355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

anladım canım iş saatlerinde ona göredir nerde kalıyosun bu arada

şükür iş saatlerinde pek fark olmuyo ama çok yoğun geçiyo mesai yemek bile yiyemiyorum artık sen düşün.her sabah yataktan kalkarken allahım bugün herşeyin hayırlısını yaşat bana diyorum ve bunlar oluyo hadi bakalım hayır mı oluyo şer mi hep birlikte görcez :)
tatlım bendn bu gece bu kadar kusura bakma yarın devam ederiz muhabbete :34:
iyi gecelerrrr

şükür iş saatlerinde pek fark olmuyo ama çok yoğun geçiyo mesai yemek bile yiyemiyorum artık sen düşün.her sabah yataktan kalkarken allahım bugün herşeyin hayırlısını yaşat bana diyorum ve bunlar oluyo hadi bakalım hayır mı oluyo şer mi hep birlikte görcez :)
iyi gecelerrrr

yarın gorusurzzzzzzzz :1::1:

iyi gecelerrrr

iyi geceler canım inş yarının ve yarınların hep güzel geçer

anam anam kızlar yaa bi anda çıkmak zorunda kaldım... babaannem aradı da ameliyat olcakmış onla konuştuk internetten... okudum şimdi bıraktığım yerden yazdıklarınızı... bi doluydum ayy dahada doldum patlıcam:/

al benden de o kadar ama özlemek sevgi pıtırcığı yaptı beni ve içimdeki duygusalı ortaya çıkardı :17::17::17:

ya ben zaten ayrılık konusunda çok hassasım dizilerde bile bavulla biri birinden veda ederken hemen gözlerim dolar,ağlarım falan... ama bu kadar duygusallığın devam edeceğini düşünmemiştim:17:

Back
X