355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen olmadı ben aliyim bari o zaman kıyamaz belki üzülmiyim diye giyer aslında donacak haberi yok burada anlamıyor ki :36:

valla bnm eşimde hiç sevmezdi ama mecburen giyiyo şuan.ben zorla aldırmıştım gitmeden şimdi bana teşşekkür ediyo iyiki almışız diye.
sende kesin al yani cnm önce istemez ama sonra giyer

valla bnm eşimde hiç sevmezdi ama mecburen giyiyo şuan.ben zorla aldırmıştım gitmeden şimdi bana teşşekkür ediyo iyiki almışız diye.
sende kesin al yani cnm önce istemez ama sonra giyer

tamam tatlım annesi 4-5 adet normal içlik almış ama termali istemiyormuş beyefendi o da minnet duyacak haberi yok :)

bencede cnm benim içinde öyle ve benimkide memnun kütahyada okuduk biz ikimizde soğuu malum oranın kullanıyordu termal içlik oradada valla çok memnundu

sizde biz gibi birlikte okudunuz demek ne kadar güzel.bizde vanda birlikte okuduk.inşallah sizde evlenir mutlu bi yuva kurarsınız cnm.

sizde biz gibi birlikte okudunuz demek ne kadar güzel.bizde vanda birlikte okuduk.inşallah sizde evlenir mutlu bi yuva kurarsınız cnm.

inş cnm biz son sene tanıştık aslında 1 yıl okuduk beraber ama o bir yıl geri kalan 3 yıla bedeldi onun içinde benim içinde :16::16: inş aah bi elimize işlerimizi alalımda gerisi olacak inş ailem işim olmadan beni ona vermez :9::9::9::9::9: onun işi olmadanda ailem vermez çalışmakm şart :9::9:

valla açıkçası ben erkekte yünden ziyade termali daha çok tercih ederim allahtan benim ki de öyle e senin ki madem normalleri giyecek neden termali giymiyo ki anlamadım

manyak da ondan :))) normal içlik bile giymem diyor termal falan uğraştırmayın beni diyor bunu söylediği zaman tabi sıcacık evindeydi ve hava bu kadar soğuk değildi :)

bu arada napıyosun gökçe çalışıyo musun okuyomusun biz tanışmadk galiba

evet canım çalışıyorum yaklaşık 5 senedir özel bir şirkette. çok şükür memnunum işimden sevgilimin gidip gelmesini bekliyorum işte dönüşte Allah kısmet ederse yuva kurcaz :16::16: sen nerede çalışıyorsun veya çalışıyor musun??

inş cnm biz son sene tanıştık aslında 1 yıl okuduk beraber ama o bir yıl geri kalan 3 yıla bedeldi onun içinde benim içinde :16::16: inş aah bi elimize işlerimizi alalımda gerisi olacak inş ailem işim olmadan beni ona vermez :9::9::9::9::9: onun işi olmadanda ailem vermez çalışmakm şart :9::9:

biz biraz çıgındık galiba :1: çünkü ben dershanede işe başlamıştım ve eşimin işi yoktu o o sene askere gidecekti.ailelerimizde bişey diyemedi eşimde bnde tek çocuğuz kıyamadılar bize:9::9: tam askere gidecekti iş buldu askerlik 2 yıl sonraya ertelendi işte şimdide askerde

evet canım çalışıyorum yaklaşık 5 senedir özel bir şirkette. çok şükür memnunum işimden sevgilimin gidip gelmesini bekliyorum işte dönüşte Allah kısmet ederse yuva kurcaz :16::16: sen nerede çalışıyorsun veya çalışıyor musun??

büyük bi telaş vardır şimdi büyük ama tatlı bi telaş :1:

bende çalşıyorum tatlım tekstil fabrikasında kalite kontrolden sorumlu kimyagerim.şükür bende memnunum ama işte bazen insanın cnını sıkıyolar ama yapcak bişi yok

hoşbuldummm :16: :16:
boş boş evde oturuyorum cnm tv izliyorum falan gayet monoton bir şekilde devam ediyor ve sıkılıyorum :26: :26:
sizler ne yapıyorsunuz nasılsınız?

valla cnm sen evde biz işte sıkılıyoruz.sonuçta insanoğlu hep bi memnuniyetsizlik var şükretmeyi bilmiyoruz galiba.

hoşbuldummm :16: :16:
boş boş evde oturuyorum cnm tv izliyorum falan gayet monoton bir şekilde devam ediyor ve sıkılıyorum :26: :26:
sizler ne yapıyorsunuz nasılsınız?
aaaaaa aynı ben :9::9::9::9:
biz biraz çıgındık galiba :1: çünkü ben dershanede işe başlamıştım ve eşimin işi yoktu o o sene askere gidecekti.ailelerimizde bişey diyemedi eşimde bnde tek çocuğuz kıyamadılar bize:9::9: tam askere gidecekti iş buldu askerlik 2 yıl sonraya ertelendi işte şimdide askerde

valla öyleymişiniz ben kendimi henüz zaten evliliğe hazır hissetmiyorum o yüzden de benim içinde iyi oluyo :9::9::9:
sizde kısmet öyleymiş cnm kısmetten öte köy yok :9::9:

büyük bi telaş vardır şimdi büyük ama tatlı bi telaş :1:

bende çalşıyorum tatlım tekstil fabrikasında kalite kontrolden sorumlu kimyagerim.şükür bende memnunum ama işte bazen insanın cnını sıkıyolar ama yapcak bişi yok

maalesef iş hayatı bu yapacak hiçbirşey yok hele bugünlerde asabiyim zaten haftaya işteki arkadaşlarıma söyledim gergin olabilirim üzerinize alınmayın diye :47:

telaş var canım sorma bazen üzülüyorum gidecek diye ama sonra kendimi telkin ediyorum bak mecbur gidecek zaten başka çare yok o yüzden üzülme dönüşü muhteşem olacak diye :)

siz ne kadarlık evlisiniz bebişiniz var birde değil mi :emir_bebek:

Back
X