senin adına çok sevindim canım ne güzel Allah sağlıcakda kavuştursun inşallah.işin içinde hayırlısı olsun.
saolasıın canıım darısı sizlerinn başınaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin adına çok sevindim canım ne güzel Allah sağlıcakda kavuştursun inşallah.işin içinde hayırlısı olsun.
selamlaarr kızlaar nasılsınııızzz???
bugün güzel bi güünn yarın gece askeriim çıkıoo bana süpriz yapacakmış aradı az önce 1 ocak sabahı çıkcam dedi bende çok üzüldüm aglamaya başlayınca dayanamadı söledii
artı bide iş görüşmem wardı oda baya olumluydu bakalım haber bekliiceemm
yarın akşama kadar askerim çarşıda artk şükür ki bitiooo...
atarsa 01 adanaa diceez
sizlerde ne war ne yookkk![]()
alışılcak gibi de değil kiöyle bi an geliyo ki tam sesini duymak istiyosun ama ya telefonu yok ulaşamıyosun, ya beli bir saati beklemek zorunda kalıyosun. hep bir zorluk işte
![]()
Yalın - Alışmak Zorundayım - YouTube alışmaya çalışmak diye birşey yooooooooook alışmak zorundayım. hepimize gelsin![]()
saolasıın canıım darısı sizlerinn başınaaaaasizler nasılsınıız???
Selam kuzummm iyiyiz sen nasılsınnnnValla süper haber bu keşke söylemeseymiş yaaa ne güzel olcaktııı supriz sana
Ay sen sevinçten uyuyamazsınnn şimdi bu gecee..
![]()
keşke canım keşke. senin de gideli 2 ay oldu sanırım nerede yapıyo şuan... benimde yok canım ben yeni evliyim bide![]()
ne güzell asi gencc ne mutlu sana((((((((
senın askerın usta bırlgnde deglmı ? telefn kullanmıomu
Evet bebeğim şuan istanbulda yapıyoo. Daha zor geliyodur ama inan ne erken o kadar iyi mesela bizim 1. senemiz dolu dolu geçtii ama bu sene yanımda yok keşke oda başında gitseydii alıştıktan sonra daha zor inan banaa![]()
2 güne kadar vardı ama çalmışlar malesefarkadaşlarndan yazıyo işte ama yine de kendininki gibi de olmuyo
bizde şu senin mutluluğu yaşamak için gün sayıyoruz
ne güzell asi gencc ne mutlu sana((((((((
senın askerın usta bırlgnde deglmı ? telefn kullanmıomu
gördüğün gibi yerimde duramıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcannııım bnm yaaa sölemedi önce komutanda salmamıştı zaten ama konuş dioduk dedim noldu ya olmadı kesinlikle göndermem falan dedi diyince bnm ses düştü baya üzüldüm ee nolcak bu dalgaya alıo işte akşam karşılarsın beraber kalırız falan gülüo bende bi aglamaya başlayıncaa dayanamadııı
kıza kız öldü ben otobüse binince arayacaktm bozdn planıı dieee![]()
selam kızlar![]()
selam kızlar![]()
ayy canım yaa bide askerlikde bu bela var hırsızlık üzüldüm gerçekten
Durmaaa zatennn bebeğimmmAy valla rüyaaa gibiiii kuzummm darısıı bizim başımızaaaa
Hala inanamıyosun dimiii sen dahaa
Selam canım hoşgeldin :)
Durmaaa zatennn bebeğimmmAy valla rüyaaa gibiiii kuzummm darısıı bizim başımızaaaa
Hala inanamıyosun dimiii sen dahaa
Selam canım hoşgeldin :)
bende istanbuldayım. evet herkes öyle diyo başta gittiği daha iyi diyorlar ama zor yine zor. nerde kalıyosun şimdi peki evinde mi
malesef ama napalım dikkatli olur oda bir dahakine artık. hiç ayırmazdı yatarken de ama işte iş derdine düşünce ne yapacaklarını şaşırıyolar sen çıkar üstünü bırak telefonu içinde çalmazlarmı tabiki çalarlar![]()
idare eder canım sen nasılsın?aleykum selam canım nasılsın