aynen bizim icin en onemlisi can guvenligi benimde icim hicc rahat degil.
mira biz böyle sabaha kadar konuşur kafayı yeriz güzel şeyler konuşalım güzel olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bizim icin en onemlisi can guvenligi benimde icim hicc rahat degil.
Benim ki şuan çanakkalede canım uzun dönem aynı durumdayız... Bir hafta sonrada siirte gidicek[/QUO
allah bize sabir versin cnm dogu cok korkutuyor beni
Amin canım Allah hepimize sabır versin...Bende hiç beklemiyordum açıkcası neden bilmiyorum ama hazırlıklı değildim ...Ama evet herkes öyle söylüyor..Doğu da ki psikolojik şartlar batıya göre daha ağır olduğu için en azından eğitim ve psikolojik açıdan fazla kasmıyorlarmış ki bu şekilde düşünmek istiyorum bende..Çünkü elimizden hiçbirşey gelmiyor...
![]()
mira biz böyle sabaha kadar konuşur kafayı yeriz güzel şeyler konuşalım güzel olsun
ıyı gecelerrr canımm.bugun dunden dha durgunuz fark ettım bende.benımkıde aramadı zaten hofff
kızlarrr demeyın oyle ıcınızı ferah tutun ya :/ cok uzuluyorum boyle duyunca.benımkıde sırnaga gıdıcektı nasıl aglamıstım o gunlerı hatrlamak bıle ıstemıyorum.hc bsycık olmıcak askerlerımıze sag salim donucekler boyle dusununn
ben emindim dogu tarafina cikacagini cunku hudut egitimi aldi oda hep sinirlarda olur ama Van ne biliyim duyunca kotu oldum aynen haklisin elimizden birsey gelmiyor bizde iyi dusunelim bol bol onlar icin dua edelimAmin canım Allah hepimize sabır versin...Bende hiç beklemiyordum açıkcası neden bilmiyorum ama hazırlıklı değildim ...Ama evet herkes öyle söylüyor..Doğu da ki psikolojik şartlar batıya göre daha ağır olduğu için en azından eğitim ve psikolojik açıdan fazla kasmıyorlarmış ki bu şekilde düşünmek istiyorum bende..Çünkü elimizden hiçbirşey gelmiyor...
![]()
evet canım mria diyorum ama ismini bilmiyorum ondan:)Evet cnm ya biz guclu olalim ki onlarda guclu olsun demi :)sag saglim donecekler insallah kotusunu dusunmeyelim
aynennn.zaman boyle gecmezz.sıze bu kurabıslerı armagan edıyorumm.acıktım zatiii![]()
tatlı yiyin tatlı konusunn
Eki Görüntüle 908877 Eki Görüntüle 908878
aynennn.zaman boyle gecmezz.sıze bu kurabıslerı armagan edıyorumm.acıktım zatiii![]()
tatlı yiyin tatlı konusunn
Eki Görüntüle 908877 Eki Görüntüle 908878
evet canım mria diyorum ama ismini bilmiyorum ondan:)
ben emindim dogu tarafina cikacagini cunku hudut egitimi aldi oda hep sinirlarda olur ama Van ne biliyim duyunca kotu oldum aynen haklisin elimizden birsey gelmiyor bizde iyi dusunelim bol bol onlar icin dua edelim
Canım benimki cezaevi için eğitim almıştı genelde batı diyorlardı o yüzden ama böyle oldu... ama biz hep hayırlısı dedik inşallah da hayırlısı olur hakkımızda sorunsuz... Van'a gidicek demiştin sanırım sen..Arkadasımın nısanlısı da vanda suan ve gelmesıne az bır sure kaldı çok rahat askerlık yaptıgını söyluyor hala bana da doğu oldugu ıcın kendımı yıpratmamamı söylüyor ama işte o da ılk zamanlarında bızım gıbı düşünüyordu yaşamadan anlamıyor ınsan... Dediğin gibi dualarımızla yanlarında olucaz![]()
Canım benimki cezaevi için eğitim almıştı genelde batı diyorlardı o yüzden ama böyle oldu... ama biz hep hayırlısı dedik inşallah da hayırlısı olur hakkımızda sorunsuz... Van'a gidicek demiştin sanırım sen..Arkadasımın nısanlısı da vanda suan ve gelmesıne az bır sure kaldı çok rahat askerlık yaptıgını söyluyor hala bana da doğu oldugu ıcın kendımı yıpratmamamı söylüyor ama işte o da ılk zamanlarında bızım gıbı düşünüyordu yaşamadan anlamıyor ınsan... Dediğin gibi dualarımızla yanlarında olucaz![]()
Evet Vanda yapacak insallah rahat yaparlar cnm onlar iyi olsunda tek bizde dayaniriz . hakimizda hayirlisi neyse o olsun
dönsün artııııııııııııııııııııııııııık![]()
evet canım mria diyorum ama ismini bilmiyorum ondan:)
kuZUM diyet yapıyorum gece gece yapılır mı bu şimdi![]()
Evet Vanda yapacak insallah rahat yaparlar cnm onlar iyi olsunda tek bizde dayaniriz . hakimizda hayirlisi neyse o olsun
Aynenn canım yeter ki rahat olsunlar bizde dişimizi tırnağımıza takıcaz destek olucaz onlara bu zamanlarıda aşıcaz inşallah...![]()
![]()
![]()
ben yatiyorum kizlar hepinize iyi geceler![]()
benim ismim semra cnm ya senin ?:26:
iyi geceler canımben yatiyorum kizlar hepinize iyi geceler![]()
biri bize zayıflama topiği acacaktıdöncek bebegım aglamaa :/
bu kurabıslerden bsy olmaz hemmbende acıktm valla ya.acıl kılo vermem lazım
biri bize zayıflama topiği acacaktı![]()
![]()
![]()
huhu merhabayın kızlar:) buraya da uğrayıp bi selam vereyim dedim :)) sayfalar sayfalar olmuş hepsini okuyamadım tabi...
Nasılsınız, moraller ne alemde?![]()