355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Cnm bisy soracaim bu kizin nisanlisida o sirada sizin yaninizdamiydi?

evet canım gayet yanınaydıı işte diyorum ya acaba ben mi yanlış düşünüyorum? benimde kardeşim dediğim erkek arkadaşım var ama o arkadaşımla nişanlandıktan sonra ( kendiside nişanlandı ) gayet seviyeli konuştum eskiden girgir şamata yapardık ama hop artık o nişanlı hani biraz artık çizgi koyayım deyipte konuşuyorum

O biraz boş konuşmuş. Çok kötü niyetli değilmiş sanki ama sonra bozulmuş olabilir silmene. Ama komikmiş yaaa. Sen kimsin ki:D:D Annen de yadigar elbisesini veriyor sanki. Yok canım o elbise bana bol gelir sağol deseydin.

kuzeninin nişanlısı beni kendisiyle kıyaslıyor ikimizde aynı okul aynı bölüm mezunuyuz ama o benden 1 yaş ufak bi okulda çalışıyo bense Allahıma çok şükür daha iyi bi konumdaydım elti mi görüyor beni artık ne hep bi kıyaslama var o da az değil yanii ama anlatamadığım bunlar bi tek bana yapılıyo yanımda nişanlım varken böyle değiller bu yüzden nişanlıma olayı anlatamıyorum

Cnm bisy soracaim bu kizin nisanlisida o sirada sizin yaninizdamiydi?

O biraz boş konuşmuş. Çok kötü niyetli değilmiş sanki ama sonra bozulmuş olabilir silmene. Ama komikmiş yaaa. Sen kimsin ki:D:D Annen de yadigar elbisesini veriyor sanki. Yok canım o elbise bana bol gelir sağol deseydin.

aldım laptopu mutfaga geldım bı yandan tv ye bakıom bı yandan bu konuyu dusunyorum rahat edemedım :9:
mesela benım gorumcemde bızım mutlulugumuzu kıskanıyor bariizz ama ben artık ıyı nıyetlı saf gızem olmucam.onunla mumkun olmazsa konusmayı dusunmuyorum.ben aıleden bırıyle sorun yasıyorum yanı bıde dusun.sende tavrını bellı et kıza karsı.senınkı eger kızla gorusmemı kesmem dıyorkı bunu gzlce anlat kes deme.bırden ole dresen sen suclu olursun :34: kızın ıstedııgını ona verme.halletcez bu sorunu merk etme sen.smdı bı topla kendınıı.o arayınca guzelce konuscaksınız tamam mı

canım o aramaz bu akşam artık çünkü tepesinde komutan olcakmış ve bu komutan kılmış müsait olsada aramaz o şuan beni suçluyo hülya ne diyosun sen falan demiş ya tlf açınca kesin benden özür msjı bekler ama artık cidden benim tahammülüm kalmıyor

hah ozaman bıtanem sen de senınkı yokken tek ayse ıle dısarı cıkma? cagırıyorlarmı?? baska arkadasınmı yok ? gıt onlarla cık o gun.yuzyuze gorusme bu kadar basıt.hem senn kafan rahat olsn hem snırlerıne yazık

senınkı varken sana kotu davranamıyolar nede olsa dmı ? hep sevgılınle ol yalnız gıtmesın catlasın kıskananlarda ozaman.kım kıskanıyorsa yaniii
evet canım gayet yanınaydıı işte diyorum ya acaba ben mi yanlış düşünüyorum? benimde kardeşim dediğim erkek arkadaşım var ama o arkadaşımla nişanlandıktan sonra ( kendiside nişanlandı ) gayet seviyeli konuştum eskiden girgir şamata yapardık ama hop artık o nişanlı hani biraz artık çizgi koyayım deyipte konuşuyorum

kuzeninin nişanlısı beni kendisiyle kıyaslıyor ikimizde aynı okul aynı bölüm mezunuyuz ama o benden 1 yaş ufak bi okulda çalışıyo bense Allahıma çok şükür daha iyi bi konumdaydım elti mi görüyor beni artık ne hep bi kıyaslama var o da az değil yanii ama anlatamadığım bunlar bi tek bana yapılıyo yanımda nişanlım varken böyle değiller bu yüzden nişanlıma olayı anlatamıyorum

yok bence dar gelır deseydın de kız senden zayıf oldugunu dusunup mutlu olurdu hemde kıbarca red etmıs olurdun :9: ay olanlara bak yahuuu

bende gorumcemın ıstemeye yda nısana gelmesını hıc ıstemıommkii.nasıl olcak off

Bu görümceler hiç sevilmiyor zaten. Ama yapacak birşeyin yok canım. O bir yerde kardeşin.

