- 10 Ocak 2013
- 621
- 523
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar herkese... bugun askerim izin için dilekçe vermiş yeni yılda ve bikaç gün sonraki doğum gününde yanyana olabileceğiz..Çook mutluyum çook.. inşallah problem çıkmaz da gelir yanıma :)
kızlar çeyizini alanlar yda fikri olanlar catal bıcak takımı ıcın hangı markayı onerıyorsunuz?? bıde celık tencere seti ıcın??
iyi akşamlar kızlar benım erkek arkadaşım aralıkta gitti askere sıkıntılarımı uzuntulerımı sevinçlerimi sizinle paylaşabileceğimi düşünerek buraya abone oldum yani aranıza yeni katılıyorum:)
ben geldimmmmmmm :80: :80:![]()
![]()
iyi akşamlar kızlar benım erkek arkadaşım aralıkta gitti askere sıkıntılarımı uzuntulerımı sevinçlerimi sizinle paylaşabileceğimi düşünerek buraya abone oldum yani aranıza yeni katılıyorum:)
bende geldiiimmmmm
hoşgeldin o zmn :) nerede askerin???
hoşgeldin... :)
hoşbuldum:) iskenderun da denizci.. 5 aralıkta teslim olmuştu bugün ustası belli oldu![]()
hımmm :) allah kavuştursun cnm
hoşgeldin canım Alah kavuştursuniyi akşamlar kızlar benım erkek arkadaşım aralıkta gitti askere sıkıntılarımı uzuntulerımı sevinçlerimi sizinle paylaşabileceğimi düşünerek buraya abone oldum yani aranıza yeni katılıyorum:)
yolladım aşkımı![]()
hoşgeldin canım Alah kavuştursun
oyy kıyamam su gibi geçsin zaman inşallah canım benim Allah kavuştusun![]()
hoşgeldin aramıza cnmm bnde bnmkinin denizci olmasını cok istemiştim ama kısmet değilmişhoşbulduk canım aminn inşallah:)
yolladım aşkımı![]()
hoşgeldin aramıza cnmm bnde bnmkinin denizci olmasını cok istemiştim ama kısmet değilmiş![]()
![]()