hoşgeldiiinnnn![]()
canım hoşbuldum sana merhabayın

ne cümle kurdum ama:111:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiiinnnn![]()
selam cnmmmm nbrselam kızlar![]()
sen simdiden basla bnce elbise bakmayada öyle bir ay falan deme bak zmn hemenn geciyor cnm![]()
selam kızlar![]()
hiç sorma o da stres yapmıştı bayağı ama işte geçti ://
o renk tonlarını severimdee ayıptır sorması senin boy kaç
![]()
evet yaa banada söylüyor hayalet sevgilim sarkısı vardı iremin ona takmışlar hepsiorda hepberaber şarkı falan söylüyorlarmış zaten
aferin aferin azcık özle beni dedim![]()
ben senin yerinde olsam elbise giymeyebilirdim cnm yaa :26: :26:ay kıyamam ablanaa yazık :/
vallahi koyu olmasın pudra gıbı krem gibi ucuk pembe ucuk renkler olsun.boyum uzun.ondan oturunca dızımn cok az ustunde durcak bı boy lazım.rahat olcak bıde.ole dapdaracık gıyemem.kılolarım cıkarayakkabı sıkıntı bıde.yaptırcam galıba.s ayaklarım ayıptır sylemesı 42 numara ayakkabı bulamıyorum
canım hoşbuldum sana merhabayın
ne cümle kurdum ama:111:
evet yaa banada söylüyor hayalet sevgilim sarkısı vardı iremin ona takmışlar hepsi![]()
![]()
![]()
ben senin yerinde olsam elbise giymeyebilirdim cnm yaa :26: :26:
boyun uzun ya ben o yüzden dedim daha asil durur bnce hatta bi model vardı onu bulabilirsem yuklerim simdi :26: :26:nedenn ./ o gun gıymıcemde ne zmn gycem :/ ztn hc sevmem elbıseyı.cnku boyum uzun oldugu ıcın hep kısa gelır hıc blup alamam duzgun bsy.pantolon mu gıyım ya yok olmaz.)
iyidir canım senden naberselam cnmmmm nbr![]()
arada bakınırım artık .))
1.78 boyum canım .))
hosgeldımm haticemmm .)
arada bakınırım artık .))
1.78 boyum canım .))
hosgeldımm haticemmm .)
teşekkür ettimahhaha sanada merhabayın canım
müthişsin
naber?
boyun uzun ya ben o yüzden dedim daha asil durur bnce hatta bi model vardı onu bulabilirsem yuklerim simdi :26: :26:
maşallah maşallah boyuna:)
![]()
goster bakalım merk ettm .) ama ne blıyım ısteme bu yani elbıse daha ıyı olmzmı hanımhanımcık.s
sagol canımm .))
teşekkür ettim
iyiym canımcım sen nasılsın
iyi diyelim iyi olalım uyku bastırdı yaa hemde bu saatte![]()
Eki Görüntüle 922185
bak cnm bunun gibi bişey :26: :26:
bu saatte hayırdır inşallah![]()
aynen cnm uzun boyda cok gösterişli duran bir model gizemde maşallah fazla sulak yerde durmuş o yüzden söyledim bendeaaa bu çok güzel duruyor... annem buna çok benzer bişey denemişti anneminde boy 1.70 falan süper durmuştu![]()