355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Selam canım

Neden sıkılıyorsun derslerden mi ?

Ben çalışırken çok sıkılıyorum. Dikkatimi de toplayamıyorum.

Sevdiceğimi de çok özledim zaten :( 5 gibi arayacaktı aramadı :(

Bunu yazdım yazar yazmaz eşim aradı ya :D

ben burdayımmm Muhteşem Yüzyılı izlicem battaniye altına sığınacağım... aşkımın gitmesine 5 gün kaldı içimde bir yumru oturdu kaldı:(:43:

Off özlem giderin valla canım :( Allah sabır versin şimdiden.

Gizem seninki girnede nerede asker şu anda. Benimkinin yeri belli oldu. Muhsimder komutanlığı. Muharebe simulasyon dersanesi olarak geçiyor. Girne kolordusunda merkezde olacakmış.

2 gündür uğrayamadığım buralarr kızlar kendimi çeyizlere attım resmen ve yatak odası ile ilgili tüm çeyizlerim bitti nevresimler çarşaflar uyku setleri bornozlar tepsiler vs baya bişey aldıımm şeytanın bacağını kırdım sonunda :)) yalnız sarı yanımda olmadan almak çok zor oldu benim çok kötü bi huyum var kararsızlık :(( ama yinede herşeyim çok güzel olduu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sizler neler yaptınız?

cimcimem ayrı bi topik mi açalım istersin yoksa burdan mı konuşalım?

2 gündür uğrayamadığım buralarr kızlar kendimi çeyizlere attım resmen ve yatak odası ile ilgili tüm çeyizlerim bitti nevresimler çarşaflar uyku setleri bornozlar tepsiler vs baya bişey aldıımm şeytanın bacağını kırdım sonunda :)) yalnız sarı yanımda olmadan almak çok zor oldu benim çok kötü bi huyum var kararsızlık :(( ama yinede herşeyim çok güzel olduu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sizler neler yaptınız?

ohh ne güzel canım mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan inşallah burada kaynar gider:9::9::9::9::9:

oo bebeeeğimm hoşgeldinn iyi günlerde musmutlu uykularda kullanın inşallah :nazar: bugün trendyolda madame coco ürünlerinde baya uygundu fiyatlar

girne kolorduda mı olucakmıs? benımkıde kolorduda.sorarım bugun neresymıs dedıgın yer canım

ne topiği acıyosunuzz bkiim
Gizem seninki girnede nerede asker şu anda. Benimkinin yeri belli oldu. Muhsimder komutanlığı. Muharebe simulasyon dersanesi olarak geçiyor. Girne kolordusunda merkezde olacakmış.

ohh ne güzel canım mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan inşallah burada kaynar gider:9::9::9::9::9:

canım benim Amiiinnn inşallah :)) tamam kuzucum burda kaynatalım o zaman ;))

oo bebeeeğimm hoşgeldinn iyi günlerde musmutlu uykularda kullanın inşallah :nazar: bugün trendyolda madame coco ürünlerinde baya uygundu fiyatlar

Gökçeemm kız senin trendyolda, buralarda ne işin var sevdiceğin gitmicek mi 5 gün sonra hadi hadi onun yanına burda seni istemiyoruz şuan da o gidince zaten burdan çıkmıcaksın son günlerini değerlendirrr:9::9::9: Amiin canım beniimm

Daha güzelleri, en güzelleri inşallah sizinle olur. Kızlar bu arada elimi attığım herşey %50 %70 indirimdeydi hani bunu bilerek gitmedim hepsi öyle denk geldii English Home, Karaca Home, Madamme Cocco acayip inidirmler var tavsiye ederim :34:

İyi günlerde kullan canım. Ben de hep eşime sorardım. O şu olsun derdi. Başlardım ama onun şusu var busu var. Bu olsun bence. O da bana kızardı sen kararını vermişsin zaten niye bana soruyorsun diye :9: Ahhh ahhh.... Özledim valla :(

Madame coco mağazaları da baya indirimli oluyor. %50 +%50 yapıyorlar. Ama bana çok kaliteli gelmiyor orası. Biraz aksesuar amaçlı birşeyler alınabilir.

girne kolorduda mı olucakmıs? benımkıde kolorduda.sorarım bugun neresymıs dedıgın yer canım

Sor bakalım canım. Merak ediyorum valla nasıl bir yer. Seninki artık oranın yerlisi olmuştur zaten biliyordur :ssz:

Back
X