355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

noldu canım ya?? bende ıdare eder ıste.hergun bırsey oluyor .) sagol canım ınsallah :nazar:

yaa yok bişi sadece deli gibi yorgunum ve hertarafım agrıo başım falan dönüo 2 ilaç salladım içine tükürdümün ilaçları bana mısın demiooo :43:senin neyin war aranız nasıl canım sorunlar dewam edio mu???

kız senin burda ne işin waar:3:

yaa yok bişi sadece deli gibi yorgunum ve hertarafım agrıo başım falan dönüo 2 ilaç salladım içine tükürdümün ilaçları bana mısın demiooo:43:

Vay arkadaş beni niye asker bekleyen yarenlerden görmüyorsun ya..

Kötüyüm diyince bir şey oldu sandım . Geçmiş olsun bende kaç gündür hastaydım ondan yoktum şimdi yeni yeni toparlıyorum..

Bi markete kadar gittim dergi falan aldım bu gece tv karşısında kahvem ile pengueni okurum..:8:

Vay arkadaş beni niye asker bekleyen yarenlerden görmüyorsun ya..

Kötüyüm diyince bir şey oldu sandım . Geçmiş olsun bende kaç gündür hastaydım ondan yoktum şimdi yeni yeni toparlıyorum..

Bi markete kadar gittim dergi falan aldım bu gece tv karşısında kahvem ile pengueni okurum..:8:

yok be unutmam ii bari atlatmışın yawaşttaan :6:şimdi nasılsın yaa???
oo keyfin keyifmiş bee bende ii olsam yapacaktım amaa kafam kazan:2:

sorun bıtermı hıcc .) inişli cıkıslı canımm .)

az kaldı be canım bnm hafiften heycan başladı bide bz 31 aralık akşam çıkcaktk komutanda birine salmam demiş 1 ocakta çıkılcak die
cnm sıkılmıştı :ssz:
senin heycan war mıı_???

az kaldı be canım bnm hafiften heycan başladı bide bz 31 aralık akşam çıkcaktk komutanda birine salmam demiş 1 ocakta çıkılcak die
senin heycan war mıı_???

Şimdi daha iyiyim ağır bi garip geçirdim sesim mesim gitmişti..

Soğuk havada dışarı çıkmıştım,o akşamdan beri hastayım desem yeri ..

bızımde 1 ocak aksam ustu evınde :16: var tabii .)

senin heycan war mıı_???

ya onun dediğine göre 1 ocak sabahı allah izin veriirsee bnm yanımda amaa bide öle sölenti çıkınca konuşmuş komutanda demiş sen istersen 31 aralık akşam gönderrim seni demiş değişmezsee plan aynııı:16:

ay o soguklarda çıkmakta ii diil yaa çıkmasanda patlıon ama geçenki soguklar felakettii normal yanii...

nese kızlarcım ben kaçar kafam kazan walla tutamıorum bi uzanıyım sizlere ii geceler gece buralarda olursanız gelirim belki....
öpüyorumm:54:

nese kızlarcım ben kaçar kafam kazan walla tutamıorum bi uzanıyım sizlere ii geceler gece buralarda olursanız gelirim belki....
öpüyorumm:54:

mrb tatlım görüşemedik ama biraz daha iyisin galiba bende fazla kalamıcam fena yorgunum baş ağrısı falan hat safada...sanada iyi geceler :54:

tatlı heyecanlardır onlarrr ahh allahım bizede yaşat hayırlısıyla bu heyecanı :17:
İNŞ GÜNÜNDE GELİR CNM

kızlar çok yorgunm şafak atmaya kalmk isterdm ama laptopun şarjı bitti kalkmayada üşendm telden yazıyorum.herkese lyl geceler bu günde bitti sayılır allahm sevdicklerimize kavuşcağımız günler adım adım geliyo.hadi bu gece herkes sevdiceklerini rüyalarında görsün bye bye :3:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

qizem7 -> Şafak 10 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc -> Şafak 13

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 40 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 119 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 123 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 127 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

exelanss -> Şafak 121 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 121 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 121

Kubrah -> Şafak 121 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 120 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 120 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 123 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 120 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 123 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 123 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

Gokche8605 -> 164 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 322 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 318 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 350 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[/QUOTE]

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ 'neee adımmmm attımm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı herkezin başınaaaaaaaaaaaa :16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ 'neee adımmmm attımm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı herkezin başınaaaaaaaaaaaa :16::16::16::16::16::16:
Tebrikler canım gözünaydın darısı hepimizin başına bende bi kendimi 200 lere ataydım yaaa:ssz::1:

Tebrikler canım gözünaydın darısı hepimizin başına bende bi kendimi 200 lere ataydım yaaa:ssz::1:

inşallah cnm plakalarada sıraaa gelse :ssz::ssz:

günaydın kızlar hepinize Hayırlı Cumalar.. nasılsınız bakalımm 1 gün sonra 3 aylara giriyoruuzzz nişanlım bugün buldana geçti jandarmalar yemin töreninden 2 hafta sonra geçiyolardı usta birliklerine biliyosunuz şimdi buldana yani izmire daha yakın :32::16:
dün akşam kendi aralarında parti yapmışlar cipsler kolalar falan whatsaptan foto attı bana çok duygusallaştık hepimiz diyo yatakları birleştirmişler falan bende bu sayede nişanlımın ne kadar duygusal olduğunu askerde öğrendim :1: asıl askerlik bugün başlıyo sanırım bizde Buldan da görevi ne olcak ne bitecek hiç bilmiyoruzz dua edin kızlar hayırlı insanlar çıksın tüm askerlerimizin karşısınaa

Back
X