355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

haha doğru canım ben fazla saymışım 1 gün 1 gündür demi şafak sayarken saatler bile önemli walla :) heyecan bastı walla beni ya umarım bir aksilik çıkmaz :s

zaten sorup duruyor bizimki bu sabah aradığında dün naptın kimleydin bugün napcan? kızarak sitemkar sormuyor ama soruyor burdayken hiç sormazdı böyle olsun bende damarına basmamaya çalışıorm daha ilk günden :1::1:

geçiyor be Hülyam geçmez diyorduk ama bak ben bu h.sonundan korkuyordum dün hiç anlamadım bugünde yeni bitti kahvaltı faslım kitap okucam film izlicem ders çalışcam derken bugünde biter böyle böyle geçiyor walla zaman çok şükür.
7

geçiyormuş Gökçem inan zaman geçiyormuş bak 3 aylara indik bile biz hayal gibi.. kendini meşgul edecek bişeyler bulman lazım sürekli böyle zamanı anlamadan tüketebilirsin.. bende dışarı cıkıcam bugün kuaför falan birde nişanlıma yılbaşı hediyesi olarak atkı ördüm hediye kutusu almak istiyorum ama nerden bulabilirim hiç bilmiyorum

7

geçiyormuş Gökçem inan zaman geçiyormuş bak 3 aylara indik bile biz hayal gibi.. kendini meşgul edecek bişeyler bulman lazım sürekli böyle zamanı anlamadan tüketebilirsin.. bende dışarı cıkıcam bugün kuaför falan birde nişanlıma yılbaşı hediyesi olarak atkı ördüm hediye kutusu almak istiyorum ama nerden bulabilirim hiç bilmiyorum

oyy ne güzel aferin kız becerikli seni :16: bende hiçç o becerilerden yok walla bende sevgili kitabı yapiyim diyorum nette wardı ya Bahar da yapmıştı sanırım yemin törenine gidince vericem hem yılbaşı hediyesi hemde 2 ocak d.günü onun için hediye.

kutuyu böyle ambalaj malzemeleri satan yerlerden bulabilirsin canım plastik bardak tabak satan dükkanlar oluyor ya oralarda vardır

7

Bir milyoncu dükkanları oluyor ya onlarda da oluyor öyle şeyler. Oralara da bakabilirsin.

Ben de bugün eşimle görüştüm. 2 saat konuşmuşuz internet Cafe'de görüntülü. Çok iyi oldu valla.

Kıbrıs yarenleri benimki geçen hafta Lefkoşa'ya gitmişti. Bu hafta Girne'ye gitmiş. Girne çok güzel diyor.
Internet pahalı demişlerdi. Onlar bir yere üye olmuşlar. 17 saati 20 tl. Çok uygun. Aklınızda olsun. Öyle cafelere gidebilirler. Bir de diyor ki sokaklar bomboş. Herkes askerler var diye 5 ten sonra çıkıyormuş dışarı :)

Ben de bugün eşimle görüştüm. 2 saat konuşmuşuz internet Cafe'de görüntülü. Çok iyi oldu valla.

Kıbrıs yarenleri benimki geçen hafta Lefkoşa'ya gitmişti. Bu hafta Girne'ye gitmiş. Girne çok güzel diyor.
Internet pahalı demişlerdi. Onlar bir yere üye olmuşlar. 17 saati 20 tl. Çok uygun. Aklınızda olsun. Öyle cafelere gidebilirler. Bir de diyor ki sokaklar bomboş. Herkes askerler var diye 5 ten sonra çıkıyormuş dışarı :)

ablam kıbrısta yardımcı olabileceğimiz bi durum olursa haber vermen yeterli..

herkeslere günaydınn mutlu huzurlu pazarlar kızlarrr.. program var mı bakalım bugün neler yapıcaksınız?

hayırlı pazarlar canım ...bnm henüz bi programım yook askerim sözde çarşısı wardı ama çıkamayacagı için yok yani...
bende gelince özel bi hediye düşünüyorum ama nee????

erkeklerde romantikliğin derecesi nedir??misal sürekli süpriz yapan hediyeler alan mı romantik yoksa sürekli ilgili agzından sevgi kelimesi eksik olmayan sevgisinden süphe etmediğimiz erkek mi romantiktir??*

yorumlarınızı bekliyorum!!!

birde askerim gelince ikimize özel bişiler almak istiyorum maddi kısmı fasla olmayan bişiler mesela???neler önerirsiniz???

tünaydınnnn :16:

bizim internet cafe 40 tl ye toplam 18 saatmi ne veriyor.nasıl b yermıs sızınkı yarı yarıya.saatı 3 tl kıbrısta.butun para nerdeyse oraya gıdıyor bızım carsımızda :S 5 ten sonra cıkmaları normal ınsnlarn :1: heryerı askerler işgal edıyor.dik dik bakmalarımı dersın kızların peslerınde kosmalarımı... normal yani
herkeslere günaydınn mutlu huzurlu pazarlar kızlarrr.. program var mı bakalım bugün neler yapıcaksınız?

ablam kıbrısta yardımcı olabileceğimiz bi durum olursa haber vermen yeterli..

