• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hoşgeldin, kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum sen?

Al benden de o kadar benmkine kargo yollıycam onun hazırlıklarıyla uğraşıyodum bi kaç gündür biraz hızlı grçti gibiydi günler. Ama şimdi halsizim dedi spordan sonra rüzgarda bekletmişler hasta olcak galiba braz moralim bozuldu benmde. Revirde pek bakılmıyolar ne de olsa :(

Al benden de o kadar benmkine kargo yollıycam onun hazırlıklarıyla uğraşıyodum bi kaç gündür biraz hızlı grçti gibiydi günler. Ama şimdi halsizim dedi spordan sonra rüzgarda bekletmişler hasta olcak galiba braz moralim bozuldu benmde. Revirde pek bakılmıyolar ne de olsa :(

oy hiç sorma canım, kış askerlerinin kaderi grip olmak sanırsam...
bizimkilerin bölükte 340 kişi falanmışlar, 290ı hasta... :(

oy hiç sorma canım, kış askerlerinin kaderi grip olmak sanırsam...
bizimkilerin bölükte 340 kişi falanmışlar, 290ı hasta... :(
Dertler bitmiyo ki yaz olsa sıcak altında kışta soğukta çare yok her şekilde :(

heyecan yaşıycak başka bsy mı var :1::1: evet bakalım ılk nasl surucem :8::8:
Güzel bi duygudur valla. Ben ilk kursa gittim hiç bilmeden kurs hocam hiç bilmeyenlere anlatmak daha kolay oluyo demişti :) beni de cesaretlendşrdi baya ilk gün trafiğe sokmuştu :) ama yarin öğretmesi de başkadır. Benmki bi yarışcı olarak yetiştircrk galiba beni :)

ne zaman aldın ehliyeti?

Dertler bitmiyo ki yaz olsa sıcak altında kışta soğukta çare yok her şekilde :(

Güzel bi duygudur valla. Ben ilk kursa gittim hiç bilmeden kurs hocam hiç bilmeyenlere anlatmak daha kolay oluyo demişti :) beni de cesaretlendşrdi baya ilk gün trafiğe sokmuştu :) ama yarin öğretmesi de başkadır. Benmki bi yarışcı olarak yetiştircrk galiba beni :)

daha almadım cnm daha arabayı surmeyı ogrenıcm :)

heehhe ztn teknık olrk arabayla hep gezdgmzde anlatrdıı teknk bılıorm uygulama yok:9::9:

Bu zaman kadar dedikleri ev var ev var olayları yalanmıs.sırf oturcak ev var dıe erken evlenelim dioduk.3 katlı evleri var.alt kattada bodrum gibi giris kapısı farklı kucucuk bi ev var.bize anca orayı verebiliolarnıs.40 binlik para harcarlarmıs kapataslak.bunun yarısını bizimki oducekmis.eer 20 bin tl bile olsa yarısını gene vermesini istiomus.butun maası krediye gidicek yani.bide bnim altınlarmada el koycaklar heralde.borcları onlarla kapama dusunceleri var.elim ayam titrio snşrden.saatlerdir agrliyorum gozlerim yanıyor.bn ztn bi bok yapamacklar derdim ama bu kadarnı hc bklemiodum.ya biz ayrılcaz yda senelerce beklicez...cldrnam uzereym
neden canım nolmuş ne demişler:S

Hayırdır cnm ne dedi ki :/

Bu zaman kadar dedikleri ev var ev var olayları yalanmıs.sırf oturcak ev var dıe erken evlenelim dioduk.3 katlı evleri var.alt kattada bodrum gibi giris kapısı farklı kucucuk bi ev var.bize anca orayı verebiliolarnıs.40 binlik para harcarlarmıs kapataslak.bunun yarısını bizimki oducekmis.eer 20 bin tl bile olsa yarısını gene vermesini istiomus.butun maası krediye gidicek yani.bide bnim altınlarmada el koycaklar heralde.borcları onlarla kapama dusunceleri var.elim ayam titrio snşrden.saatlerdir agrliyorum gozlerim yanıyor.bn ztn bi bok yapamacklar derdim ama bu kadarnı hc bklemiodum.ya biz ayrılcaz yda senelerce beklicez...cldrnam uzereym

oyy oyy o zaman erteleyin bi süre mecbur :// yada krediye girip ev alıncak kira öder gibi ev ödüceniz:S
onlarda destek olcak :S :S

Onlar destek faşan olmaz adam olsa boyle ypmazlardı zaten.biz farklı sehirlerdeyiz bekleyemeyizfde gorusemıyoruz hic.bilmiyorm nolcak.agzımın tadı kalmadı hc bsye sevinemiom
oyy oyy o zaman erteleyin bi süre mecbur :// yada krediye girip ev alıncak kira öder gibi ev ödüceniz:S
onlarda destek olcak :S :S

Onlar destek faşan olmaz adam olsa boyle ypmazlardı zaten.biz farklı sehirlerdeyiz bekleyemeyizfde gorusemıyoruz hic.bilmiyorm nolcak.agzımın tadı kalmadı hc bsye sevinemiom

oy doğru farklı şehirlerdeydiniz onu hiç düşünemedim :S
oy ne denir bilmiyorum canım... ama haklısın yani...

