355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Merhaba kızlar nasılsınız iyi akşamlar :)
Doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum gerçi ama yazmak istedim ,yönlendirirseniz beni sevinirim :) benimde erkek arkadaşım yarın sabah birliğine teslim olacak Allah nasip ederse ve kısa dönem gidiyor oda ..
Acemisi Kastamonu usta birliği Amasya cıktı .

Allah askerlerimizi sağ selamet bizlere kavuştursun inşallah :)

Doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum gerçi ama yazmak istedim ,yönlendirirseniz beni sevinirim :) benimde erkek arkadaşım yarın sabah birliğine teslim olacak Allah nasip ederse ve kısa dönem gidiyor oda ..

Dogru yada değil cnmm aramıza hoşgeldin hepımızın amacı asker beklemek hepmz brbrmzn halınden anlıyoruz burada da cogu ınsanın sevgılısı eşi kısa dönem asker.. Allah senınde yardımcın olsun Amasya rahat bıyerdır gozun aydn smdıden (:

Dogru yada değil cnmm aramıza hoşgeldin hepımızın amacı asker beklemek hepmz brbrmzn halınden anlıyoruz burada da cogu ınsanın sevgılısı eşi kısa dönem asker.. Allah senınde yardımcın olsun Amasya rahat bıyerdır gozun aydn smdıden (:

Teşekkür ederim canım :16:
Bu dönemi yanlız geçirmek istemediğim icin ve anca asker yarenlerinin anlayacağı
Hissler olduğu icin cok mutlu oldum burayı bulduğuma :))

Teşekkür ederim canım :16:
Bu dönemi yanlız geçirmek istemediğim icin ve anca asker yarenlerinin anlayacağı
Hissler olduğu icin cok mutlu oldum burayı bulduğuma :))

herzaman beklerızz ilk zamanları guç ama bı seklde ınsn ayak uyduruyo umutsuzluga hıc usme sonunda alıcaz onları ;)

Sağolun kızlarrr :)
Benim ilk işim telefonuma şafak sayar yüklemek oldu bugün ,
Zaten askerimin gelmesiyle hayatımın en güzel yazı da gelecek inşallah..

Ben almanyada yaşıyorum uğurlayamıyorum onu
Ama ona oradaki herkezden daha yakınım , öyle bi his var
Icimde şuan :))

Bide şuan aslnda karmaşık bi ilişkimiz var , yani
Sorunlarımız vardı ilişkimiz sonlandı ama hala görüşüyoruz
. Hatta dün aradı konuştuk , benden haber almak istersen
Eğer seni arayamazsam annemi ararsın benden haber alırsın
Olmaz mı, öyle yapalım dedi :))
Ben onu bekleyeceğim ve biliyorum haziranda güneş bizim icinde yeniden doğacak :21:

hoş geldin canım doğru yerdesin tabiki benim erkek arkadaşım da Kastamonu da yarın sabah teslim oluyor 5. tabur olucakmış. Ustalık Artvin dün gece gitti o bugün Kastamonu'yu keşfetmişler. aldığım haberlere göre oldukça rahat bi yermiş canım bir sürü telefon varmış yaşadık :16: kısa dönem Allahtan Aralık da gitmeleriyle 42 gün fazladan bekledik ama kısa die seviniyorum:72:

Sağolun kızlarrr :)
Benim ilk işim telefonuma şafak sayar yüklemek oldu bugün ,
Zaten askerimin gelmesiyle hayatımın en güzel yazı da gelecek inşallah..

Ben almanyada yaşıyorum uğurlayamıyorum onu
Ama ona oradaki herkezden daha yakınım , öyle bi his var
Icimde şuan :))

Bide şuan aslnda karmaşık bi ilişkimiz var , yani
Sorunlarımız vardı ilişkimiz sonlandı ama hala görüşüyoruz
. Hatta dün aradı konuştuk , benden haber almak istersen
Eğer seni arayamazsam annemi ararsın benden haber alırsın
Olmaz mı, öyle yapalım dedi :))
Ben onu bekleyeceğim ve biliyorum haziranda güneş bizim icinde yeniden doğacak :21:

he suanda ayrı gıbısınız anladımm :/

hoş geldin canım doğru yerdesin tabiki benim erkek arkadaşım da Kastamonu da yarın sabah teslim oluyor 5. tabur olucakmış. Ustalık Artvin dün gece gitti o bugün Kastamonu'yu keşfetmişler. aldığım haberlere göre oldukça rahat bi yermiş canım bir sürü telefon varmış yaşadık :16: kısa dönem Allahtan Aralık da gitmeleriyle 42 gün fazladan bekledik ama kısa die seviniyorum:72:

