355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:1: of en azından abisi olsaydı daha rahatlatırdı beni :D artık bilmiyorum uçağa binerken inerken ambulans gerek :D Allah'ım :D :10: yaklaştıkça heycan bastı :D :27:
hoş daha 2 hafta var nerdeyse 2 gün kalınca napıcam bilmiyorum:37:

o abiler daha mı yakın oluyo nee:1:bu konulardaaa:9:

mutlu seneler canım alacağız sevdiklerimiz inşallahhhh:16::16::16::16:

siyah beyaz ördüm canım niye inanmıyorsa sanki hıhhhh :63::63::63: ısrarla soruyo bide :9::9::9::9:

orda takamaz ama canıım kiii bencede inanmazlarsada inanmasınlaar:9::35:

mutlu yııllar cnmm cnm nette takılmam yarn :)

ıns bebegm ıns yaaaaaaaa

eheehe ınss cnm ıyı seneler 2014 cok dha guzl olacaaaaaak :72::72::72::72::nazar:
gecelere akacam diosuun yaniii eyvallah cnm:1:

bilmiyorum ben dedim ya garip bi moda giriyorum aşırı utanıyorum ki normalde böyle bi insan değilimmm :9: Evliyizz ama hala heyecan kaybolmamışş demekkkiii :9::23: Tamam iştee bende sarılma ve hoşgeldin filan dedikten sonra normalleşiyorum ay cidden çok garipmişimn yaa :9:

İşte napcan eşin için biraz dayanırsın..ne demek canımm benim olur mu öylee şey.. :)

ewt baya garipmişin kızarma olayları falanda ne yaaa :9:allam yaa kuzum sende alemsiin wallaa:1:ne kadarlık ewlisinz ki??artı ondan önce ne kadar flört ettinz???

asi gençç ve gizemm şimdiden gözünüz aydın diyeyim bende :nazar: sabahlar olmaz şimdi size yemin töreni zamanı geldiği vakit 48 saatten fazla uykusuz kaldığımı bilirim ama değer yani bi gülümsemeleriyle unutuveriyo insan herşeyi :16:darısı bizlerin başına artık. iyi geceler diyorum hepinizee ve de sevdicekli rüyalar:70: :98: :3:

seldacım adım ecrindir :9:saol canım darısı sizlerin başına artkkkk:66::66:bende baya bi İDRAKYOLLARI İLTİHABI başladı şu aralar inanamıyorum artk:1:ii geceler .....:52:

Son düzenleme:
abi iyidir candır ama aran bozuldu mu da işte el kızı der geçer yanii malesef canım:1:

eheh bi ara bana bozukmuş o ara o kadar yakın olmadığımız için anlamadım ben... ama idare etmesi zor bi abi bigün siyah dediğine diğer gün beyaz diyebilir :D

ewt baya garipmişin kızarma olayları falanda ne yaaa :9:allam yaa kuzum sende alemsiin wallaa:1:ne kadarlık ewlisinz ki??artı ondan önce ne kadar flört ettinz???

Yaa öyle kuzum bilmiyorum ki telefonda falan bişey yok ama o ilk gördüğümde bana bi haller oluyoooo:17: Biz 1 yıllık evliyiz kii çocukluktan beri tanışıyoruz hani utanma desen bende sıfırr:9: Ama bu askere gittiğinden beri bişey oldu hep bu karşılamada bi garibim tersine oda baya bi sarılıyo filan ben böyle tas kesiliyorum benn sonra normale dönüyorum hemen ama işte ilk görüşte bi sorun var bende çözemedim :ssz:

$,,,.webp$0.webpEki Görüntüle 914840 $555.webp$2222.webp$9999.webp$77777.webp$7777777.webp

Yaa öyle kuzum bilmiyorum ki telefonda falan bişey yok ama o ilk gördüğümde bana bi haller oluyoooo:17: Biz 1 yıllık evliyiz kii çocukluktan beri tanışıyoruz hani utanma desen bende sıfırr:9: Ama bu askere gittiğinden beri bişey oldu hep bu karşılamada bi garibim tersine oda baya bi sarılıyo filan ben böyle tas kesiliyorum benn sonra normale dönüyorum hemen ama işte ilk görüşte bi sorun var bende çözemedim :ssz:

eeheh askerdeki adam değilde sevdiceği bi değişmiş :D :37:

eheh bi ara bana bozukmuş o ara o kadar yakın olmadığımız için anlamadım ben... ama idare etmesi zor bi abi bigün siyah dediğine diğer gün beyaz diyebilir :D

AYY o abiden bizdede wardı çok iyiydik kendi abim gibi görürdüm atar filan yapardım tabi mesajda yanii yüzyüze geldik ama o beni bilmio tanışmadk falan sonra bi olayda bana göndermeler yapmış kardeşiyle kawga etmiştk oda onu savundu dogal olarak bi daha konuşmadk bnmkide kızdı konuşma dieee:26:sizinde mi öle olmuştuu???

Back
X