355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ne güzel ya tesadüfe bakk :) Valla en güzeli dediğim gibii tabi zor ama baya alıştıktan sonra daha zorr.. Evimde tek bşıma kalamam kii korkaarım ben ailemin yanındayımm sen nerde?

evet canım bende annemlerin yanınndayım kayınvalidemde kalacağım biraz ben evimde kalmak istedim ama izin vermediler işte off off yeni evliyim ya bide :ssz: şimdi bavulumla geziyorum işte gerçi kayınvalideme hiç gitmedim daha ama

GİZEM'DEN:16::16::16::16::16::16:

Güzellleriim benim matik önden gidiyor yarın gece son aslında :1: yarın gece kutlayalım bunuu.Ecrin ve beni gönderiin artıkk :16: ben gittim herkes topiği boşlamış vallahi İçim gidiyor yazamıyorm ama az kaldı.Bir gün daha yaklaştınız sevdiklerinize.Dilerim günler su gibi akıp geçer.Hepinizii öpüyorumm kocamann :16: yarın görüşmek üzeree .))

ayneen tatlııım halaa inanamıommm yaaa offf komutanlarda alıştı napcaklar artk bnm aşkıım olmadaannn:1:yaazıııkkkk ne çektiim be komutan sendeeeennnnnnnnn:1::1::1:

Ayy sen ne yaptınn o olmadan bi düşüünnn:19::1: Deliyee bak komutanları düşünüyooo onlar bizii düşündüüü müüü :33::34:Ne çektinn be kuzumm amaaa bittiii çok şükür sizinkiii :21::21:

GİZEM'DEN:16::16::16::16::16::16:

Güzellleriim benim matik önden gidiyor yarın gece son aslında :1: yarın gece kutlayalım bunuu.Ecrin ve beni gönderiin artıkk :16: ben gittim herkes topiği boşlamış vallahi İçim gidiyor yazamıyorm ama az kaldı.Bir gün daha yaklaştınız sevdiklerinize.Dilerim günler su gibi akıp geçer.Hepinizii öpüyorumm kocamann :16: yarın görüşmek üzeree .))

hehehehhe gizemcimm ne yazıkkı yarın net başında olamıycam :) Ama bugndn şafak dogan gunes demek nasip oldu snın adına :16::16::16::29::54::54:

hoşbuldum canım benim:16:

canıım hoşgeeldiiinnnn:1:
ayy cok kotuu olmşş en korktgm sey telefonuna bısı olması :O uff şanssızlıga baaaak tbkde

cnm çok özledimm sınırlerım artık ınceldıı yaaa :43::43:

anladıım canım ama geçio inan ki az sabrediin üzmeyin kendinizi...bak kendimi kötü hissetiim şimdi:14:

Ayy sen ne yaptınn o olmadan bi düşüünnn:19::1: Deliyee bak komutanları düşünüyooo onlar bizii düşündüüü müüü :33::34:Ne çektinn be kuzumm amaaa bittiii çok şükür sizinkiii :21::21:

ahh bebegiimm yaa ne çektik hepimiiz yaaa offf off amaa şüküür yaaa allahım sizlerede nasipppp etsiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn tez zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım bende annemlerin yanınndayım kayınvalidemde kalacağım biraz ben evimde kalmak istedim ama izin vermediler işte off off yeni evliyim ya bide :ssz: şimdi bavulumla geziyorum işte gerçi kayınvalideme hiç gitmedim daha ama

Aynen bende öyle yapıyorum kayınvalidemlerdede kalıyorum arada.. Evinden ayrılmakda zor gelmiştir sana gerçekten insanın kendi evi olunca çok farklı oluyomuş yaa .. Aynı sende benim gibiisin bi valiz ordan orayaa.. Ya ne kadar kayınvalidenlerle aran iyi olsada en rahat yer kendi ailenin yanı.

merhabayın kızlarrr :)) biraz baktım konuşmalara ne güzel o şafaklara coşkular :))) :52:

anladıım canım ama geçio inan ki az sabrediin üzmeyin kendinizi...bak kendimi kötü hissetiim şimdi:14:

merhabayın kızlarrr :)) biraz baktım konuşmalara ne güzel o şafaklara coşkular :))) :52:

cnm senlık durum degl ltfnn doya doyaaa kutlaa burada kendımle ıllgıı ıcıme cok atıyorummm bellı etmıorm ama cok ozledm 1 kere sarılmak ıcınn neler yapardm :2::2::2:

hg cnmm

Aynen bende öyle yapıyorum kayınvalidemlerdede kalıyorum arada.. Evinden ayrılmakda zor gelmiştir sana gerçekten insanın kendi evi olunca çok farklı oluyomuş yaa .. Aynı sende benim gibiisin bi valiz ordan orayaa.. Ya ne kadar kayınvalidenlerle aran iyi olsada en rahat yer kendi ailenin yanı.

Doğru söylüyosun canım ya insanın kendi evi gibisi olmuyo ama ben eşim gidince evimede giremedim heryerde hatıralar aklıma geldikce duramadm :43: kayınvalidemi de tam tanımıyorum sayılır napcam bilmiyorum. sen kayınvalidene gidince zor gelliyo mu nasıl olur bilmiyorum da. korkumdan hep erteliyorum şu gün giderim fln diye:1: napcam bilmiyorum

bende kötüydüm de şimdi kızlarla konuşa konuşa biraz düzeldim :ssz:
burası hepimiz için öyle canım moralimiz bozulsa soluğu burada alıyoruz çok iyi geliyor gerçektn geçmişi pek okuyamadm ama sıkma canını sabır:26:

hoşbulduk canım ben o şafaktan istiyooooom banene banane:9::9::9::9::9::9::9:

merhabayın canım:30::1::1::1::1:

Son düzenleme:

merhabaa canııım:1:

cnm senlık durum degl ltfnn doya doyaaa kutlaa burada kendımle ıllgıı ıcıme cok atıyorummm bellı etmıorm ama cok ozledm 1 kere sarılmak ıcınn neler yapardm :2::2::2:

hg cnmm

herkesin bi yüzü düştü kmse sevinmedi tabii ben kavuşucam size böle bilerek yapar gbi amaherkes her giden böle yaptı yani....yanlış bişi mi yapıorum die üzülüyorum ama lütfen üzülmeyin sizde:26:

burası hepimiz için öyle canım moralimiz bozulsa soluğu burada alıyoruz çok iyi geliyor gerçektn geçmişi pek okuyamadm ama sıkma canını sabır:26:

ahaha öyle denmez dimi aslında :D biz göçmenlerde ağız alışkanlığı olmuş galiba :1:

vereceeeeezzz sizlere canııım biraz daha sıkın dişlerinizi:1:

merhabaa canııım:1:

herkesin bi yüzü düştü kmse sevinmedi tabii ben kavuşucam size böle bilerek yapar gbi amaherkes her giden böle yaptı yani....yanlış bişi mi yapıorum die üzülüyorum ama lütfen üzülmeyin sizde:26:

kız için içine sığmıyor heralde daha buralara taşmış :D

Back
X