Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym tatlım bugün güzel bi haber aldım eşimin cezası bitti artık revire yerine geçecek şuan son nöbetini tutuyo yarında tatil pazartesi artık rahat olacak inşallah
bebişte çok şükür iyi
ben sütlü kahve seviyorum bence herşeyin orjinali güzel
sen nasılsın işler nasıl eşin nasıl bu arada hediye paketi senindi demi bence harika görünüyo eminim içindekilerde güzeldir.
yok canm rahatlamadı aslında o psiko daha çok bozuldu.........................................
Ohh yarasınnn faydasıda bizee dokunurr benimki arayınca sorucam sana aşk kitabı göndereyimm miii diyee bakalım o seviyeye gelmiş mii
aynen aynı tadı veremez zatii ama merakk işteee![]()
diğer kızlar neden konuşmuyorsunuzzzzzzzzzzzzz![]()
Ohh yarasınnn faydasıda bizee dokunurr benimki arayınca sorucam sana aşk kitabı göndereyimm miii diyee bakalım o seviyeye gelmiş mii
![]()
herkes geçmişi okuyo galiba oku oku bitmez ama ....![]()
Bizimki polisiye okuyordu sürekli. Okuduğu kitaplarda onu en çok etkileyen kısımların aşk hikayeleri olduğunu farketmiş. Elif Şafak ın pembe kapaklı aşk kitabını bile götüreceğim valla![]()
telefonda biz burda rahatız dedikleri için ceza almışlardı cnm komando birliği ya yedirememişler galiba kendilerine.neyseki bittiCanım niye ceza almıştı eşin? Ben okumamışım demek ki. Sevindim valla senin addına.
Ben de iyiyim çok şükür. Yıl sonu olunca bir yoğunluk vardı. Şimdi biraz rahatladı çok şükür. Eşimin de telefonu var ya artık. Rahatız :) Beğenmene sevindim canım. 30 a yakın mektup yazdım.
Kızçeler bugünlük bu kadar benden. Hepinizi öpüyorum çokça. Sevdiceklerinizi görün rüyanızda![]()
Kızçeler bugünlük bu kadar benden. Hepinizi öpüyorum çokça. Sevdiceklerinizi görün rüyanızda![]()
slm kızlar nasılsınız nasıl gecıo gnler alısabıldınızmı![]()
kızlar ben hala alışamadım ya sanki akşam işten gelecekmiş gibi geliyor ama gece yatağa tek başıma girince sanki karanlıkta duvara çarpıyo gibi oluyorum
galiba ben alışamicam
kızlar ben hala alışamadım ya sanki akşam işten gelecekmiş gibi geliyor ama gece yatağa tek başıma girince sanki karanlıkta duvara çarpıyo gibi oluyorum
galiba ben alışamicam
ya canım yapma böyle çok zor ama bebeğin var hiç olmazsa. evinde yalnız mı kalıyosun sen ?