dogrudur canım.askerıyede her olay gercek deıl bunu unutmayın.o sehıt haberlerı varya bıze gelır 1 hafta sonra.sayısı bıle dgru deıldır.ne dolaplar donuyor ne oyunlar kımbılır... bızımkınede dedıler mahkemeye cıkma gercegı anlatma.cnku bu ısler rutbe rutbe.onu sıkayet etmesı demek basındakı daha buyuklerı etkılıyor.bızımkıde sırf arada sevdıgı komutanlarda yanması dıe olayı baska turlu anlattı ama adamında hayatını yaktı.adamın bunca yıllık emegı gıtms oldu ıste.bir içkiyle ve bir saldırmayla... bu kadar basıt.. bana ılk soledıgınde aklm almadı.dedıkı demıre vurdum.telefında acık acık soyleyemıorda.bı gıttım yanına gosterdı ızı.sok oldum.snra anlattı gercekleri ...
agactan dustu kaburgasını kırdı hala ıyılesmedı ne yattıgı yerde duruyor ne uyuyabılıyor duzgunce.yanı tek parca gelmesı bızım ıcın mucıze oldu.( agactan da komutanın tekı işini yaptırtmak ıcın cıkartmıs sonra defolup gıtmıs tek basına bırakıp.bızımkınınde ayagı kaymıs )
agactan dustu kaburgasını kırdı hala ıyılesmedı ne yattıgı yerde duruyor ne uyuyabılıyor duzgunce.yanı tek parca gelmesı bızım ıcın mucıze oldu.( agactan da komutanın tekı işini yaptırtmak ıcın cıkartmıs sonra defolup gıtmıs tek basına bırakıp.bızımkınınde ayagı kaymıs )
bende ölen birini duymuştum geç uyandı diye sinirle elinde ingiliz anahtar varmış atmış kafasına gelmiş beyin kanamasından ölmüş kaza demişler tabi gerçeği çok sonra öğrenmişler
Aman canım neler diyorsuun![]()
![]()
ayy bir kez daha korktum :18: Allah hayırlı kimselerle karşılaştırsın hepsini..