Teknik tamamsa uygulamaya bişey kalmıyo zaten çok heyecanlı oluyo insan ama :))

cnm cıdden zor durum allah yardımcınız olsun..

hehehe bakalım neler olacak :)))))

Nasıl bi aile yapısıdır ki bu. Belki iş ciddiye binince değişirler diycem ama önceden yazdıklarınıda okumuştm.Sizde kiraya çıkarsınz canım. Ama alın orayı kiraya verin iyi kötü parası sizin geliriniz olur. İkinizde işinize gücünüze yoğunlaşırsınz farklı yerlerde olunca da insan kısa sürede düzen kurmak istiyo. Daha fazla ayrı kalmanın bi lüzümu yok ne de olsa . Kimseye tamah etmeyin seviyosunuz düzen istiyosunz. Herkes güzel bi eve gelin girmek ister ama ikinizin dişinizie tırnağınızla kuracağınız o yuvada aşkınızda bağlılığınızda daha fazla olur inanın. Krediyle altınlarla bi başlangıç yaparsınz geridi de zmaanla gelir. Onların sorumsuzluğu aşkınıza engel olmasın gizemcim.

Cocugundan nefret ediyorlar bence.ben boyle bsy gormedim.annem cok snirli.istemiyoruz onların evinş bsyini dedi.biz calısıp artk ne yaparsak yapıcaz.varlık ıcınde bize bunu cektiriyorlar ya bu ahım obur tarafta cıkcak karsılarına..
oy doğru farklı şehirlerdeydiniz onu hiç düşünemedim :S
oy ne denir bilmiyorum canım... ama haklısın yani...

Yazdıklarını aglayarak okudum.( gorumcem bile ben gizemin yerinde olsam kabul etmem demis benden nasl kabul etmemi beklerler... İnş ole olr canm.cocıgun hayatını ... Ler.ama bu sefer yapamıcaklar.alsınlar evlerini baslarına calsınlar.kiraya verdirmez kendi evi ya maksat kotuluk olsn... Keske kiraya verilse de o parayı gene bize vermezler.bn tek kızım ve tüm hayallerimden vazgectim bitti hevesm bıle yok artk... Dugunde istemiom dedim artk
Nasıl bi aile yapısıdır ki bu. Belki iş ciddiye binince değişirler diycem ama önceden yazdıklarınıda okumuştm.Sizde kiraya çıkarsınz canım. Ama alın orayı kiraya verin iyi kötü parası sizin geliriniz olur. İkinizde işinize gücünüze yoğunlaşırsınz farklı yerlerde olunca da insan kısa sürede düzen kurmak istiyo. Daha fazla ayrı kalmanın bi lüzümu yok ne de olsa . Kimseye tamah etmeyin seviyosunuz düzen istiyosunz. Herkes güzel bi eve gelin girmek ister ama ikinizin dişinizie tırnağınızla kuracağınız o yuvada aşkınızda bağlılığınızda daha fazla olur inanın. Krediyle altınlarla bi başlangıç yaparsınz geridi de zmaanla gelir. Onların sorumsuzluğu aşkınıza engel olmasın gizemcim.

gizem canım ah ya nasıl insanlar bunlar..
benimkiler de ayrı telden..çocuk askere giderken babası 5bin tl borç verdi kirası için falan annesi bak borç verdik deyip duruyor ki o çocuk neler yaptı onlar için..bizde de evlat ayırımı söz konusu abisinin dünya kadar borcunu harcını ödediler benimkine gelince böyle bir parayı borç saydılar ki durumları aynen çok çok iyi..bende ona verilen daha doğrusu verilmeyen değere üzülüyorum beni zaten adam yerine koyan yok umrumda da değil açıkçası..
canım onların oturduğu evin altında otursan sana rahat da vermezler azıcık sıkıntı yaşarsın ama aşarsın be canım..çok zor biliyorum ama onlarla daha zor olurdu sanki..

allahım kahkaha atıyorum smdıden.kusura bkma yazdklarını okuyunca benmkını gordum senınkınde.snırlerım alt ust oldu.madem bakmıcaktın? madem ayrım yapıcaktın? ne dıye dogurdun be kadın.Allah oyle anne yapmasın kmseyı buyuk konusmak ıstemıyorum ama hc ıstemezdım cocuguma oyle anne olmak.babası zaten benm ıcın yoktu yanı.adam acık acık kapı orda dıyor.herkes gırme o eve kırada otur ama genede gıtme dıyor.ben gorumcemı zerre kadar sevmem.bıde o benım tepemde olcak nisbet gıbı.allhm olaylara gel olaylaraa.benm kaderımmı bu acaba.tek bı ısım rhat sorunsuz olsun.evlencem evlencem ya hayat her turlu sokuo kazıgı bı yerlerıme offffffffffffff

gizem canım ah ya nasıl insanlar bunlar..
benimkiler de ayrı telden..çocuk askere giderken babası 5bin tl borç verdi kirası için falan annesi bak borç verdik deyip duruyor ki o çocuk neler yaptı onlar için..bizde de evlat ayırımı söz konusu abisinin dünya kadar borcunu harcını ödediler benimkine gelince böyle bir parayı borç saydılar ki durumları aynen çok çok iyi..bende ona verilen daha doğrusu verilmeyen değere üzülüyorum beni zaten adam yerine koyan yok umrumda da değil açıkçası..
canım onların oturduğu evin altında otursan sana rahat da vermezler azıcık sıkıntı yaşarsın ama aşarsın be canım..çok zor biliyorum ama onlarla daha zor olurdu sanki..

Back
X