Bizimki de bilmiş ötesidir. Herşeyi o bilir. 1 kere geldiği benim evimi bil benden iyi bilir yani o derece. Geçen AÖF sınavından önce beni aradı bu sınav giriş belgesini nereden alacağız diye. O da yazılmış benden sonra :D Söyledim filan. İnsan kolay gelsin der. Sınavdan önce arar filan. Yok hiçbirşey yok. İşi düşmüş aramış. Eşim gitti Allah kavuştursun diye bile aramadı. Hiç umrumda olduğundan değil de her şeyi ben bilirim diye takılıyor, her şeyden anlıyor ya güya. O tavırlardan hiç hoşlanmıyorum.

Off keşke bozsaydım o zaman işin düştü diye mi arıyorsun diye. Bak şimdi aklıma geliyor :D

ozur dılerım cumlesı kurma ama deki.benımde burama kadar geldı senlık bı olay deıl askım ama senın arkadsın oldugu ıcın sana patladım k bkma de.snrada ayse ıle konuscagını soyle.olayıda bu seklde anlat.guzel bı dılle.ustune gıtmek ıstemezdım ama kız o gun boyle dıyınce bende bozuldum de
canım o aramaz bu akşam artık çünkü tepesinde komutan olcakmış ve bu komutan kılmış müsait olsada aramaz o şuan beni suçluyo hülya ne diyosun sen falan demiş ya tlf açınca kesin benden özür msjı bekler ama artık cidden benim tahammülüm kalmıyor

hah ozaman bıtanem sen de senınkı yokken tek ayse ıle dısarı cıkma? cagırıyorlarmı?? baska arkadasınmı yok ? gıt onlarla cık o gun.yuzyuze gorusme bu kadar basıt.hem senn kafan rahat olsn hem snırlerıne yazık

senınkı varken sana kotu davranamıyolar nede olsa dmı ? hep sevgılınle ol yalnız gıtmesın catlasın kıskananlarda ozaman.kım kıskanıyorsa yaniii

peki ya msj atması? askerde olan benim nişanlım ona msj atması halini hatrını sorması bizi özledin diye sorması normal mi? abi benim hislerim çok kuvvetlidir bu kız benim nişanlıma bişeyler hissediyor ve bu bigün patlıcak işte o zaman ben napıcam? ilişkilerini koparmam mümkün değil ben burda kendimi yediğimle kalıyorum çıkmam zaten asla birdaha bu ilk ve sondu

zuhaahahah koptumm :9: :9: keske gelseymıs valla mors olsaymıss

benmkı sennkınden beter ama.ben bıldıgın korkuyorum o kızdan.her turlu tehlıke cekememezlık beddua var kızda...bir gun bulcak ettıklerınıde bakalım...

yok benım kardesım deıl valla benım ıcın bıtmıstır .)
Bu görümceler hiç sevilmiyor zaten. Ama yapacak birşeyin yok canım. O bir yerde kardeşin.

Bizimki de bilmiş ötesidir. Herşeyi o bilir. 1 kere geldiği benim evimi bil benden iyi bilir yani o derece. Geçen AÖF sınavından önce beni aradı bu sınav giriş belgesini nereden alacağız diye. O da yazılmış benden sonra :D Söyledim filan. İnsan kolay gelsin der. Sınavdan önce arar filan. Yok hiçbirşey yok. İşi düşmüş aramış. Eşim gitti Allah kavuştursun diye bile aramadı. Hiç umrumda olduğundan değil de her şeyi ben bilirim diye takılıyor, her şeyden anlıyor ya güya. O tavırlardan hiç hoşlanmıyorum.

