355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

gizemcm çok özledik seni yemn ederim dün aklımdaydın acaba nerelerde diye iyi olmana sevndm.
hangi kitabı okuyosun

sizde kaç gündür benim aklımdaydınız kitap falan derken bide sevgilim yılbaşı için evci izni ödülü kazanıp onu kullanınca kamerada falan onunla görüşürken gelemedim özledim her birinizi
bende sizleri ii gördüüme sevindim grinin 50 tonu üçlemesini okuyorum cnm :1::1::1:

Selam canımm iyi sen nasılsınn.. ?:72:
Ahh benimde 10 taneye yakın okunmak için bekleyen kitabımm biriktii yaa şimdi bi baslasam bırakamıcam ama çekmiyo bu aralar kitaplar beni kendinee sen ne okuyodunda gelemedinn.. :1:

Bende de bekleyen bir sürü kitap var. Eşime götüreceğim diye aldım. Önce kendim okumak istiyordum ama vakit yok valla okuyacak. Sen evdesin herhalde tadını çıkart valla.

kubracım hosgeldn cok sukur ıyıyz sen naslsn bakalm ? :))

gizemcim nerelerdesn sen aa olmaz kı boylee :))))))

hehhehe ohh super sevdgini goruceksn heee :16::16::nazar:

Bana iyi gelmedi yeni yıl ya. Baya yorgunum nedense. Dün çok yoruldum. Tatil diye fırsat bilip pazar gezdik. Herşeyi doldurup geldim. O çok yordu beni. Bir de gece 3 e kadar mektuplarla uğraştım. Bir de bugün işten sonra spora gidince pelt oldum. Yatarım birazdan artık.

aslında okuduğumu söylemeye utanıyorum ama grinin 50 tonu üçlemesini okuyorum :78::78::78::78::78::78:

Evlenmeden okuma öyle şeyler :1: Ben eşime sesli okuyordum onu. Ama o gidince ara verdim okumaya:1:

cafe crown fındıklı favorim olduu bnm kokusu dayanılmaaz harika bişi canıım:1:dene benceee....

bir dönm benmde favorimdi ama hamilelikti emzirmeydi derken kahveden oldukça uzak kaldm bugün içtim o da kötü geldi ama fındıklı denicem :34:

bir dönm benmde favorimdi ama hamilelikti emzirmeydi derken kahveden oldukça uzak kaldm bugün içtim o da kötü geldi ama fındıklı denicem :34:

Nasılsın denizciğim. Eşin bebiş iyiler umarım?

Ben pek sevmiyorum nescafe. İşte sürekli gördüğümden içemiyorum herhalde artık. Ama fındıklının kokusu bir başka hakikaten.

darısı sizlre olsun canm.........

amin cnm inşallah....

Bende de bekleyen bir sürü kitap var. Eşime götüreceğim diye aldım. Önce kendim okumak istiyordum ama vakit yok valla okuyacak. Sen evdesin herhalde tadını çıkart valla.

Bana iyi gelmedi yeni yıl ya. Baya yorgunum nedense. Dün çok yoruldum. Tatil diye fırsat bilip pazar gezdik. Herşeyi doldurup geldim. O çok yordu beni. Bir de gece 3 e kadar mektuplarla uğraştım. Bir de bugün işten sonra spora gidince pelt oldum. Yatarım birazdan artık.

Evlenmeden okuma öyle şeyler :1: Ben eşime sesli okuyordum onu. Ama o gidince ara verdim okumaya:1:

aaayyyy ben sesli okudumu düşünemiyorum valla :9::9::9: ama merak ettim evlenince tekrar okurum :1::1::1:

çok hoş görünüyor:)

bugün bi tek ben mi iyi hissetmiyorum acaba :14:

neden cnm ne oldu kiii????

burdan bayağı bi güzel görünüyor cnm ellerine sağlık valla beğeniceenden eminim :32::32:

Umarım beğenir. Çok uğraştım ya :25:

sizde kaç gündür benim aklımdaydınız kitap falan derken bide sevgilim yılbaşı için evci izni ödülü kazanıp onu kullanınca kamerada falan onunla görüşürken gelemedim özledim her birinizi
bende sizleri ii gördüüme sevindim grinin 50 tonu üçlemesini okuyorum cnm :1::1::1:

O nasıl oldu canım. Çok şanslıymış askerin :D

çok hoş görünüyor:)

bugün bi tek ben mi iyi hissetmiyorum acaba :14:

Hayırdır canım neyin var. Ben de iyi hissetmiyorum ama yorgunluktan.

benimkine gitmeden kitap götür dedimm yok okumam ben dedii allahım şimdide orda kitap arıyo çok şaşırttı beni kendisi pek okuyan bi tip degildii ama çarşıya çıkınca kitap alcam diyoo yaradıı valla askerlikk :9::9: evet evdeyim işte evde olmanın güzel yanlarından böyle şeylere vakit bol :)

Umarım beğenir. Çok uğraştım ya :25:

O nasıl oldu canım. Çok şanslıymış askerin :D

Hayırdır canım neyin var. Ben de iyi hissetmiyorum ama yorgunluktan.

valla bende anlamadım hiç bişey demedi izne çıktıında söyledi :32::32::32::32::32::32::32::32:
önce msj attı bende şaşırdım diyorum nasıl msj atıyo askeriyede şu an noluyo falan sonra kamera açtı evci iznine çıktım ben dedi :9::9::9::9::9: şok oldum ama nasıl oldu hala bi fikrim yok :31::31::31:

Back
X