ahah gezmekten yoruldum bugün bi de misafir geldi üstüne pert oldum![]()

elbisenin modeli güzel ama öyle özel günlerde siyah giymeye karşıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahah gezmekten yoruldum bugün bi de misafir geldi üstüne pert oldum![]()
aynen cnm uzun boyda cok gösterişli duran bir model gizemde maşallah fazla sulak yerde durmuş o yüzden söyledim bende![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 922185
bak cnm bunun gibi bişey :26: :26:
aynen cnm uzun boyda cok gösterişli duran bir model gizemde maşallah fazla sulak yerde durmuş o yüzden söyledim bende![]()
![]()
![]()
gezme üstüne misafir çok iyi geliyo demi
elbisenin modeli güzel ama öyle özel günlerde siyah giymeye karşıyım![]()
tabi cnm siyah herkesin tercihi olmaz ama bnm en sevdiğimdir diyebilirimgezme üstüne misafir çok iyi geliyo demi
elbisenin modeli güzel ama öyle özel günlerde siyah giymeye karşıyım![]()
aynen tatlım daha bir sürü model cıkacak kafan cok karısacak alt tarafı basit bi düğüne giderken bile günlerce hazırlık yapan cinsleriz bizler öyle pat diye olmaz bu işleryani olabılırde genede uygun olurmu bılemedım ya.s arastıralım bakalım bı .) genetık genetıkk benım boyum.))
bide üstüne hafiften ateşmüthiş oldu
neyse yarın takılırım inş kendi kendime ağda mağda takılcam daha
çarşamba günü de kıyafet falan ütülerim iki dolanırım perşembe gelir :44:
aaaaa ne dedin sen ütü dedin ütü anaaaaam ben ütü yapacaktım unutmuştum ne güzel hatırlattın bana offfbide üstüne hafiften ateşmüthiş oldu
neyse yarın takılırım inş kendi kendime ağda mağda takılcam daha
çarşamba günü de kıyafet falan ütülerim iki dolanırım perşembe gelir :44:
tabi cnm siyah herkesin tercihi olmaz ama bnm en sevdiğimdir diyebilirim![]()
bunun pudra pembeside cok iyi ama onu bulamadım zaten gizem pudra pembesi diyince direk aklıma bu geldi
![]()
![]()
![]()
ahahah koptum kız
ah ahh gecen haftaya kdar bnde boyleydım.gunler gecsın dıe.smdıde geldı al ıste.gene uzak gene stres gene bsyler.hayat ne garıp ya
aaaaa ne dedin sen ütü dedin ütü anaaaaam ben ütü yapacaktım unutmuştum ne güzel hatırlattın bana offf
siyahın asaleti var sevilmeyecek renk değil zaten canım benim istisnam özel günde giymem![]()
ahahah :d çok güzel hatırlattım valla. ne ütüsü yapıcan kız?
perde ama ya haksızlık![]()
dönünce de bi sürü telaş ona koş buna koş![]()
tatlı telas dıyorlarda ben henuz tadını alamadım1 hafta kala falan alırsam onada sukur dıycem.kafamda deliii sorularrr hobbba
![]()
bence hazırlık tatlı telaş değil ya... sonrasında kocanla eve alıcan bişey tatlı telaş olabilir![]()
canımsın ya bence de:111::111:ohh maşallahbu saatten sonra ütü olmaz yaa
![]()