355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Merhaba kızlarr :)
Ay yetişmedim şafak attırmaya :43: :43: Ama şu okul beni benden alıyor.. Bu sene sanki herşey anlaşmışçasına üstüme geliyor.. Gizemcim inşallah herşey o güzel dileklerin gibi olur ve yeni yıl hepimizee boll boll sağlık, mutluluk, aşk ve kavuşma getirir :16: :16: Tabi bir de bizim için bebişş getirir inşallah :17: :17:

Son düzenleme:
aradaki mesafe ne kadar ki......:26:
:52::52::60::60:
Ayy benmkide öle valla ben burda nöbet tutayım sen git eğlen der bide :53:
ben istanbuldayım cnm :26: :26:
bnmki cıkıp gezmeme bişey demezde alkollü ve cok kalabalık bir ortamda olmama kızar onuda anlayabiliyorum çünkü bende cokkk kızardım kafasını patlatırdım :9: :9: :9:

amiiiin canımm.İnşallah ozaman en kısa zamanda sağlıklı bir bebişde aranıza katılıırr :nazar::16:

en güzel günler bizim olsunn
.Sevgiyle,huzurla,sağlıkla...

Merhaba kızlarr :)
Ay yetişmedim şafak attırmaya :43: :43: Ama şu okul beni benden alıyor.. Bu sene sanki herşey anlaşmışçasına üstüme geliyor.. Gizemcim inşallah herşey o güzel dileklerin gibi olur ve yeni yıl hepimizee boll boll sağlık, mutluluk, aşk ve kavuşma getirir :16: :16: Tabi bir de bizim için bebek :17: :17:

bu gece çoğumuz burdayız ama bi durgunluk var galibaa demi kızlar.bende öleyim pek bişi yapasım yok uykum da yok

amiiiin canımm.İnşallah ozaman en kısa zamanda sağlıklı bir bebişde aranıza katılıırr :nazar::16:

en güzel günler bizim olsunn
.Sevgiyle,huzurla,sağlıkla...

Amin canım inşallah..
Bu arada o güzel şafağın için bir nazar boncuğu koymadan edemicem:) Maşallah :nazar: :nazar:
Rabbim tüm sevenleri korusun nazarlardan :nazar:
Hatta bir şarkı bile armağan edebilirm:)) Benim çok sevdiğim şarkılardan biri:) Öncelikle sana ve diğer tüm asker yarenlerine gelsin :8: :16: :21: :21: :21:
http://www.youtube.com/watch?v=a3OvPuUSNps
Altay- Rabbim Korur

Son düzenleme:
bende bugun 8-10 arası uyudum aksam.bakalım gece nasıl uyucamm:53:

cok fenaa cokk :52:

sagol canım benımm :nazar: amiiinn amiiin.hangi sarkiii :17: ??
off offf :D :D uyku yoook :1:

hhahahahah ama öyle kıskançlık cok fenaaaaa :9: :9: :9:

Amin canım inşallah..
Bu arada o güzel şafağın için bir nazar boncuğu koymadan edemicem:) Maşallah :nazar: :nazar:
Hatta bir şarkı bile armağan edebilirm:)) Benim çok sevdiğim şarkılardan biri:) Öncelikle sana ve diğer tüm asker yarenlerine gelsin :8: :16: :21: :21: :21:

dinlediiim cok guzelmıs gercektenn :nazar:
Amin canım inşallah..
Altay - Rabbim Korur - YouTube
Altay- Rabbim Korur

Back
X