355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bn teldeyiiimm
yaa aılesı hersey hemen olsun modunda.bızde ztn ıstıozda.sırf onlar ıstıyor dıe bsylerı oyle ypmak ıstemem yani.aynı kafada degılız bazen ondan sıkıntı oluyor.smdı benmkı aradı yazamadım ondan.teyze oldum dedım de ( yakın arkadsım hamıleymıs ) cok mutlu oldu amca olduguna :1: bak ne guzel evlendıler bıde cocukları oluyor dıo.içi gitti resmen.zaten ıstıyordu smdı soyler durur :9:

heheh kıyamam ee ıstyr cocuk evlnmk ıns en gzl seklde olurrr :16::16:

AMİİN SAOL CANIIM :1:nerde bu millet yaa ses soluk kesildiiii:26:

geldim tekrar hehehe :D eee kızlar konu açalım da konuşalım askerlerımzn geldıgı gun veya o hafta ozeel planlarınz varmıı yda dsusundgnz ???? :16:

bnm planım az önce yazdığım canım işte sizin war mı??bizim özelimiz o gün olcak bnde hawa soguk oldugu için başka bişi bulamadım:26:

geldim tekrar hehehe :D eee kızlar konu açalım da konuşalım askerlerımzn geldıgı gun veya o hafta ozeel planlarınz varmıı yda dsusundgnz ???? :16:

Biz valla doğruca eve geliriz herhalde :D O haftasonu evde geçer. Geçen geldiğinde de akşama doğru dışarı çıktık. Sahilde filan gezindik biraz. Öyle özel birşey yapmadık.

Sonra da 5-6 günlüğüne memlekete gideriz Hatay'a. Ailesi ile de görüşmesi için. Ben diyorum ki onu kandırayım da sonrasında bir gap turu filan yapalım. hazır oraya kadar gitmişiz. Tam da mevsimi.

bnm planım az önce yazdığım canım işte sizin war mı??bizim özelimiz o gün olcak bnde hawa soguk oldugu için başka bişi bulamadım:26:

benmkı buraya geldıgınde bız daga cıkıcazz ınsallah :16:

Biz valla doğruca eve geliriz herhalde :D O haftasonu evde geçer. Geçen geldiğinde de akşama doğru dışarı çıktık. Sahilde filan gezindik biraz. Öyle özel birşey yapmadık.

Sonra da 5-6 günlüğüne memlekete gideriz Hatay'a. Ailesi ile de görüşmesi için. Ben diyorum ki onu kandırayım da sonrasında bir gap turu filan yapalım. hazır oraya kadar gitmişiz. Tam da mevsimi.

oda guzel yok cnm hıc dusunmedım hıc konuşmadık cnku daha cok var ehe :)))

daga mıı ne ayaksnz kzm sz :P :D:D

kubracım güzeeel olur ıyı dusunmssn :16:

walla göndermem yaa bizim olaylar farklı bide canım ben bekledim ben gözledim telini adamlar 1 hafta konuşmasalar nasıl die merak etmezler o yüzden öle adamlk olursa bölede göndermem ben...
gelmeleri ii oluoda gtmeleri ilkindende zor oluyo buraya alışıyo sana rahatlıga o yüzden gidip oraya adapte olamıyo bu sefer sıkıntıı yaa canım ama gelsin dogum gününde o zaman tabi o zamana allah kerim şimdiden plan yapmayında bz yaptk püüff dedi uçtu gtti o yüzden

ewet plan yapınca bizimde olmuyo cnm haklısın hayırlısı olsun bakalım

off yaa bide bugün iş teklifi geldi sinir oldum tam gelme zamanında wakit geçircez ne güzel artk bakalım ...yılbaşından sonraymış umarım biz hasret giderdikten sonra hayırlısı ise olsun....::ssz:

istersin olmaz istemezsn olur demi ya çok zamansız oluyo bu iş teklifleri.bende hamileyken öle bi teklif almıştım ama hamile olunca kabul edememiştim :( umarım istediğin bi zamanda olur cnm

yıpratma kendinide bebişide canım lütfeen bak anlar oda huysuzlanır iki bebek war sende şimdi eşinde bebekleşmiştr artk üzme kendini:ssz:

ayyy hiç sorma valla bi koca bebeğim bide küçük bebğim var :60::66:

terhis olduğunda onu almaya kayseriye gitcem 1 günde orda kalcaz biraz başbaşa olalım diye.burda aileler var malum ewli de olsan rahat bırakmıyolar.

hep uludaga cıkalım dıoduk 5 yıldır cıkıcaz.)) ızmırde kar olmayınca cok gormek ıstıyordu ondan .)
benmkı buraya geldıgınde bız daga cıkıcazz ınsallah :16:

oda guzel yok cnm hıc dusunmedım hıc konuşmadık cnku daha cok var ehe :)))

daga mıı ne ayaksnz kzm sz :P :D:D

kubracım güzeeel olur ıyı dusunmssn :16:

istersin olmaz istemezsn olur demi ya çok zamansız oluyo bu iş teklifleri.bende hamileyken öle bi teklif almıştım ama hamile olunca kabul edememiştim :( umarım istediğin bi zamanda olur cnm

terhis olduğunda onu almaya kayseriye gitcem 1 günde orda kalcaz biraz başbaşa olalım diye.burda aileler var malum ewli de olsan rahat bırakmıyolar.

ewt canım yaa aksi oluyo hep işte :1:bide plan işi aklındaki diil hakkındaki oluyo biz 2. iznimayıs demiştk martta bn doğum günüme çıktı geldi misal onca plan puufff:50:ondan sonrada 6 ayy ayrı kalmıştıık:27:erkeklerin hepsi bebek yaaa:21:
umarım gönlümüze göre olur canım bakalım...
evlilerde rahat yok deseneee:21:

ne olabilir başka özel meselaa canım???

o kadr cook varkıı kurmadm yaa ama guzeel bi akşaam yemeğğinee cıkarız baş başa dıe dusunuyrm :)) çıkarır yani :)

ay kızlar gzl seyler dusunyrsnz ıns olucakda:16::16:

ewt canım yaa aksi oluyo hep işte :1:bide plan işi aklındaki diil hakkındaki oluyo biz 2. iznimayıs demiştk martta bn doğum günüme çıktı geldi misal onca plan puufff:50:ondan sonrada 6 ayy ayrı kalmıştıık:27:erkeklerin hepsi bebek yaaa:21:
umarım gönlümüze göre olur canım bakalım...
evlilerde rahat yok deseneee:21:

ay tatlım evlilere hiç rahat yok aileler bi yandan eş dost bi yandan gelen giden sayısı belli olmuyo valla düşüncesizinsanlar işteee :47:

Back
X