Off keşke bozsaydım o zaman işin düştü diye mi arıyorsun diye. Bak şimdi aklıma geliyor :D

Ay bn cok seviorum gorumceyi yaa cok ii anlasiriz bana omerden daha duskundur bnde kardesim gibi gorurum aman masallah :16: :16:

hiç msj falan atmıcam yarın elbet arıcak yada msj atıcak cevap dahi vermicem arayana kadar.. arayıncada anlatıcam ben bundan bundan rahatsız oluyorum sen araya mesafe çizgi koymuyosan ben bu akşam iş çıkışı buluşur o çizgiyi bizzat ben çizerim dicem çok mu sert sizce ay burama kadar geldi ama artık ya valla nefret ediyorum böyle insanlardan şeytan diyo sende onun nişanlısına hergün msj at ama işte bize yakışmıyo ben yapamam bunu

hımmm.bundan emınsen ozaman iş degısır.dur smdı onu dusunme.onada bı ayar cekerız.kıza itiraf ettırmenın yollarıda vardır elbett :9:

sen sevgılıne guvenıosun dmı? ozmn kız msj atınca acaba benmkı ne dedı ne konustular gıbı kuruntu yapma.bnu smdı snnkıne solesen kızar emınım.ondan bnu o salak kıza sole.ay cok snırlendım smdı ayıp ya gözu varsa gercekten cok ayıp terbıyesız.canım arkadssınız bılıyorum msj atman da normal tabı ama ben bnu senden bu seklde duyunca hosuma gıtmıyor.huzursuz oluyorum de acık acık.bır dahakıne msj atcagın zamanda nezaketende olsa bnmde halımı hatrımı sorarsan cok sevınırım de :34:

sapık gıbı msj atmasın mal ya !

tamam sen artk cıkma onlarla bu bı kere kesın ypcagın bsy.senınkınede bu kız senden hoslanıo deme.suclu sen olursun.o sonrakı ısımız.ama kıza msj at yda konus ara artk nasıl ıstıosan.bu ddklerımden bı prgraf olustur kıza msj at.bakalm ne dıcekk???

peki ya msj atması? askerde olan benim nişanlım ona msj atması halini hatrını sorması bizi özledin diye sorması normal mi? abi benim hislerim çok kuvvetlidir bu kız benim nişanlıma bişeyler hissediyor ve bu bigün patlıcak işte o zaman ben napıcam? ilişkilerini koparmam mümkün değil ben burda kendimi yediğimle kalıyorum çıkmam zaten asla birdaha bu ilk ve sondu

Yok sen kesinlikle yanlis dusunmuyorsun kizin davranisi cok cirkin sonucta sen nisanlisin blki onun nisanlisina yapilsa o bnu normal karsilar ama bu bi istisnadir bi cumle kurarken iki kere dusunmeli ve sen su an hassas bi donemdesin nisanlin askerde bnde olsam ayni senin dusuncelerine kapilirdim

Bir kadın başka bir kadından hoşlanmıyorsa kesin haklıdır arkadaş. Her zaman güvenirim kadınların hislerine.

Bence de ki " Canım yakın arkadaşın anlıyorum ama ne kadar nişanlı olursa olsun huzursuz oluyorum. Canım sıkılıyor. Ne seni üzeyim huzursuz edeyim isterim ne de kendimi. Ama içim rahat etmiyor işte. Ne olur sen de dikkat et biraz. Ne olursa olsun. Dünyanın binbir türlü hali var. Aynı anneden olmadınız sonuçta. Senden ricam bizim huzurumuz için araya biraz mesafe koyman. "

Diğer kıza da sakın hiçbirşey çaktırma. Hele nişanlın sakın konuşmasın bu konu ile ilgili onunla. Kendini birşey zannetmesin sonra. Onun istediği de bu zaten. Huzurunuzu bozmak.

bu kdar sert bı dılle deıl tabı ama aynen bole yap.o msj atınca yda arayınca k bkma sert cıktım ama sana.bunun nedenı bu bu de.sen gzl bı dılle anlatrmısın askım? yksa bende konusablırım blusup de.kız kıza cozmemız bnce daha ıyı olur yda sen gorusmek ıstemıosan onun gorusmesı ıcın bı cumle kur yanii.ay anlıyorum senı ama ıntıkam soguk yenen bı yemektır :34: once bır sakın ol...

