355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bi gelsinler de telafi edersiniz canım herşeyin telafisi olur yanyana olduktan sonra

evet canım maalesef doğu olduğu için çok zor çarşı izni falan bakalım bekliyorum bende dört gözle

doğru diyorsun tatlım bi gelsinde bi kavuşayım artık yaaaa hem iş ara sonra hiç bi şekilde kimseden ses çıkmasın iş bulama ve maddi sıkıntı üstüne bide sevdiim askerde ben sürekli evde çünkü tüm arkadaşlarım çalışıyo gerçekten bunaldım artık

vallahi bu gce bir baska guzeldiii :16:

ıyı geceler canımm.hep gel yine gel ne olursa ol gene gel :34: :54:

kızlar bende yavastan cıkayım artık.aramadıda cok snır oldm :/ guya arıcaktı.elektrıklerde gıdıp geldı suan aman yarebbiii
:53::18:

Ne demek tatlımm:) :34: :34:

Kızlar ben kaçıyorum :3: Herkese iyi geceler, gerçi sabaha pek bişi kalmadı ama :9:
Sohbetiniz için ise teşekkürler, fırsat oldukça aranızda olmaya çalışıcam :) :nazar:

vallahi bu gce bir baska guzeldiii :16:

ıyı geceler canımm.hep gel yine gel ne olursa ol gene gel :34: :54:

kızlar bende yavastan cıkayım artık.aramadıda cok snır oldm :/ guya arıcaktı.elektrıklerde gıdıp geldı suan aman yarebbiii
:53::18:

hihih ınırlenme son 6 guuun :D tmm cnmm iyi uykullllar :54::54::54:

snırlenıyorum yahuu.son 6 gun kalmıs konusamıyoruzz.zaten evde kose kapmaca oynuom telle konusmak ıcın ufff

hepinizi opüyorumm tatlı ruyalar kovalasın sızı tavşanlarrr:54:

yarn guzel bır gun olsun ınsallah:nazar:
hihih ınırlenme son 6 guuun :D tmm cnmm iyi uykullllar :54::54::54:

snırlenıyorum yahuu.son 6 gun kalmıs konusamıyoruzz.zaten evde kose kapmaca oynuom telle konusmak ıcın ufff

hepinizi opüyorumm tatlı ruyalar kovalasın sızı tavşanlarrr:54:

yarn guzel bır gun olsun ınsallah:nazar:

herşey guzel olucaak ya sbaır cnmm bıttıo bgnlerde yrn grsrzzz :54:

Back
X