355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

akşam 21:15 arabasıyla uğurluyoruz aşkımı sevinsemmi üzülsemmi ağlasammı bilemedim böyle bir garip ruh halindeyim :(

Anlayabiliyorum canım seni. Ağlama sakın en azından askerine belli etme bunu ona moral ver o sekilde uğurla :34:
Alışıcaksın canım merak etme azıcık sabret Allah kavuştursun şimdiden :16:

Kızlaar yaa

Bugün iş yerinde dediğim ki yusufun ilk iş günü sayılır çikolata mı göndersem. Bana abartma sen de askeriye orası filan dediler.

Ben de bugün eşimle konuşurken sana çikolata göndersem mi dedim bana kızdılar dedim. Bir de bir karikatür yapmıştım facebookta. Onu nasıl buldun dedim. Karikatür de aşağıda.

Çok sinirleniyorum dedi. Farkında değil misin küçük düşürüyorsun kendini böyle şeyler. Alay ediyor herkes seninle filan dedi. :S

Ben bunları geyik olsun diye yapıyorum. Bana hiç insanlar alay ediyor gibi gelmiyor. Ki ederlerse de etsinler. Hiç umrumda değil ki?

Ne diyorsunuz bu duruma:S Ben hiç anlam veremedim :S

Ki bu karikatürü de bir sürü insan beğenmiş yani facebookta.

Eki Görüntüle 897714

Bence küçük düşürmüyorsun kendini kesinlikle canım. Ayrıca bu karikatürlere bayılıyorum ben :1: Bence göndermelisin

Kızlaar yaa

Bugün iş yerinde dediğim ki yusufun ilk iş günü sayılır çikolata mı göndersem. Bana abartma sen de askeriye orası filan dediler.

Ben de bugün eşimle konuşurken sana çikolata göndersem mi dedim bana kızdılar dedim. Bir de bir karikatür yapmıştım facebookta. Onu nasıl buldun dedim. Karikatür de aşağıda.

Çok sinirleniyorum dedi. Farkında değil misin küçük düşürüyorsun kendini böyle şeyler. Alay ediyor herkes seninle filan dedi. :S

Ben bunları geyik olsun diye yapıyorum. Bana hiç insanlar alay ediyor gibi gelmiyor. Ki ederlerse de etsinler. Hiç umrumda değil ki?

Eki Görüntüle 897714

takma kafaya olmazsa kaldır facebooktan resmi sorun olmazsın. ruh halleri zaten bozuk takmayacakları şeyleri takıyorlar. mesela bak cumartesi veda eğlencesi yaptık ben orası için tişört yaptrmıştım bi hevesle tişörtün önündeki yazıyı gördü bu ne be dedi. orda bi dumur hadi birşey demedim geyiğe vurduk sonra kaynadı gitti eğlencede asker yazıları yaptık böyle çomaklara yazdık bütün gün onla uğraştım akşama süpriz var dedim sonra gösterdim bu mu süpriz dedi? gülerek diyor ama ben nasıl kötü oldum bi başladım ağlamaya ben kaç gündür bunlarla uğraşıyorum bilmem ne o da kötü oldu öyle demek istemedim bunu zaten biliyordum süpriz değildi yani falan dedi ama ruh haline verdim çünkü normalde 50 kez teşekkür eder zaten kafası gitmiş bi durumda birkaç gündür. sende hiçç alınma üstüne canım.

Yüksek ihtimal şimdi birşey yapmayacaksın ama, ayrılırken hüngür hüngür ağlayacaksın:50:

Allah sabır versin.

garajda zaten yanıma bir kutu mendille gitmeyi düşünüyorum :43:

Anlayabiliyorum canım seni. Ağlama sakın en azından askerine belli etme bunu ona moral ver o sekilde uğurla :34:
Alışıcaksın canım merak etme azıcık sabret Allah kavuştursun şimdiden :16:

zaten kaç günlerdir yanında hiç ağlamamay çalışıorm evdeyken veya işteyken atıyorum öyle gidiyorum yanına...

2-3 güne alışırım zaten de gidene kadar işte..

Kızlar henüz yeni girdim, geçenlerde yemin töreni için sürpiz yapacağımı söylemiştim. Allahıma şükürler olsun görebildim, hemde ailesi ile tanıştım. Rüya gibiydi öyle mutlu oldu ki beni görünce hiç beklemiyordum seni dedi.
allah herkese sevdiği ile olmayı nasip etsin.

Bu arada dağıtımı edirne çıktı bu cuma teslim oluyor.

:72:

kızlar selamlar pek giremiyorum :( gökçe uğurladınmı askerini. hadi hayırlı olsun Allah kavuştursun hepimizi... bugün bana kargo geldi çok şaşırdım mektup ve künyesini göndermiş :) bi künye daha yaptırmış ikimizin adı yazıyo ve ilk tanıştığımız tarih yazıyo çok mutlu oldum :34::34::34:

günnayyyydınnn :16:

gizem canım turk telekomdan ev telefonn varsa aksam7 den sabah 7 ye kadr kıbrıs sabıt hatları arayabılırsın bedava

kübra canım sacmalamıs senınkı ya.cok uzuldum smdı.bende aynısını yaptım fotografları var hala albumlerde kmse bsy demedı dıyemezde.bunu herkes kullanıyor sırf askerde olanlar deıl cesıt cesıt dıalog var.senınkı abartmıs bıraz alınma sen.eger ıstemıyorsa sıkıntı oluyorsa onun ıcın tamam kaldırıım dersın.ama senı kırmasına grek yoktu yani daha kibarca sleyebılrıdi...

canımm askerini gormene cok sevındımm .) Hayırlı tezkerelerrr...

Atarsa TAM 2 hafta ! başkada yok :nazar: :16:

Günaydıınnnnnnn :37:

kızlar bu telefonla görüşme olayını nasıl çözdünüz?
türk telekomla kıbrıs bedava aranıyor mu?

günaydınnn kızlaarr :51:

Kızlaar yaa

Eki Görüntüle 897714

Kızlar henüz yeni girdim, geçenlerde yemin töreni için sürpiz yapacağımı söylemiştim. Allahıma şükürler olsun görebildim, hemde ailesi ile tanıştım. Rüya gibiydi öyle mutlu oldu ki beni görünce hiç beklemiyordum seni dedi.
allah herkese sevdiği ile olmayı nasip etsin.

Bu arada dağıtımı edirne çıktı bu cuma teslim oluyor.

:72:

ayy ne kadar romantiiik.orda bıde bunları dusunmus yapmıs ya helal olsun valla .)
kızlar selamlar pek giremiyorum :( gökçe uğurladınmı askerini. hadi hayırlı olsun Allah kavuştursun hepimizi... bugün bana kargo geldi çok şaşırdım mektup ve künyesini göndermiş :) bi künye daha yaptırmış ikimizin adı yazıyo ve ilk tanıştığımız tarih yazıyo çok mutlu oldum :34::34::34:

way wayyy canımm çok güzel bir süpriz olmuş :16::16:

akşam otobüsü canım son saatlerimiz :5:

Back
X