355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

iyiym tatlım bugün güzel bi haber aldım eşimin cezası bitti artık revire yerine geçecek şuan son nöbetini tutuyo yarında tatil pazartesi artık rahat olacak inşallah:46:
:19::16: bebişte çok şükür iyi :emir_bebek:
:nazar:
ben sütlü kahve seviyorum bence herşeyin orjinali güzel
sen nasılsın işler nasıl eşin nasıl bu arada hediye paketi senindi demi bence harika görünüyo eminim içindekilerde güzeldir.

Canım niye ceza almıştı eşin? Ben okumamışım demek ki. Sevindim valla senin addına.

Ben de iyiyim çok şükür. Yıl sonu olunca bir yoğunluk vardı. Şimdi biraz rahatladı çok şükür. Eşimin de telefonu var ya artık. Rahatız :) Beğenmene sevindim canım. 30 a yakın mektup yazdım.

yok canm rahatlamadı aslında o psiko daha çok bozuldu.........................................

neden cnm ne oldu kiii

Ohh yarasınnn faydasıda bizee dokunurr benimki arayınca sorucam sana aşk kitabı göndereyimm miii diyee bakalım o seviyeye gelmiş mii
:9:

aynen aynı tadı veremez zatii ama merakk işteee :1:

aynen cnm aynen :1::1::1:

Ohh yarasınnn faydasıda bizee dokunurr benimki arayınca sorucam sana aşk kitabı göndereyimm miii diyee bakalım o seviyeye gelmiş mii
:9:

Bizimki polisiye okuyordu sürekli. Okuduğu kitaplarda onu en çok etkileyen kısımların aşk hikayeleri olduğunu farketmiş. Elif Şafak ın pembe kapaklı aşk kitabını bile götüreceğim valla:1:

Bizimki polisiye okuyordu sürekli. Okuduğu kitaplarda onu en çok etkileyen kısımların aşk hikayeleri olduğunu farketmiş. Elif Şafak ın pembe kapaklı aşk kitabını bile götüreceğim valla:1:

ahaha iyi edersin birazz açılsın şu bilinçlerii dönüncede uygularlar artıkk :27:

Kızçeler bugünlük bu kadar benden. Hepinizi öpüyorum çokça. Sevdiceklerinizi görün rüyanızda:16::16:

Canım niye ceza almıştı eşin? Ben okumamışım demek ki. Sevindim valla senin addına.

Ben de iyiyim çok şükür. Yıl sonu olunca bir yoğunluk vardı. Şimdi biraz rahatladı çok şükür. Eşimin de telefonu var ya artık. Rahatız :) Beğenmene sevindim canım. 30 a yakın mektup yazdım.
telefonda biz burda rahatız dedikleri için ceza almışlardı cnm komando birliği ya yedirememişler galiba kendilerine.neyseki bitti
ne güzel telefon olunca rahat rahat konuşuyosunuzdur.bizde içeri telefo soktuk ama çantadan çıkaramıyoruz.bi kaç arkadaşı yakalattı 1 hafta geç terhis cezası aldılar bizde korkuyoruz şuan.

kızlar ben hala alışamadım ya sanki akşam işten gelecekmiş gibi geliyor ama gece yatağa tek başıma girince sanki karanlıkta duvara çarpıyo gibi oluyorum:43::14::14:
galiba ben alışamicam

kızlar ben hala alışamadım ya sanki akşam işten gelecekmiş gibi geliyor ama gece yatağa tek başıma girince sanki karanlıkta duvara çarpıyo gibi oluyorum:43::14::14:
galiba ben alışamicam

ya canım yapma böyle çok zor ama bebeğin var hiç olmazsa :5: . evinde yalnız mı kalıyosun sen ?

galiba ben alışamicam

aynı şey bendede var biz evli değiliz haftasonları hep buluşuyoduk annemler bilmediği için sürekli bahane buluyodum geçen dışarı çıkmak için ne desem diye düşünürken buldum kendimi :14: alışamayız ki hiç bi zmn :14:

ya canım yapma böyle çok zor ama bebeğin var hiç olmazsa :5: . evinde yalnız mı kalıyosun sen ?

kendimi bundan dolayıda çok suçlu hissediyorum bebeğimle bile ilgilenemiyorum zaten iş çok yoruyor bide eşimin özlemi iyice psikolojim bozuldu annem yanımda çok şükür o var en azından oğluşla
o ilgileniyo.bide bizim şöyle bi durumumuz var bebiiş beni annesi gibi görmüyor.lanet olsun bu para iş güç yüzünden oğlumla zaman geçiremiyorum.bu aralar biraz alıştı o da şundan hafta sonu 2 gün tatildi bi de yılbaşı için 2 gün tatil yaptık oğluşum anne şevkati gördü azck bebeğimede suç bulamıyorum ki beni akşamları 1 veya 2 saat görüyo sonrada uyuyo zaten

Back
X