355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

850 tl maas + prım .yemek var.yol yok.tahmının 150 en az yola gıdıo cebımden.sıgorta bıde işte.kapıdan gırn musterıyı bılgı almak ıcın bunu satısa cevırıp musterıyı ıkna edebılırmısın dedı kayıt ıcın.yanı guleryuzluyum konusur ederımde mıllet ıstemezse kayıt olmaz gıder yanı hangı derecede bı konusma ıstıyorlar bılemedım.gorustugum kadında 2009 da gırmıs kuruma eıgıtm danısmanı olarak.smdı yenı acılan subenın muduru.yukselme ımkanın var falan dedi.ole yani.. hafta ıcı 1 gun ızın var her hafta kullanmak zorundasın.shift sıstemı varmıs.sabah 8 bucukdan aksam 7 ye kdar bı hafta.bı hafta da oglen kact htrlamıom aksam 9 40 a kadar.dıger yer olsa benm ıcın daha ıyı olcak.ondada hala adam gelmedı dıe haber beklıom :@ offf ya
Hayırdır canım ne oldu merak ettim ben de?

Nasıl geçti görüşmen? İzin olayları nasılmış?

nasıl gecti görüşmen cnm :26: :26:
ben netten baktım ama sadece cepleri diyor cnm o yüzden sorayım dedim bide eve kabarık bi fatura gelmesin sonra :9: :9:

neler dediler cnm olumlu mu

850 tl maas + prım .yemek var.yol yok.tahmının 150 en az yola gıdıo cebımden.sıgorta bıde işte.kapıdan gırn musterıyı bılgı almak ıcın bunu satısa cevırıp musterıyı ıkna edebılırmısın dedı kayıt ıcın.yanı guleryuzluyum konusur ederımde mıllet ıstemezse kayıt olmaz gıder yanı hangı derecede bı konusma ıstıyorlar bılemedım.gorustugum kadında 2009 da gırmıs kuruma eıgıtm danısmanı olarak.smdı yenı acılan subenın muduru.yukselme ımkanın var falan dedi.ole yani.. Hafta ıcı 1 gun ızın var her hafta kullanmak zorundasın.shift sıstemı varmıs.sabah 8 bucukdan aksam 7 ye kdar bı hafta.bı hafta da oglen kact htrlamıom aksam 9 40 a kadar.dıger yer olsa benm ıcın daha ıyı olcak.ondada hala adam gelmedı dıe haber beklıom :@ offf ya

umarım diğer yerden de kısa zamanda bi cvp gelir.

Ben az çok bunları konuşacağınızı tahmin ediyodum zaten maaş falan doğru tahmin etmişim ama diğer yer olmasada ewde oturmaktan iidir cnm biraz yorulursun ama her iş yoruyo zaten.neyse hadi hayırlısı.mekan falan nasıl temiz mi

ortam guzel yanı bu gorustugum kadında benm olcgım yerde duruomus bızı gormek ıstıyomus musterıyle nasıl konusyoz falan dıye.bıde bı kız var o cıkcakmıs o yuzden bırını alıolarmıs.bı tanede erkek var.onla calıscam gırersem yanı.pek hosuma gıtmedı orası:S yol 2 vesaıt ypcam yanı bıde 9 40 oldukca gec heralde bu ıse gırmem yanii.s dıger yerı beklıom bakalım.s
umarım diğer yerden de kısa zamanda bi cvp gelir.

Ben az çok bunları konuşacağınızı tahmin ediyodum zaten maaş falan doğru tahmin etmişim ama diğer yer olmasada ewde oturmaktan iidir cnm biraz yorulursun ama her iş yoruyo zaten.neyse hadi hayırlısı.mekan falan nasıl temiz mi

ortam guzel yanı bu gorustugum kadında benm olcgım yerde duruomus bızı gormek ıstıyomus musterıyle nasıl konusyoz falan dıye.bıde bı kız var o cıkcakmıs o yuzden bırını alıolarmıs.bı tanede erkek var.onla calıscam gırersem yanı.pek hosuma gıtmedı orası:S yol 2 vesaıt ypcam yanı bıde 9 40 oldukca gec heralde bu ıse gırmem yanii.s dıger yerı beklıom bakalım.s

peki diğer yer neydi cnm

oda yonetıcı asıstanlıgı.sabah 8 aksam 6.cumrtesı 4 e kadar.pazar tatıl..900 tl ymek var.servıs var.ama srvsın kalktıgı yer ıcın oraya kendım metroyla gtmem lazım.sadece bır vesaıtın parası cebımden cıkıcak yanı

hayırlısı olsun cnm burası pek mantıga yatkın gelmiyor dediğin gibi çıkıs saatin gec sana gün kalmıyor cokta yorucu olur birde bir erkekle calısman sevgilin için sorun olur o yüzden baska işlerde bakmaya devam et sen :34: gazete ilanlarına bak oradakiler genelde 9-6 oluyor haftasonuda tatil oluyor dene sansını cnm