masallah tugcecım :nazar: bızde oyleydık boku cıktı snra cok takıla takıla
Ay bn cok seviorum gorumceyi yaa cok ii anlasiriz bana omerden daha duskundur bnde kardesim gibi gorurum aman masallah :16: :16:

hiç msj falan atmıcam yarın elbet arıcak yada msj atıcak cevap dahi vermicem arayana kadar.. arayıncada anlatıcam ben bundan bundan rahatsız oluyorum sen araya mesafe çizgi koymuyosan ben bu akşam iş çıkışı buluşur o çizgiyi bizzat ben çizerim dicem çok mu sert sizce ay burama kadar geldi ama artık ya valla nefret ediyorum böyle insanlardan şeytan diyo sende onun nişanlısına hergün msj at ama işte bize yakışmıyo ben yapamam bunu

hımm buda bı secenekk.acaba kızın hıc haberı olmasa mı ?? bı yerlerı kalkar mı snra :S ay bılemedım.ama kız daha once bnu bız kzı kıza hallderız demıss??
Bir kadın başka bir kadından hoşlanmıyorsa kesin haklıdır arkadaş. Her zaman güvenirim kadınların hislerine.

Bence de ki " Canım yakın arkadaşın anlıyorum ama ne kadar nişanlı olursa olsun huzursuz oluyorum. Canım sıkılıyor. Ne seni üzeyim huzursuz edeyim isterim ne de kendimi. Ama içim rahat etmiyor işte. Ne olur sen de dikkat et biraz. Ne olursa olsun. Dünyanın binbir türlü hali var. Aynı anneden olmadınız sonuçta. Senden ricam bizim huzurumuz için araya biraz mesafe koyman. "

Diğer kıza da sakın hiçbirşey çaktırma. Hele nişanlın sakın konuşmasın bu konu ile ilgili onunla. Kendini birşey zannetmesin sonra. Onun istediği de bu zaten. Huzurunuzu bozmak.

ya şöyle bişeyde var bu kız psikolojik hasta bide ilaç falan kullanıyo bi dönem aileden ve nişanlısından yana zamanında sıkıntılar yaşamış.. hey allahım uğraştığım insanlara bak hadi bi cümle kuralım daa yarın benim saf sarı arayınca söyleyeyimm ama bu son olsun artık böyle bi cümle kuralım bu kız yüzünden kaçıncı kavgamız ben sayamadımm

bu kdar sert bı dılle deıl tabı ama aynen bole yap.o msj atınca yda arayınca k bkma sert cıktım ama sana.bunun nedenı bu bu de.sen gzl bı dılle anlatrmısın askım? yksa bende konusablırım blusup de.kız kıza cozmemız bnce daha ıyı olur yda sen gorusmek ıstemıosan onun gorusmesı ıcın bı cumle kur yanii.ay anlıyorum senı ama ıntıkam soguk yenen bı yemektır :34: once bır sakın ol...

masallah tugcecım :nazar: bızde oyleydık boku cıktı snra cok takıla takıla

Aynen cnm tabi cok gorusmekte pek ii olmuo ama 5 yildir bi skintimiz olmadi insallah olmazda bide bnden kucuk o yuzden cok seviorum bn hep bnden ufak kiz kardesim olsjn isterdim bole hazir olarak geldi gibi bisy oldu :9: :9:

Ayy maşallah yaa. Benimki bi de 2 çocuklu:S Bilmşliği oradan geliyor herhalde. Çok özeniyorum valla kv ile görümce ile böyle iyi anlaşan insanlara maşallah maşallah

Canım öfke ile kalkan zararla oturur. Bir de uzakta şu an askerin. Burada olsa neyse. Oradayken uzaktayken çok daha yıpratıcı olur. Sakin ol öncelikle.

amiiinn amiinn .) bakalım 2014 bıze neler getırıcek neler yasatıcak merakla bekliyorummmm .))

belkidee.bakarım ben gene gıdınce bı ara .)

ufff zmn gecmıor bı skldım bı skldm sormayınnn.oturmaktan bı hal oldm
,,

umarım inş güzel şeyler getirir hepimize canım:1:

