- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
merhaba kızlarrr:)) nasılsınız napıyorsunuzz:)
çalışmaya çalışıyorum ama hiçç içiden gelmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlarrr:)) nasılsınız napıyorsunuzz:)
çalışmaya çalışıyorum ama hiçç içiden gelmiyorsende ne var ne yok canım?
valla aynı çok sıkıldım bende bir gireyim bakayım dedim:) ne yaptın konuşabildiniz yeni gitmişti dimi senin askerin canım?
merhaba kızlarrr:)) nasılsınız napıyorsunuzz:)
Evet canım dün teslim oldu şimdiye kadar 4 kez konuştuk bugün de teslim olacaklar vardı onlar gelince kalabalık olur belki günde 1 kez falan anca araryemin töreni tarihini öğrendik şimdi gitme kalma işlemlerini halletmeye çalışıyoruz sonra yer kalmıyormuş :/
mrb cnm nasılsın.yemn töreni ne zamanmış?bencede ertelemeyin biz yemn törenine gittiğimizde yerini ayarlayamayıpta geri dönenler olmuştu ki bide kayserideydi yani.eşimde artık sık sk arayamıyo sözde telefon soktuk içeri bu seferde aramalar artmış baya telefonu yakalatıpta 7 gün ceza alanlar olmuş.kendi komutanlarıda telefonlarınızı çantalarınıza kaldırın yakalatmayın sakın demiş.
mrb cnm nasılsın.yemn töreni ne zamanmış?bencede ertelemeyin biz yemn törenine gittiğimizde yerini ayarlayamayıpta geri dönenler olmuştu ki bide kayserideydi yani.eşimde artık sık sk arayamıyo sözde telefon soktuk içeri bu seferde aramalar artmış baya telefonu yakalatıpta 7 gün ceza alanlar olmuş.kendi komutanlarıda telefonlarınızı çantalarınıza kaldırın yakalatmayın sakın demiş.
senınkı nerede askerdı ?
Yemin töreni 10 ocak cuma günü canım. 1 hafta içinde kalacak yer otobüs bileti ayarlayacak ailesi işte bende onlar nerde kalırsa orada kalıcam. yemin töreninden 5 gün sonra ustalığa teslim olacak o yüzden bulunduğu şehirden ayrılmayacak. aynen aslında cep telefonu çok sıkıntı ama 4 ay da başka türlü geçmez be canım hadi acemilikte dayanıyoruz da sonra zor :18:
usta birliği belli mi cnm
evet Artvin olacak. ustalıkta görüşemeyeceğiz hiç![]()
görüşemeyeceğiz derken gidipde görme olarak mı yoksa telefonda da mı cnm.![]()
biz usta birliği daha rahat olur dedik telefon falan sorun olmaz dedik.allahım 4 saatte bi 4 saat nöbet doğru düzgün uyku yok telefon
yasak.ankesörlüdede fazla konuşamıyoruz.anca nöbete gidiyom nöbetten geldim o kadar.napıyo ne ediyo nasıl geçiyo soramıyorum
bile.offf iyice sıkıldım ya ne illet bişeymiş bu askerlik.
gidip göremeyeceğim demek istedim ama baksana telde bile zor oluyormuş ya baharda dedi sende dedin pofff kötü olmuş bizde ustalığa güveniyorduk ama şu an hayallerim suya düştü resmen![]()
belki sizin öle olmaz tatlım.bizim burda çalışanlardan biri konyaya gitti mesela o acemilikten beri çok rahat.daha girerken sokmuş telefonu ve şuan hiç bi sıkıntı yaşamamış.iş yerindeki arkadaşları zart zurt arıyo işler nasıl gidiyo falan diye resmen işleri askeriyeden yürütüyo yani sizinde rahat olur inş.çekmezsiniz bizim çektiklerimizi.bnm eşim komando ondan bu kadar sıkıyolarmış![]()
![]()
![]()
![]()
hımm anladım canım komandoysa normaldir böyle olması. benim sevgilimde aslında fiziken çok müsait komandoluğa hatta biz korktuk olurmu acaba falan diye ama dizinden ameliyatlı vida var dizinde raporlarını falan götürdü bu durumda komando olmaz heralde diye ümit ediyoruz ama bakalım hiç belli olmaz. walla dün 1 bugün 2 bana darallar basmaya da başlıyor ufaktan sankim![]()
çok iii yapmış cnm raporları olunca yapmazlar herhalde o kadar da eşek değillerdir demi.tabi orası askeriye orada mantık yok kesin bişey diyemiyo insan.geçenlerde bizimkilere hasta olmanız yasak demişler ya mantığa bakar mısın :) emirle hasta olcaklar galiba
aynen ilaç falan bile vermiyorlarmış doğru düzgün arkadaşım grip olmuş birşey vermemişler revirde uyduruk bir muayene o kadar. Hey allam düşündükçe sinir kapıyor walla.Akşam şafak attırmaya geliriz inşallah canım benim kursum war 10'da bitiyor
![]()
napıyosunz kızlarr..![]()