355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Napiyiim işte benm aynı.safak saymaya devam son 15 gün.)) aöf sınavlara girdm bnde salladım cıktm.)) ocakta da var daha uff.calısmak lazm onada.bu hafta işi arıcam bakalm olursa olur olmazsa olmaz.))

Napiyiim işte benm aynı.safak saymaya devam son 15 gün.)) aöf sınavlara girdm bnde salladım cıktm.)) ocakta da var daha uff.calısmak lazm onada.bu hafta işi arıcam bakalm olursa olur olmazsa olmaz.))

İnşAllah bulursun ben çok iyi anlıyorum seni 6 ay işsiz kalmış biri olarak, iş bulunca zamanda çabuk geçiyor bebeğim :16: İnş. en kısa zamanda güzel kriterlerine göre bir iş bulursun :16:

Selam herkese uykum kacti ama surunuyorum ust komsumu olasim var evde fil ordusu yasiyo sanki bitmedi patirti gurultu lafam sisti
Herkes iyidir insallah diziyide biraktim erken uyuyayim diye malum yarin pzt is vat

Kızlaar yaa

Bugün iş yerinde dediğim ki yusufun ilk iş günü sayılır çikolata mı göndersem. Bana abartma sen de askeriye orası filan dediler.

Ben de bugün eşimle konuşurken sana çikolata göndersem mi dedim bana kızdılar dedim. Bir de bir karikatür yapmıştım facebookta. Onu nasıl buldun dedim. Karikatür de aşağıda.

Çok sinirleniyorum dedi. Farkında değil misin küçük düşürüyorsun kendini böyle şeyler. Alay ediyor herkes seninle filan dedi. :S

Ben bunları geyik olsun diye yapıyorum. Bana hiç insanlar alay ediyor gibi gelmiyor. Ki ederlerse de etsinler. Hiç umrumda değil ki?

Ne diyorsunuz bu duruma:S Ben hiç anlam veremedim :S

Ki bu karikatürü de bir sürü insan beğenmiş yani facebookta.

$1463738_689850971048704_337269194_n.webp

Back
X