Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzelleeerrr bugün nasılız?
Şafak attı bir gün daha ohh![]()
Günaydın güzelleeerrr bugün nasılız?
Şafak attı bir gün daha ohh![]()
Canım gittikçe melakoliye bağlıyoruz valla halimiz hal değil:18:
Nasıl olayım canım al benden de o kadar akşam elektrikler kesildi muhabbeti kaçırdım uyuyamadım da şimdi de ders çalışıyorum lanet olsun
Canım birlikte atlatıp bitiricez bugünler de bitecek inşallah ben sizinle olduğum günden beri daha iyiyim inan..
Gelince sorarız bu hallerimizin hesabını![]()
Canım ben özelden cevap yazamıyorum hala
22.eğitim alayındaydı 2/81 mm havancıydı seninki neredeydi en azından biraz yol gösterir![]()
canım bir 12 bir de 22 vardı başka yoktu zaten sen bir sor sevdiceğine o sana söyler..
kıyamam sana biliyorum ne acı olduğunu,nasıl içinin yandığını,nasıl yalnız kaldığını..omzuna nasıl ihtiyaç duyduğunu,elini nasıl tutmak istediğini hepsini..sabah uyandığımda ilk onu göremediğim için her gün ağlayarak kalkıyorum..bak beni de ağlattın şimdi..
geçecek güzelim hepsi bitecek..
sen o kavuştuğunuz anı düşün..için bi ısınsın..
bende öyle delirdim ki dün ona asker malzemesi aldığım yere gittim oradaki ablayla bayağı dertleştik kimsen olmayınca yolda geçene anlatası geliyor insanın..çevrende var mı sana çok destek çıkan birileri?
Biliyorum canım bende de aynı durum var bir de biri şafak kaç diye soruyor 100 bilmem kaç diyorum eee seninki askerlik mi yapıyor demiyorlar mı gırtlaklayasım geliyor yemin ederim..
Çok zor çok güç biliyorum hiçbir şey iyi gelmiyor insana..sen çalışıyor musun okuyor musun peki?
kolay gelsin canım...
dokunsan ağlayacak durumdayım artık geceleri rahat uyuyamıyorum sabah huzursuz uyanıyorum doğu olması beni mahvetti rahat olmasına çok rahat ama o korku varya beni mahvediyor dayanamıyorum artık bunları yazarken bile tutamıyorum kendimi çok korkuyorum
günaydınn güzelleriiiim
az önce dısımı fırlayaım dedım ayıptır soylemesı kanlı balgam geldi.burnum kanadı sonrada.dıyorumkı gece kanadı burnum snra balgamla bırlestıde ondan mı ole cıktı .s cok tırstımm./ gece yattım bnde uyuyamadım sbha kdar..
haticem ypma bole topla kendını nolurr :/ ben senı neselı gormeye alıskınım :/ hc bsy olmıcak askerıne.Allahın ıznıyle gelıcek bıtırıp
Canım gittim yemin törenine ben de kayınvalidem yüzünden pek adam akıllı olmadı işin açıkçası ben yine bir yollu sana göndermeye çalışayım olmaz mı?
beni de kpssye zorla o sokmuştu şimdi işe başlicam ama bende o güç kuvvet yok işte..derslerimin çoğundan kalıyorum bu arada..toparlayamadım kendimi..ama şunu da unutmamak lazım geldikten sonra acılar bitecek keşke çalışsaydım diyeceğiz..
çok kötüyümçok![]()
gizem günaydın canım iyi misin neden kanadı burnun öyle?stresten dimi..bende çok kusuyorum hele askere gitmeden 1 ay ne yediysem kustum şimdi de iki günde bir içim dışımda..valla telef olduk..
yapma bole hatıcem :/
heralde stresten canım ya.askerım dondu ama nafile.stres bıtermı hıc.geberıp gıtcem yakında .s
ah kıyamam kustunmu cok kotu ya ufff