355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bakalım hayırlısı bı yarın gıdeyımde.dıger yerıde arıcam gıtmeden.kesın bsy solesınler bende beklemıyım bosuna yanii.valla daraldım artık uff benımkı bugun aramzda kesın
e o zaman yaparım diyosan başlarsın bebeğim ama ben yapamazdım şahsen en azından hayatın düzene girer para kazanırsın ii olur

Canım hiç sıkkma canını bak evlenceksin para biriktirirsin, çok daralırsan başka iş yaparsın kafanı seni yormayacak.

bakalım hayırlısı bı yarın gıdeyımde.dıger yerıde arıcam gıtmeden.kesın bsy solesınler bende beklemıyım bosuna yanii.valla daraldım artık uff benımkı bugun aramzda kesın

valla cnm tecrübe sonuçta insanları tanırsın para kazanırsın.ben pişman değilim mesela dershanede çalıştığım için hayatın gerçeklerini orada gördüm.ama verdiğim emek haram olsun o yöneticilere başkada bişi demiyorum.

korkuyorum sen bole dıyıınce .) sen ogretmen olarak gırdın ama dmı? benmkı farklı yanı ama gene aynı stres tabiii.uff hayat ne zor
valla cnm tecrübe sonuçta insanları tanırsın para kazanırsın.ben pişman değilim mesela dershanede çalıştığım için hayatın gerçeklerini orada gördüm.ama verdiğim emek haram olsun o yöneticilere başkada bişi demiyorum.

24 yaşındayım. Yaşım küçük daha. Bir de çocuk ayrı sorumluluk. Hazır hissetmiyorum şu an kendimi. Ben çocuğum zaten halaaa :p
Sen kaç yaşındasın

aynı yaştayız tatlım.
bende hazır hissetmiyodum çünkü insan o sorumluluğu almaktan korkuyo ama bi bebeğim olsun istiyodum.
hayırlısı olsun tatlım siz en doğrusunu bilirsiniz sonuçta
ama çok ertelememek lazım bnm fikrim bu

aynı yaştayız tatlım.
bende hazır hissetmiyodum çünkü insan o sorumluluğu almaktan korkuyo ama bi bebeğim olsun istiyodum.
hayırlısı olsun tatlım siz en doğrusunu bilirsiniz sonuçta
ama çok ertelememek lazım bnm fikrim bu

Bir de hayatımı kısıtlayacakmış gibi geliyor:( Hayırlısı bakalım

korkuyorum sen bole dıyıınce .) sen ogretmen olarak gırdın ama dmı? benmkı farklı yanı ama gene aynı stres tabiii.uff hayat ne zor

ewet kimya öğretmenliği yaptım sınav dershanesinde.öğretmendim ama sonuçta bu sektördeydim.herşeyini bilirim yani ama dedimya büyük tecrübe

ızın gunlerı benım dusundugum.bır hafta hc ızın kullnmasan obur hafta 2 gun ızın verırlermı mesela bunu dusunyorum.bana verceklerı 1 gun ızınle ben bsy yapamam.ızmıre gıtmek ıcın 2 gun lazım en azından.s askerden gelcek yanına gıdemıcem geldıgı gun ztn ıse gırmıs olursam.saka gıbı..
ewet kimya öğretmenliği yaptım sınav dershanesinde.öğretmendim ama sonuçta bu sektördeydim.herşeyini bilirim yani ama dedimya büyük tecrübe

ızın gunlerı benım dusundugum.bır hafta hc ızın kullnmasan obur hafta 2 gun ızın verırlermı mesela bunu dusunyorum.bana verceklerı 1 gun ızınle ben bsy yapamam.ızmıre gıtmek ıcın 2 gun lazım en azından.s askerden gelcek yanına gıdemıcem geldıgı gun ztn ıse gırmıs olursam.saka gıbı..

eğer anlayışlı insanlarsa izin verirler cnm.

maalesef yok. Ikimizin ailesi de uzakta. Zaten biraz da o yüzden. 2 sene filan daha çalışırım. çocuklarım olunca işi bırakırım artık kendim bakarım diye düşünüyorum.

işte o zaman haklısın derim cnm benm annem yanımda.aslında mersinde oturuyo ama babamı kaybettik bu sene bende tek çocuğum o yüzden şuan yanımızda hayat işte aslında kayınvalidem bakacaktı oğluşa ama böle oldu :(

işte o zaman haklısın derim cnm benm annem yanımda.aslında mersinde oturuyo ama babamı kaybettik bu sene bende tek çocuğum o yüzden şuan yanımızda hayat işte aslında kayınvalidem bakacaktı oğluşa ama böle oldu :(

Başınız sağolsun canım. Vardır her işte bir hayır. Hem eşin askerdeyken sana da yoldaş oluyordur o şimdi. Ben de eşim gidince askere ananemle kalmaya başladım. O da benim yoldaşım oldu. Dedem çok erken yaşta vefat etmiş. Beni avutuyor. En azından dönecek biliyorsun diye :(

aynen canım epey zor.bunalmıs ve bıkmıs bır durumdayım.onumu goremıyorum ..

canım senin askerinin gelmesine çok az bi zaman kalmış bak bizim hayalini kurduğumuz günler senin için çok yakın inşallah, bilmiyorum esas neden canın sıkkın ama iş konusunu da takma kafana ne kadar bunalsak sıkılsakta hepimizin bi nasibi var sıkma canını bu kadar

işte var tabi.dun tartıstık gene kotu kapadık telefonu.son zmnlarda hep boyle oluyor.gelmesıne az kaldı ama onu gorebılcem mı bellı deıl hcbsye sevınemıyorum halıyle.farklı sehırlerdeyız.. dusundumuz gıbı olması cok zor herseyın..
canım senin askerinin gelmesine çok az bi zaman kalmış bak bizim hayalini kurduğumuz günler senin için çok yakın inşallah, bilmiyorum esas neden canın sıkkın ama iş konusunu da takma kafana ne kadar bunalsak sıkılsakta hepimizin bi nasibi var sıkma canını bu kadar

Back
X