ehe cok sevımlıııBildigin gibi iştee
![]()
sizin düğün ne zaman Baharcım var mı planlarınız bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehe cok sevımlıııBildigin gibi iştee
![]()
valla tatlım benimde hiç aklımda yoktu bu yüzden 26 yaşıma kadar çeyiz namına 1 çöp dahi almadım.. 5 yıldır çalışıyorum hep maaşımı alıp bi kenara attım biriktirdim zamanı gelince alırım dedim inan iyikide öyle yapmışım diyorum böylelikle hem yakın modadan alıyorum hemde peşin alıyorum inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur
Canım benim nevresimler uyku setleri battaniye vs geçen yıllık izinde aldım biliyosun, bugünde izmirde fincancılar çarşısından, aklımda; '' buraya yalnızca fikir edinmeye geldim, ben nasılsa bernardodan alacağım'' düşüncesi varken aklımdakilerden çok farklı şeyler aldım![]()
sizin düğün ne zaman Baharcım var mı planlarınız bakalım) ya benim sarı usta birliğine geçtii cep tlf acemilikte çok rahat kullanıyordu şimdi hiç neredeyse ya bu hep böyle mi gidicek acaba :18:
harika yapmışsın cnm birikim yapmakla hem peşinde oldukça uygun almışsındır.
Kesinlikle hiç bir zaman büyük konuşmak gerekmiyormuş bnm için hayat felsefesi oldu desem yeridir.
var canım ev alsın fln dusunuyoruz uzun surmez bızımde ^^ benmkıde telefon kullanıyo ama cok sukur sıkıntıı yok pek ..![]()
var canım ev alsın fln dusunuyoruz uzun surmez bızımde ^^ benmkıde telefon kullanıyo ama cok sukur sıkıntıı yok pek ..![]()
aynen aynen peşin ödeme yapınca baya bi indirim sağlanıyor.. Ya ben şu tabak çanak tencere çelik seramik işinde bi ara kafayı sıyırıyodum çeyiz topiklerine konu açtım kaç kez yorumları okumaktan sanırım hiçbişey alamıcam diyodum.. Ama bugün gidip hiç bilmediğim bi markanın yemek takımlarını aldım çeliklerimide ar yıldız derken hisar aldım seramikleri bernardo diyodum onlarıda hisar aldm.. Satıcı beyefendi aklında hangi marka var dedi bernardo dedim gülmeye başladı bernardonun bi fabrikası bile yok neyini beğeniyo bayanlar anlamıyorum dedi.. Işin içine bugün girince anladım neyin ne olduğunu![]()
valla tatlım benimde hiç aklımda yoktu bu yüzden 26 yaşıma kadar çeyiz namına 1 çöp dahi almadım.. 5 yıldır çalışıyorum hep maaşımı alıp bi kenara attım biriktirdim zamanı gelince alırım dedim inan iyikide öyle yapmışım diyorum böylelikle hem yakın modadan alıyorum hemde peşin alıyorum inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur
canım benim nevresimler uyku setleri battaniye vs geçen yıllık izinde aldım biliyosun, bugünde izmirde fincancılar çarşısından, aklımda; '' buraya yalnızca fikir edinmeye geldim, ben nasılsa bernardodan alacağım'' düşüncesi varken aklımdakilerden çok farklı şeyler aldım![]()
aynen aynen peşin ödeme yapınca baya bi indirim sağlanıyor.. ya ben şu tabak çanak tencere çelik seramik işinde bi ara kafayı sıyırıyodum çeyiz topiklerine konu açtım kaç kez yorumları okumaktan sanırım hiçbişey alamıcam diyodum.. ama bugün gidip hiç bilmediğim bi markanın yemek takımlarını aldım çeliklerimide ar yıldız derken hisar aldım seramikleri bernardo diyodum onlarıda hisar aldm.. satıcı beyefendi aklında hangi marka var dedi bernardo dedim gülmeye başladı bernardonun bi fabrikası bile yok neyini beğeniyo bayanlar anlamıyorum dedi.. işin içine bugün girince anladım neyin ne olduğunu![]()
napıyorsunuz kızlar :)
ben korkmazdan çok memnunum cnm ama hisarlarda harikadır bence iii bi terch yapmışsın
hadi yaa.bende bernardodan bu kdar seyımı alcamı dusunmuodum bı gırdım aldım cıktım yanii.umarım sorun cıkarmaz :S gule gule musmutlu gunlerde kullan canım![]()
ama ben yemek takımını ctb takımı ordan aldımm.olmadı smdı bu :/ neyi varmıs kii?? jumbo ıle aynı yerde uretılıyor dedı banada kız![]()
ama ben yemek takımını ctb takımı ordan aldımm.olmadı smdı bu :/ neyi varmıs kii?? jumbo ıle aynı yerde uretılıyor dedı banada kız![]()
Napıyorsunuz kızlar :)
ohh iyi hadi maşallah diyeliim biz acemilikte akşamları msjlaşırdık bugün gündüz gizliden attı 2 3 tane ankesörden aradı konuştuk ama alıştırdın dedim msja şimdi aman bişey mi oldu diyorum cep tlf olmayıncaa :)) ev çok önemli ne güzel olur direk kendi evinize geçtiğinizde kira derdi olmaz.. bizimde bi evimiz var ama kayınvalideme 1 durak uzaklıkta kendisini çok sevmeme rağmen sarı da istemiyor bende azıcık ön yargılıyım:44::26:
ahhh keşke bizde de telefon sorunu olmasaydı
Nbr baharcm nasılsın görüşmeyeli
Napıyorsunuz kızlar :)
Benimde almam lazımannemin takımları kütahya kaliteli, ama tencere de korkmaz iyi daha da bişey bilmiyorum
![]()
4 tür blusuyoruz canım ama hıc fotograf cekmedık vallaha .)) bi dahakine cekerız artıkkcok ıyı oldu ıyıkı cıkmısız bugun.annemde geldi sonra yanımıza birlkte bana çeyiz aldık
gizemde yanımdaydı beraber karar verdiik
inşallah musmutlu günlerde kullanırımm
4 adet celık tencere seti + 6 lt düdüklü tencere (fissler)
70 parca yemek takımı
12 kısılık catal bıcak takımı ( yemek takımını alınca bedavaya geliyor)
12 kişilik kadeh + 12 kişilik su bardakları
Eki Görüntüle 901836 Eki Görüntüle 901837 Eki Görüntüle 901838 Eki Görüntüle 901839
hepsi toplam 2578 TL cikksizce nasıl uygunmu? bana baya uygun gldi.cnku catal bıcak takımını almaya kalksan 1000 tl nerdeyse o tutardı zaten.bı cok seyımı almıs oldum yani .s
haticemm valla kavga etmeden duramaz olduk cok uzuluyorum nolcak bole bılmıyorum.ben burda ceyız alıyorum ama aramız kotu cok snır bozucu :/
günü bitirmeye çalışıyoruz cnm sen neler yaptın nasılsın?
valla cnm şuanda ustada ama bı telefon kullanması dışında ılk zmn gıbı gelıo bana ya alışamadım hala.. Evet ev cok önemlı rabbım kendı evımıze cıkmamazı nasp etsn arzumuz planımz o yonde alıcak ıns evimizi :) hihih satın o zaman onu bska yerde alın kendı evnze szde cıkn tatlım ^^
Canımmm ıns cozulur.. ıyıym cnm sen nasılsn