Aaa cok sevindimm , desene bizimkiler aynı yerde :))
Oh rahat olmaları iyimiş, icim rahatladı biraz olsa da ..
Evet aslında bizde Kasım da gider diye bekliyorduk ama Aralık a ertelendi ,
Olsun yazın Bursa'lar inşallah öyle avutuyorum kendimi :))
Seninki de mi jandarma canım ? Benimki jandarma er olarak yapacak unuttum yazmayı :)

Aaa cok sevindimm , desene bizimkiler aynı yerde :))
Oh rahat olmaları iyimiş, icim rahatladı biraz olsa da ..
Evet aslında bizde Kasım da gider diye bekliyorduk ama Aralık a ertelendi ,
Olsun yazın Bursa'lar inşallah öyle avutuyorum kendimi :))
Seninki de mi jandarma canım ? Benimki jandarma er olarak yapacak unuttum yazmayı :)

aynen tatlım karşıki dağlar cenderme cendermee :))) kantinde çok sıra oluyormuş bitek o kadar :))
sizin durumlar karışıkmış canım okudum geçmişi hayırlısı olsun yaza yanımızda olduklarında herşey çok güzel olacak inşallah :16:

aynen tatlım karşıki dağlar cenderme cendermee :))) kantinde çok sıra oluyormuş bitek o kadar :))
sizin durumlar karışıkmış canım okudum geçmişi hayırlısı olsun yaza yanımızda olduklarında herşey çok güzel olacak inşallah :16:

Üniformalı halini cok merak ediyorum :)
Bide ilk defa cene sakalını kesecek kaç senedir
,sana göstermicem diye inatlaşıyordu :D
Hayırlısıyla bi dağıtıma gelsin de ozaman görce kameradan da olsa inşallah ..
Benimki trafikteydi en son , bu gidişle asker kaçağı olcam yetişemezssem otogara dedi :D

Vee şimdi aradı 15 dk sonra çıkıyormuş evden telaşlı telaşlıydı ama söz verdi diye
aradı :)

Üniformalı halini cok merak ediyorum :)
Bide ilk defa cene sakalını kesecek kaç senedir
,sana göstermicem diye inatlaşıyordu :D
Hayırlısıyla bi dağıtıma gelsin de ozaman görce kameradan da olsa inşallah ..
Benimki trafikteydi en son , bu gidişle asker kaçağı olcam yetişemezssem otogara dedi :D

Vee şimdi aradı 15 dk sonra çıkıyormuş evden telaşlı telaşlıydı ama söz verdi diye
aradı :)

kıyamam streslidir şimdi... pazar günü bizimkisi traşını olmuş çok komikti tipi o da en kötü hafif bi kirli sakal illaki bırakırdı çünkü hele en son saç sakal nadasa bırakmıştı nasılsa kesicem diye kıyamam ona ben ömründe hiç ağlamayan adam dün vedalaşırken ağladı ya

kıyamam streslidir şimdi... pazar günü bizimkisi traşını olmuş çok komikti tipi o da en kötü hafif bi kirli sakal illaki bırakırdı çünkü hele en son saç sakal nadasa bırakmıştı nasılsa kesicem diye kıyamam ona ben ömründe hiç ağlamayan adam dün vedalaşırken ağladı ya

Kaymak gibi suratı olmuştur kesin :D
Ben son gittiğimde odasında bi Kitap'ın icine
Mektup saklamıştım, bi kaç yerde de notlar var hala,
Mektupun yerini demin söyledim kapamadan önce
Telefonu :)) bi göz at vakit bulursan "Yarını Beklerken" kitabının
İçine dedim .. Sanki ozamandan icime doğmuş gibi o Kitap'ın icine
Koymuşum mektupu , şimdi düşününce gerekten
Yarınları bekleyerek geçiyor onsuz günlerim :))

Umarım almıştır mektupu.. Benden sonra telefonu kapatacaktı , ve yine söyledi bişey olursa annemi ara dedi :))
Yarın Allah kavuştursun diye aricam kayınvalideciğimi :16:

Back
X