355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

maalesef iş hayatı bu yapacak hiçbirşey yok hele bugünlerde asabiyim zaten haftaya işteki arkadaşlarıma söyledim gergin olabilirim üzerinize alınmayın diye :47:

telaş var canım sorma bazen üzülüyorum gidecek diye ama sonra kendimi telkin ediyorum bak mecbur gidecek zaten başka çare yok o yüzden üzülme dönüşü muhteşem olacak diye :)

siz ne kadarlık evlisiniz bebişiniz var birde değil mi :emir_bebek:

benimki de soru imzanda yazıyormuş zaten kafam hiç yerinde değil şu sıralara kusuruma bakmayın :)

manyak da ondan :))) normal içlik bile giymem diyor termal falan uğraştırmayın beni diyor bunu söylediği zaman tabi sıcacık evindeydi ve hava bu kadar soğuk değildi :)
:9::9: askere gidince kışın bu soğuklarda giyer dicemde erkeklik yüzünden lafını yememek için yine istemez bence sen al hediye diye giyer belki

maalesef iş hayatı bu yapacak hiçbirşey yok hele bugünlerde asabiyim zaten haftaya işteki arkadaşlarıma söyledim gergin olabilirim üzerinize alınmayın diye :47:

telaş var canım sorma bazen üzülüyorum gidecek diye ama sonra kendimi telkin ediyorum bak mecbur gidecek zaten başka çare yok o yüzden üzülme dönüşü muhteşem olacak diye :)

siz ne kadarlık evlisiniz bebişiniz var birde değil mi :emir_bebek:

benimki de soru imzanda yazıyormuş zaten kafam hiç yerinde değil şu sıralara kusuruma bakmayın :)

SORUN DEĞİL CNM YA HAKLISIN BENDE DE VAR BU DALGINLIK OLAYI.
EWET 8 AYLIK Bİ OĞLUMUZ VAR :emir_bebek:
ALLAHIM SİZLEREDE NASİP ETSİN.
BİZDE HEP ÖLE DİYORUZ ASKERLİK BİTİNCE HERŞEY DAHADA GÜZEL OLCAK DİYE.

SORUN DEĞİL CNM YA HAKLISIN BENDE DE VAR BU DALGINLIK OLAYI.
EWET 8 AYLIK Bİ OĞLUMUZ VAR :emir_bebek:
ALLAHIM SİZLEREDE NASİP ETSİN.
BİZDE HEP ÖLE DİYORUZ ASKERLİK BİTİNCE HERŞEY DAHADA GÜZEL OLCAK DİYE.

oyyy Allah bağışlasın Aminn canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

sabahta cok erkenmiş cnm yaa :26: :26: birde hava soğuk sabahın ayazında evden cıkmakta cok zor olur :26:

offf sorma hele kışın karanlık oluyor o saatte birde o yataktan kalkmak nasıl bir zülum ki sormayın her sabah küfrediyorum istisnasız :47:

acayip halsizlik var kizlar bende:( kolumu kaldrcak halim yok inanin ki:( bir de icimde tuhaf bir skntı...noldu bana:(([/QUOTE

o sıkıntının aynısı bendede var fazlasıyla hiçbirşey yapasım yok... birde bizimkiyle görüşünce içim kötü oluyor yanında ağlamiyim üzüldüğümü belli etmiyim diye oyun oynamaktan gına geldi. içime attıkça başka şeylere patlıyorum

yok cnm sokmasın usta birliğinde de almıyorlar ama gizliden sokuyorsun tabi ama acemilikte sıkıntılı ankesrlüden konusursunuz rahatca bol bol kart alsın yanına

doğru diyorsun canım 366 alan koduna (Kastamonu alan kodu) alıştıracağız kendimizi desene

Back
X