Çok sağolasın canım. Neresinde Kıbrıs'ın. Kıbrıs'ta kalacak yer bulduk. Bir arkadaşım iş için Kıbrıs'a gidiyordu arada. Nerede kalalım nereyi tavsiye edersin dedim. Benim evim var Girne'de. Anahtarı göndereyim sana orada kalın dedi. Çok iyi oldu. Vesileden yerler konusunda danışabilirim. Bir de Nisan'da denize giriliyor mu onu merak ediyorum aslında. Sorabilirsen çok makbule geçer.

erkeklerde romantikliğin derecesi nedir??misal sürekli süpriz yapan hediyeler alan mı romantik yoksa sürekli ilgili agzından sevgi kelimesi eksik olmayan sevgisinden süphe etmediğimiz erkek mi romantiktir??*

yorumlarınızı bekliyorum!!!

birde askerim gelince ikimize özel bişiler almak istiyorum maddi kısmı fasla olmayan bişiler mesela???neler önerirsiniz???

Bence kişisine göre değişir ama ben dilinden sevgi kelimesi düşmeyeni tercih ederim sanki.
Geçen bir arkadaş takım forması paylaşmıştı. Onun gibi tsrtler olabilir. Tencere kapak yazanlar da oluyor.

tünaydınnnn :16:

bizim internet cafe 40 tl ye toplam 18 saatmi ne veriyor.nasıl b yermıs sızınkı yarı yarıya.saatı 3 tl kıbrısta.butun para nerdeyse oraya gıdıyor bızım carsımızda :S 5 ten sonra cıkmaları normal ınsnlarn :1: heryerı askerler işgal edıyor.dik dik bakmalarımı dersın kızların peslerınde kosmalarımı... normal yani

Arayınca sorayım hangi cafe olduğunu. Iyi iyi geç çıksınlar :))

Selam kızçeler ben geldim napıyorsunuzzzzzz :3::3:

Hoşgeldin canım. Ne yapayım bugün ev günüm:D Uzun zaman sonra ilk defa bir gün evden hiç çıkmayacağım. Sabah eşimin telefonu ile uyandım. İnternet cafeye gitti. Konuştuk baya. Güzel oldu. Sonra kahvaltı yaptım. Oturuyorum şimdi evde. Pazar tembelliği yapıyorum :)

Sen de ne var ne yok

Hoşgeldin canım. Ne yapayım bugün ev günüm:D Uzun zaman sonra ilk defa bir gün evden hiç çıkmayacağım. Sabah eşimin telefonu ile uyandım. İnternet cafeye gitti. Konuştuk baya. Güzel oldu. Sonra kahvaltı yaptım. Oturuyorum şimdi evde. Pazar tembelliği yapıyorum :)

Sen de ne var ne yok

Ne mutlu canım sevindim.. :) Bende evdeyım muzük dinliyorum birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcam bende :16:

girnede cok farklı deıl zaten cafeler.s son 9 gunumuz zaten daha da yok.cafelerı onların olsunn .))

denize girilir bnce nisanda.mayısta kesın gırılırde.cok sıck oluyor burasıyla cok farklı yani
Çok sağolasın canım. Neresinde Kıbrıs'ın. Kıbrıs'ta kalacak yer bulduk. Bir arkadaşım iş için Kıbrıs'a gidiyordu arada. Nerede kalalım nereyi tavsiye edersin dedim. Benim evim var Girne'de. Anahtarı göndereyim sana orada kalın dedi. Çok iyi oldu. Vesileden yerler konusunda danışabilirim. Bir de Nisan'da denize giriliyor mu onu merak ediyorum aslında. Sorabilirsen çok makbule geçer.

Bence kişisine göre değişir ama ben dilinden sevgi kelimesi düşmeyeni tercih ederim sanki.
Geçen bir arkadaş takım forması paylaşmıştı. Onun gibi tsrtler olabilir. Tencere kapak yazanlar da oluyor.

Arayınca sorayım hangi cafe olduğunu. Iyi iyi geç çıksınlar :))

Selam kızçeler ben geldim napıyorsunuzzzzzz :3::3:

girnede cok farklı deıl zaten cafeler.s son 9 gunumuz zaten daha da yok.cafelerı onların olsunn .))

denize girilir bnce nisanda.mayısta kesın gırılırde.cok sıck oluyor burasıyla cok farklı yani

:D:D:D di mi bu şafaktan sonra işin olmaz cafelerle :D

11 Nisan'da gitmek istiyorum yine inşallah. O zaman hava güzel olursa denize de gireriz. Çok güzel olur ama bakalım.

Son düzenleme:
aynen oyle dıyorum valla :1: artık neye bakcamı sasırdım.balayı otellerıne bıle bakıorum içiim gidiyorr :16:

ınsallah canım hava cok guzel olsunda denızede gırınnn :nazar:
:D:D:D di mi bu şafaktan sonra işin olmaz cafelerle :D

11 Nisan'da gitmek istiyorum yine inşallah. O zaman hava güzel olursa denize de gireriz. Çok güzel olur ama bakalım.

ben hep yurtdısına gıdelım dedım bı kere balayına cıkıcaz sonucta.ama snra baya tuzlu olur dıye ertesı yılda gıdeblırız nasılsa dıe dusundum ve kmseyı zora sokmak ıstemedım .)) antalya falan hc ıstemıyorum.cok nem var oralarda.yapıs yapıs oluo ınsan.marmarıs olabılır fethıyeyıde merak edıyorum.şöyle ıcıme sınen guzel bı yer bulursam ıyı olcak.smdıden baslamıs mıllet yer ayırtmaya.bız eylulde evlenırsek baya pahalı olcak gıbı :S
Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz balayına

hadii yaa.hemen bakıyorumm .)) oldukca ıyıymıss ya bnce o fıyata.ben maldıvlere asık oldum ama bı 10 bın gıdıyormus o yuzden ertelıyorum o tatılımı :9: ama bu fıyat tr dede harcıcagım bı fıyat ondan dusunulebılır

Zaten Maldivler her genç kızın balayı rüyası :D

Back
X