kızlar ben hala alışamadım ya sanki akşam işten gelecekmiş gibi geliyor ama gece yatağa tek başıma girince sanki karanlıkta duvara çarpıyo gibi oluyorum
galiba ben alışamicam
cnm en azndn ondn bı parça var sende bızlerde oda yok efkarlandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hala alışamadım ya sanki akşam işten gelecekmiş gibi geliyor ama gece yatağa tek başıma girince sanki karanlıkta duvara çarpıyo gibi oluyorum
galiba ben alışamicam
galiba ben alışamicam
aynı şey bendede var biz evli değiliz haftasonları hep buluşuyoduk annemler bilmediği için sürekli bahane buluyodum geçen dışarı çıkmak için ne desem diye düşünürken buldum kendimialışamayız ki hiç bi zmn
![]()
cnm en azndn ondn bı parça var sende bızlerde oda yok efkarlandım![]()
ben bebek yapmaya korktum o pskolojiyle bakamycağımı biliyodum
kendimi bundan dolayıda çok suçlu hissediyorum bebeğimle bile ilgilenemiyorum zaten iş çok yoruyor bide eşimin özlemi iyice psikolojim bozuldu annem yanımda çok şükür o var en azından oğluşla
o ilgileniyo.bide bizim şöyle bi durumumuz var bebiiş beni annesi gibi görmüyor.lanet olsun bu para iş güç yüzünden oğlumla zaman geçiremiyorum.bu aralar biraz alıştı o da şundan hafta sonu 2 gün tatildi bi de yılbaşı için 2 gün tatil yaptık oğluşum anne şevkati gördü azck bebeğimede suç bulamıyorum ki beni akşamları 1 veya 2 saat görüyo sonrada uyuyo zaten
Offff arkadaşım ne güzel söyledin sen öyle yaaa....Bak ben bana aldıgı ayıya sarılıyorum onunla konusuyorum ...Onunla yatıyorum...
Aynen sende ondan parça var yanı basında
![]()
Canım bak bebeğin varmış... Senin daha güçlü olman lazım... Hepimiz çok zor günler atlatıyoruz ...Ama mükafatını alıcaz.. Terhis olanları duydukça,birgün bizde olucaz diyorum...
Aynen canım bende aynı şekilde hissediyorum...Söz konusu onunla görüşmek ... Ve kurulu bir düzenimiz olduğu için özlemime özlem ekleniyor... Ama işte hepimizin bir amacı var bu yolda...Bizde evlenmek için aradan çıkartalım dedik... Birşekilde teselli etmeye çalışıyoruz kendimizi
![]()
askerlıkkk bıtmelıııııııı![]()
evet yaaa .. bende videolrnı ızleyerek uyuyrm
![]()
güçlü olmaya çalıştıkça farketmeden insan dahada yıpranıyo cnm kendimi o kadar yaşlı ve bitmiş hissediyorum ki sanki bütün dünyanın yükünü ben taşıyorum.yaşım 25 ama 45 gibiyim.iştede sorunlar var eşimin askerliği çok sıkıntılı bakalım inşallah şimdi biraz rahatlayacak gibi.ewet o konuda çok haklısın gizem ve ecrini gördükten sonra içim biraz rahatlıyo bugünlerde geçecek diye.birde tabi sizle olan diyaloglarımızda beni rahatlatıyo bundan dolayı hepinize tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum çok saolun arkadaşlar.
of ya çok zor seninkidee kıyamam sana ben .annenin yanında olması iyi olmuş yoksa yalnız olsan daha zor geçer. biraz daha dayan canım napacaksın başka bi yolu olsa keşke elimizden gelen bişeyde yok allahtan sizinki kısa dönem birazda olsa kendini toparlamaya bak kendin için değilse bile bebeğin için biraz daha sık dişini eşinin gelmesine ne kaldı kii böyle düşün
![]()
biter ya allah sağlık versin zaman geçiyo biz istemesekte istesekte
İyi ki teknolojik zamanın yarenleriyiz... Bazen açıyorum fotolarımızı kendı kendıme guluyorum neler yapmısız bız ya diyeAma gercekten sunu da anladım kı yanı basımda oldugu zaman sankı gayet dogal akısında gıbı gıtsede zaman,aslında yan yana olmamız o kadar kıymetlı o kadar degerlı kı... Ve yapılan iyilikler ... Fedakarlıklar.... Gerçekten bu dönemde hepsi aklımdan daha da büyüyerek geçiyor...
![]()
güçlü olmaya çalıştıkça farketmeden insan dahada yıpranıyo cnm kendimi o kadar yaşlı ve bitmiş hissediyorum ki sanki bütün dünyanın yükünü ben taşıyorum.yaşım 25 ama 45 gibiyim.iştede sorunlar var eşimin askerliği çok sıkıntılı bakalım inşallah şimdi biraz rahatlayacak gibi.ewet o konuda çok haklısın gizem ve ecrini gördükten sonra içim biraz rahatlıyo bugünlerde geçecek diye.birde tabi sizle olan diyaloglarımızda beni rahatlatıyo bundan dolayı hepinize tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum çok saolun arkadaşlar.
İyi ki teknolojik zamanın yarenleriyiz... Bazen açıyorum fotolarımızı kendı kendıme guluyorum neler yapmısız bız ya diyeAma gercekten sunu da anladım kı yanı basımda oldugu zaman sankı gayet dogal akısında gıbı gıtsede zaman,aslında yan yana olmamız o kadar kıymetlı o kadar degerlı kı... Ve yapılan iyilikler ... Fedakarlıklar.... Gerçekten bu dönemde hepsi aklımdan daha da büyüyerek geçiyor...
![]()
genellikle güçlü olmaya çalışıyorum cnm ama bugün noldu bilmiyorum bu cümleler döküldü birden parmaklarımdan.ewet hepimizin çok zor ama bununda üstesinden sevdiceklerimizle ve birlikte geleceğiz.
ne iş yapıyosun canım (özel deilse yani )?
çok doğru ifade etmişsin cnm ayrıyken daha da iyi anlıyo insan onlarla geçen her saniyenin paylaşılan her duygunun aslında ne kadar özel olduğunu![]()
Canım benim zaten geldi mi tek tek gelmez hep üst üste gelir...Ama inan ki her zorluktan sonra gelen mutlulugun hazzı gercekten de bır baska oluyo...
Diyolar ya ''Bugünlere kolay gelmedik..!'' Aynen öyle bizde böyle dicez ... Sadece ağır bir sürec ama dediğin gibi bir şekilde teselliyi bir yerlerden bulucaz... En azından burda koca dünyada tek olmadıgımızı görüyoruz...