355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben 20 yıldır bursadayım ama daga kar varken hıc zırveye cıkmadım yanı :1: ksımetse bır ılkı gene onunla yapıcam.uygun otel bulursak bakalımm.wınterfest var konserler olucak baya pahalı ama ayarlarsak cok gzl olr
gizemcim ıyı fıkır o zmn ben uludağ gittim mutlka gidinn cok ozeel :16::16::16:

cnmm gzl bı romantık akşam geçirin szdeee:24:

Kızlar ben eşime evci izin dilekçesi yazıyorum. Ama onu askeriyeye gidip almayacağım. Kendi gelecek kendi teslim olacak. Şöyle birşey yapsak olmaz mı? Ben dilekçe yazsam gene evci izin için. Ama o buraya gelse. Atlasa uçağa gelse. Olmaz mı?

çok caakalsın :p yok canım o ıl sınırları ıcınde olması gerek.hatta epey yakın olması gerek.oyle olsaydı cok gzl olurdu ama ıste...
Kızlar ben eşime evci izin dilekçesi yazıyorum. Ama onu askeriyeye gidip almayacağım. Kendi gelecek kendi teslim olacak. Şöyle birşey yapsak olmaz mı? Ben dilekçe yazsam gene evci izin için. Ama o buraya gelse. Atlasa uçağa gelse. Olmaz mı?

ay tatlım evlilere hiç rahat yok aileler bi yandan eş dost bi yandan gelen giden sayısı belli olmuyo valla düşüncesizinsanlar işteee :47:

aynen canım yaa eviniz war artk bi bırakın adamları rahat başbaşa kalsınlaar demii amaa yook:1:

niye akşam yemeği olmuyooo :27::27:

akşam çıkamam canım ondaan

Canım niye illa özel birşey yapmak istiyorsun ki. Boşver askerine odaklan bence. En güzel en özel şey sen olacaksın zaten ona.[/QUOTE .!.:
canım o gün için veya başka günler sıradan gezip herzaman gttiğimiz yerlere gitmeyi istemiyorum farkındalık yaratmak istiorum arrtk bi badireyi daha attlatmış olcaz o yüzden artk biraz daha özel kayda deger şeyler olsun hemde kutlayalım geldiğini o yüzden bu özel derdim yaniii:16:

gelemez canım sen gidip almadığın sürece ordan bi adres göstermeniz lazım bide öle bi dilekçeyle olmaz yaniii
bizim ailesi alıp gelmişti bnm yanıma geld,i 1 gün kaldı ve kendi geri gtti 1 günlüğüne evciye farklı şehre geldi yaniii bnm yanımaaa:1:

gelemez canım sen gidip almadığın sürece ordan bi adres göstermeniz lazım bide öle bi dilekçeyle olmaz yaniii
bizim ailesi alıp gelmişti bnm yanıma geld,i 1 gün kaldı ve kendi geri gtti 1 günlüğüne evciye farklı şehre geldi yaniii bnm yanımaaa:1:

Bir de işin içine uçak filan giriyor. Sakat biraz ondan :/

Hangi şehirdesin? Bir tekne ayarla olmazsa. Teknede güzel bir yemek filan.

olmaz canım deniz yok yaşadığım yerde :1:bakalım başka şeyler gelio aklıma o gelince onlada konuşuum bii:9:

Bir de işin içine uçak filan giriyor. Sakat biraz ondan :/

uçak ne alaka ki canım???bizimde otobüsle geldi yani

Herkese merhabaa :)
Bir süredir takip ediyordum ancak bir türlü aranıza katılamamıştım. Benimde eşim askere Kasım celbinde gitti. Biraz geç oldu ama beni de aranıza alır mısınız? :17: Çünkü bu zor bekleyiş, yalnız başına hiç geçmiyor:(

Son düzenleme:
Bir süredir takip ediyordum ancak bir türlü aranıza katılamamıştım. Benimde eşim askere Kasım celbinde gitti. Biraz geç oldu ama beni de aranıza alır mısınız? :17: Çünkü bu zor bekleyiş, yalnız başına hiç geçmiyor:(

Tabi canım. Hoşgeldin. Nerede askerin

merhabaa :) Tabikide.. NErede askerinn hoşgeldn aramızaa :29:

Back
X