355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sevgilim çarşıda onunla konuştum şimdi bi yerde arkadaşıyla oturmaya gitti bende uzanıyorum agrım varda braz :27:

sen neler yapıosn cnm nasl gecıo

kıyamam kuzum geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir.. napayım yeni geldim sayılır bu çeyiz hazırlığı bitmek bilmiyo anacımm al all allll bu alışverişe çıktığımda hep aklıma aynı reklem geliyo ;

Avivasa Reklam - Saç Saç Paraları Paraları - YouTube

:9:

:9::9::9::9: bugn kımsecıkler yok ya :/:26: burdaaa
bugün herkesin keyfi yerindedir burası terapi niteliğinde bunalan nefesi burada alıyor:9::9::9:
hülyacığım saç saç şimdi saçmayacan da ne zaman saçacan:9::9: neler aldın bugün hepsini toplu görmek istiyorum bi arada

Son düzenleme:
sağol tatlımmm :/ hehehe tatlıı yorgunlukk bunlarr :16::16::16::9:

öyle canım ama keşke sarıda olsa yanımda karar vermek daha kolay olur :((
kızlarr nasılsınızzz :16:

enaaaaaaaaaaaaaaaağğmmm kimler gelmişşşş gizoşumm biz seninle konuşamadık arkadaşım gözünaydın geçmiş olsun Allahım bidaha hiç ayırmasın sizi :16::16::16: vay anasını ya şuan gözümde canlandı buraya gözyaşları içinde yazmam gizemin ve ecrinin kızlar dayanın biz 1 yıl bekledik geçicek demeleri.. şimdi gizoşun etiketine bak '' askeri döndü'' vay anasını yaaa şuan çok mutlu oldum :9:

bugün herkesin keyfi yerindedir burası terapi niteliğinde bunalan nefesi burada alıyor:9::9::9:
hülyacığım saç saç şimdi saçmayacan da ne zaman saçacan:9::9: neler aldın bugün hepsini toplu görmek istiyorum bi arada

aman aman maşallah hepimizin şafakları azaldıkça keyifleride yerinde oluyo tabi :34: kuzum benim zaten bikaç parça daha alayım çeyiz topiciği açıcam :34: sen napıyosun bakalım cimcimemm

birgün hepimizinkinde askeri döndü yazacak o zaman da nişan düğün muhabbetleri yapıyor olacağız:16::16::16: ilk gizemin istemesini atlatalım da:21::21:

aman aman maşallah hepimizin şafakları azaldıkça keyifleride yerinde oluyo tabi :34: kuzum benim zaten bikaç parça daha alayım çeyiz topiciği açıcam :34: sen napıyosun bakalım cimcimemm

merakla beklliyorum canım:16::16: bugün keyfim yerinde çarşı vardı :32::32::32: sen napıyorsın kuzum çok sık giremiyorsun son zamanlar da:19:

merakla beklliyorum canım:16::16: bugün keyfim yerinde çarşı vardı :32::32::32: sen napıyorsın kuzum çok sık giremiyorsun son zamanlar da:19:

:25::31: evet canım giremiyorum netimde sıkıntı oluyor bazen yada iş koşuşturmasından eve öyle yorgun geliyorum ki yemek yiyip yatıyorum hemen.. ohh ne güzel keyifler yerinde aman maşallahhh pek sevindimm :16:

valla 2 gundur pek ıyı degılım.Kp kudurdu gne bir surat bir trip burnumuzdan geldi her zmnki gibi ...zaten bsy olmasa sasardım ya..

sagol canım evet etiket cok guzel gozukuyor .)

kuzummm döndün mü iyi sen nasılsın çoook iyi olmalısın:9:

öyle canım ama keşke sarıda olsa yanımda karar vermek daha kolay olur :((

enaaaaaaaaaaaaaaaağğmmm kimler gelmişşşş gizoşumm biz seninle konuşamadık arkadaşım gözünaydın geçmiş olsun Allahım bidaha hiç ayırmasın sizi :16::16::16: vay anasını ya şuan gözümde canlandı buraya gözyaşları içinde yazmam gizemin ve ecrinin kızlar dayanın biz 1 yıl bekledik geçicek demeleri.. şimdi gizoşun etiketine bak '' askeri döndü'' vay anasını yaaa şuan çok mutlu oldum :9:

birgün hepimizinkinde askeri döndü yazacak o zaman da nişan düğün muhabbetleri yapıyor olacağız:16::16::16: ilk gizemin istemesini atlatalım da:21::21:

Back
X