gazete de ılanlar pek guvenılır gelmıyor bana.haftasonu ıkı gun tatl ıs hıc gormedım ya bankacı olcan yda memur :D
hayırlısı olsun cnm burası pek mantıga yatkın gelmiyor dediğin gibi çıkıs saatin gec sana gün kalmıyor cokta yorucu olur birde bir erkekle calısman sevgilin için sorun olur o yüzden baska işlerde bakmaya devam et sen :34: gazete ilanlarına bak oradakiler genelde 9-6 oluyor haftasonuda tatil oluyor dene sansını cnm

selam kızlarrr... ASKERİ KIBRISTA OLANLARR ne telefonu kullanıo sızınkıler ve şarjıı gideeeen en ıyı telefon modellerını soylermısınız acıl ???????????

selam kızlarrr... ASKERİ KIBRISTA OLANLARR ne telefonu kullanıo sızınkıler ve şarjıı gideeeen en ıyı telefon modellerını soylermısınız acıl ???????????

Canım bunu eski yaren topic lerine sor istersen. Malum burası genelde yeniler hep

arkadaslar merhaba , yazamasamda takip ediyorum yazılarınızı benim esim bugun usta birliğine teslim oldu.. Aydının çine ilçesi.. demin aradı yerimiz değisti dedi çinenin akcaova koyunde olacagız dedı 15 kısılık bır karakol ıns rahat ederya orada.. ılk askere gıttıgı gun bunalımdaydım bugun yıne aynı o gunu yasıyorm bunalımdayım.. gecsınnnn bu gunleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Allahım hepimize bol sabır versinnn

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba , yazamasamda takip ediyorum yazılarınızı benim esim bugun usta birliğine teslim oldu.. Aydının çine ilçesi.. demin aradı yerimiz değisti dedi çinenin akcaova koyunde olacagız dedı 15 kısılık bır karakol ıns rahat ederya orada.. ılk askere gıttıgı gun bunalımdaydım bugun yıne aynı o gunu yasıyorm bunalımdayım.. gecsınnnn bu gunleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Allahım hepimize bol sabır versinnn

bi şeklde alışıyorsunnn allah sabır versn

canım zamanla hersey duzene gırıcek sende daha az uzulceksın.kendını yıpratma bu kadar lutfen ./ ben medcezır ızlıom gelırım aksama.yarn sabah erken kalkcam snavım var malummmmmm.2 dersı calıstım muhasebenın kapagını acmadım bakalım nasıl gecceem?? dua edın bana atayımda tutsun bariiiii.obur gunkı dersler hele hc bakmadım krizlerdeyiim Allah'ım off :/

canım zamanla hersey duzene gırıcek sende daha az uzulceksın.kendını yıpratma bu kadar lutfen ./ ben medcezır ızlıom gelırım aksama.yarn sabah erken kalkcam snavım var malummmmmm.2 dersı calıstım muhasebenın kapagını acmadım bakalım nasıl gecceem?? dua edın bana atayımda tutsun bariiiii.obur gunkı dersler hele hc bakmadım krizlerdeyiim Allah'ım off :/

Kızım medcezirin zamanı mı şimdi. Pazar akşamı izlersin internetten. Otur çıkmış sorulara bak. İnan çok faydasını göreceksin.

merhaba cnm aydın güzel yerdr şirin ve sakin ....köyü bilmem ama ilçe her yerde aynı sanırım en azından ben öle diyorum
karakol rahat olur ama inş sıkıntı çıkmaz bzde ilçedeyz ordan biliomm...

Buarada benimki de yerleşmiş sonunda yerine kızlar. Yatak yokmuş gittiklerinde. Depodan çıkarmışlar birşeyler. IKEA gibi biz kurduk yataklarımızı diyor :) Bu askeriyenin işine akıl sır ermiyor. Pazar da çarşıya çıkacaklarmış. Bizimkine 1-2 hafta bekle sonra telefon alırsın demişler. Ama ankesörlü çok kontör alıyormuş bu gittiği yerde. Eskiden 392 kodlu geliyordu aramaları. Şimdi 232 10 10 gibi birşey. Çok tuhaf bir numaran geliyor. Bir de kura çekmişler. Yeri güzel bir yere gelmiş. Duvar kenarı ve üst kat. Kimse telefonunu filan farketmez artık inşallah :)

ay calısasım yokkii.konu calsmadan ckmıs sorulara bakamıyorum kafam corba oluyor ozmnda.fınallere artık daha ıyı calısrım kısmett .s
Kızım medcezirin zamanı mı şimdi. Pazar akşamı izlersin internetten. Otur çıkmış sorulara bak. İnan çok faydasını göreceksin.

Back
X