildim en fazla![]()
akşam olunca, hele birde gece olunca bi efkar düşüyor ki sormayın.. el ayak çekliyor ya şehirden insan kendisi ile başbaşa kalıyor..
Biraz geç oldu canım ama geldim sonunda :)
akşam olunca, hele birde gece olunca bi efkar düşüyor ki sormayın.. el ayak çekliyor ya şehirden insan kendisi ile başbaşa kalıyor..
aman ne fılmı ya gelde sohbet edelım skıldm hakikttn gene huzun coktu ıyıce bana yaa