Anlatt tabii sormamızaa gerek bile yok.)) ısır ısır valla bnde daha kavga cekemicem cok yoruldmmm
ya benim bu sarının ünivden beri tanıştığı 3 arkadaşı var ikisi erkek biri kız.. yıllarca kardeş gibi olmuşlar falan.. erkeklerden biri nişanlı diğeri evli tek kız olanda ( ayşe ) ayşede nişanlı haziranda evlenicekler onun nişanlısıylada arkadaşız baya iyi bi çocuk.. neyse tabi biz bunlarla 2 yıl önce tanıştık biz sarıyla başladığımız zamanlarda neyse bu 2 kız yani evli olanlarla ( ona da fatma diyelim ) ayşe bi çekemdiler falan beni bazen laf soktular bazen ilişkimin içine burunlarını soktular bazen iyi davrandılar falan ama ben bunu sarıya bi türlü ıspat edemedim erkek kafası kızlarınki gibi satır aralarını okuyamıyolar biliyosunuz.. ama ben hiç çizgimi bozmadım selamı sabahı kesmedim zaten ortada olan bi olay olmadı hep alttan alttan sokmaya çalıştı kızlar ( ayrıca bu 2 kız aynı zamanda birbirlerinide çekemiyolar ) neyse ben hep bi adım geride durdum çok fazla içlerine girmedim bu ayşe dediğim kız bizim sarı ve arkadaşlarıyla baya iyi kardeş gibi olmuş ama o da beni çekemiyo adım gibi eminim ( çekilmeyecek neyim var hala bilmiyorum allahın yarattığı kulum bende ) benim sarı askere gittiğinden beri arayıp soruyomuş bu ayşe buraya kadar gayet normal pazar gecesi buluşmuşlar hep beraber benide aldılar neyse bu ayşe benle pek ilgilenmiyo iki muhabbet ediyo susuyo falan sonra millete anlatıyo bana bakarakta değil işte -sarıyı kastederek- baya rahatmış ya geçen msj attım nasılsın diye iyimiş ee bizi özledin mi yazdım falan deyip haha gülüyo bide.. bugünde nişanlımla whatsapta konuşuyoduk baktım bi ara çevrimiçi kimle konşuyosun dedim ayşe yazmış dedi ne yazmış dedim napıyon falan yazmış dedi... bende hiçbişey demeden konuyu kapattım. akşam nöbete gidiyo 20:00-08:00 bu akşamki komutan biraz gıcık tlf yanıma almıcam anneme söylermisin demiş bende kendin söyle kadına sürekli ben haber veriyorum alıncak neden onu aramadığını sorcak arada kalmak istemiyorum dedim tamam demiş ha bu arada ayşeyede söyle gerçi hergün yazışıyosunuz dedim ne ddiyosun anlamadım demiş ne anladıysan o bugünde attımı msj özledin mi bizi diye dedim hülya sanırım sen iyi değilsin ağzından çıkanı kulağın duymuyo sanırım ben nöbete gidiyorum kendine gelirsin inş iyi geceler yazmış ya kızlar valla bıktım 3 kuruşluk insanların ilişkimi bozmasından