ya benim bu sarının ünivden beri tanıştığı 3 arkadaşı var ikisi erkek biri kız.. yıllarca kardeş gibi olmuşlar falan.. erkeklerden biri nişanlı diğeri evli tek kız olanda ( ayşe ) ayşede nişanlı haziranda evlenicekler onun nişanlısıylada arkadaşız baya iyi bi çocuk.. neyse tabi biz bunlarla 2 yıl önce tanıştık biz sarıyla başladığımız zamanlarda neyse bu 2 kız yani evli olanlarla ( ona da fatma diyelim ) ayşe bi çekemdiler falan beni bazen laf soktular bazen ilişkimin içine burunlarını soktular bazen iyi davrandılar falan ama ben bunu sarıya bi türlü ıspat edemedim erkek kafası kızlarınki gibi satır aralarını okuyamıyolar biliyosunuz.. ama ben hiç çizgimi bozmadım selamı sabahı kesmedim zaten ortada olan bi olay olmadı hep alttan alttan sokmaya çalıştı kızlar ( ayrıca bu 2 kız aynı zamanda birbirlerinide çekemiyolar ) neyse ben hep bi adım geride durdum çok fazla içlerine girmedim bu ayşe dediğim kız bizim sarı ve arkadaşlarıyla baya iyi kardeş gibi olmuş ama o da beni çekemiyo adım gibi eminim ( çekilmeyecek neyim var hala bilmiyorum allahın yarattığı kulum bende ) benim sarı askere gittiğinden beri arayıp soruyomuş bu ayşe buraya kadar gayet normal pazar gecesi buluşmuşlar hep beraber benide aldılar neyse bu ayşe benle pek ilgilenmiyo iki muhabbet ediyo susuyo falan sonra millete anlatıyo bana bakarakta değil işte -sarıyı kastederek- baya rahatmış ya geçen msj attım nasılsın diye iyimiş ee bizi özledin mi yazdım falan deyip haha gülüyo bide.. bugünde nişanlımla whatsapta konuşuyoduk baktım bi ara çevrimiçi kimle konşuyosun dedim ayşe yazmış dedi ne yazmış dedim napıyon falan yazmış dedi... bende hiçbişey demeden konuyu kapattım. akşam nöbete gidiyo 20:00-08:00 bu akşamki komutan biraz gıcık tlf yanıma almıcam anneme söylermisin demiş bende kendin söyle kadına sürekli ben haber veriyorum alıncak neden onu aramadığını sorcak arada kalmak istemiyorum dedim tamam demiş ha bu arada ayşeyede söyle gerçi hergün yazışıyosunuz dedim ne ddiyosun anlamadım demiş ne anladıysan o bugünde attımı msj özledin mi bizi diye dedim hülya sanırım sen iyi değilsin ağzından çıkanı kulağın duymuyo sanırım ben nöbete gidiyorum kendine gelirsin inş iyi geceler yazmış ya kızlar valla bıktım 3 kuruşluk insanların ilişkimi bozmasından :43::43::43::43::43::14::14::14::14::14:

canım başta kabul etmişin şimdi nasıl önne geçebilirsin bilmiyorum ama gizemin dediği gibi bnm öle bişi olsa çıngaar çıkardı sen kim oluyonda mesaj atıon dieee yıkardım ortalıgı walla...ama allahtan kii yook bzm yakın erkek yokki kız olsa:1:
sen bence konuş nişanlınla oda samimi olmasın onla mesajlaşcana senle yazışsın yaa millet sevgilisine ailesine wakt ayıramıyo o nası yazışıo sıradan bi arkadaş sonuçta koy tawrını seni o ayşeye değişecek diil yaa

hımm hafif catlaklıkta var yanii.tamam guzel bı cumle dusunsun herkes sende toparla onu ozamn.artık bıktın sende sarıya sole bu konu artık boyle acılması ona gore konus askım de.canımız baskları yuzunden sklmasın de

benımkı benden 8 yas buyuk.evdede kaldı yanı ondan boyleee
ya şöyle bişeyde var bu kız psikolojik hasta bide ilaç falan kullanıyo bi dönem aileden ve nişanlısından yana zamanında sıkıntılar yaşamış.. hey allahım uğraştığım insanlara bak hadi bi cümle kuralım daa yarın benim saf sarı arayınca söyleyeyimm ama bu son olsun artık böyle bi cümle kuralım bu kız yüzünden kaçıncı kavgamız ben sayamadımm

Aynen cnm tabi cok gorusmekte pek ii olmuo ama 5 yildir bi skintimiz olmadi insallah olmazda bide bnden kucuk o yuzden cok seviorum bn hep bnden ufak kiz kardesim olsjn isterdim bole hazir olarak geldi gibi bisy oldu :9: :9:

hımm buda bı secenekk.acaba kızın hıc haberı olmasa mı ?? bı yerlerı kalkar mı snra :S ay bılemedım.ama kız daha once bnu bız kzı kıza hallderız demıss??

Boşver bence muhatap almaya gerek yok. Kim ki o???

Ben yukarda söyledim canım önerimi. Çok sert çıkma.

Back
X