355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

önemli olan yaptığın hataları affedebilmekte geçmişten ders çıkarmak ve üzerine çokta düşünmemek düşündükçe çıkamazsın işin içinden kendinide olanı da karşındakini de affedemezsin üzerine düşünmiceksin bugünün anın tadını çıkaracaksın ama aynı durum tekrar karşına çıktıında hatanı tekrarlamıcaksın anın tadını çıkar bugünü yaşa geçmişi düşünürsen sürekli bugünü de kaçırırsın yonra gelecekte yeni bi pişmannlık yeni bi keşke anın tadını çıkar... :31::31:

karşımdaki die bişi yok kii bnm derdim kendimle gelecegimi etkileyecek bi saçma keşkem war işte derdim tek kendimle sanırım geçenki sorunun cewabınıda buldum:46:

nişanlımın bi türlü aşamadığımız beni deli eden huyları canım başka ne olabilir bu şekilde evliliği ertelemek istiyorum evliyken asla vazgeçmicek çünküü bu arada tutturmuş 4 kasımdan itibaren sayılıyo diye yol izni diyorum hayır yol izni yok benden daha mı ii bilceksin burda her gün şafak hesaplanıyor 4 kasımdan itibaren şafak saycaksın diyo 130 olarak düzelttim ayrıca msj atmama gerek var mı sana cnm?

Şafak farklı sayılıyo demişti benim erkek arkadaşım da, şuan 129 mu? 128 mi? Öyle birşey kalmış, net söylemiyo bana sürpriz yapacakmış.. :44::31:

Son düzenleme:
yok canım sorun olmaz bızımkıde kendı gıtmıstı.

günnayydınn kızlarrr :16: sacma sapan bır geceydı uyuyamadım uyumak ıcın lavanta yagı surdum yastıgıma tam tersi kabus oldu bu gece bana.bıraz ders calısayım bariii smdii
Kizlar telden giriorum okuyamadim sayfalari eve gidince okuyacaim karismis burasi gibi duruo ben neyi soracaim size omer simdi evcil izni alacak ailesi gidince tekrar askeriyeye gittiginde ailesimi teslim etmek zorunda yoksa tek basina geri donebiliyormu ?

merhaba kızlar.
valla başım dönüyo iş yoğunluğundan YETEEEERRR diye bağırcam.bi size bakayım dedim ama sizlerde yoksunuz.neyse artık akşama görüşürüz.öpüldünüz

kızlar merhaba :3: uzun zamandır giremedim işler yoğun bu aralar nasılsınız :6: okuduğum kadarıyla geçmiş sayfaları hepimizin sabıra iht. var ALLAH bol sabır versin bize:34: kimi yerlerin telefonu bozuk kimi yerlerinde doktoru bnm sevdiğimede doktor yanlış ilaç vermiş orda gözü için hastaneye sevk olmuş ne biçim yer bnde anlam veremedim :47:

bu arada kübra galiba biz tanışmadık
merhaba deniz ben yarışmaya uşak tan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9::9::9:

:ssz::ssz::ssz::ssz: karşılaştık ama baaak :54: bebegmm konuştum kıbrıssta yaşanmaz dıo :1::1: senınkı nasl ?

ewet yuppii valla özlüyom sizi ya bugün bi ara iş yerindede girdim yine kimsecikler yoktu büktüm boynumu çıktım topiğimizden :(
neden yaşanmaz diyo havasından mı parasından mı insanlarından mı????
bnm ki iii revirci olmuş haftaya yerine geçecekmiş bakalım hayırlısı.bi bilgin varmı tatlım revir nasıl rahatmıdır.rahattır die biliyorum ama işte merak

Back
X