• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet evet izinden gelirken yol izni yokmuş bu benm dediğim 3 gün toplamda işte sonuçta terhis zamanıda ona göre yol izni veriyolarmış. kıbrıs olunca biraz fazla. birde 4 kasımdan beri asker sayılıyolarmış 6 sında teslim oldu bizimki. ktm ne oluyormuş tam olarak onu bilmiyorum bak:50:

doğudaki askerler giderlerken de dönerlerken de toplanıp birlikte gidiyorlar canım mesela benimki van da havaalanında teslim oldu ktm ye katıldı 3 gece van da kaldılar oradan hlikopterle ercişe götürdüler doğu olunca asker güvenliği için yapıyorlar öyle askeriyenin kapısından çıkıp gidemiyorlar işte canım olsun güvende olsunlar da.. o zaman senin ki 108dir canım yol izini 3 günse bizim 2 gündü :52:

annem benıme her yere gelmez tabide hep yanımda olur yani.benmkı telefonu kapatıp hava almaya gıdıcektı.3 saattr kapalı tel.s kmblır evde neler oluyor.benm kabul etmedıgımımı soledı nasıl soledı ne dedıler dusunup duuruyorum.kredi oranlarına baktım smdi.beynım patlıcak.ya canım smdı hc bsy yok ortada.ne zmn evlncez o bıle bellı deıl.ben nerden ne baksam kı smdı bos.anca bursada gecıcı sure ıs bakablırım.belkıde bursada yasarız bılmıorumkı.bızım suan otrudgumz evın altında bı tane daha ev var.atölye olarak duruyor ama kucukde olsa ev yani.bı esyası falan yok.acaba orda mı kalsak smdı bunu dsunuyorum.ole olncada benmkı kendını kotu hsseder ıstemez.aılesı burdakı evde kalmıonuz nıe oraya gıdıonuz der bıde :47: ordaki evde ben gorumceyle ve onlarla gelıp gıdıcekler hayatta huzurlu olamam.ama burda olabılırmıyım onuda bılemedım.tek ıyı yanı braz para bırktrırrız bı ev alana kadar ıyı olurdu.ayy allahım yardım ett

canım benim sakin ol biraz çok şey düşünme zaten şu anda sinirlisin sağlıklı düşünemeyebilirsin biraz kafanı topla sakin kafayla düşün uzun uzun konuşun ortak bir karar alın

alıncak karar bellı ztn canım.s ya o ev yda bız ne zmn para kazanırsak ıkımız ozmn .. bakalımm

canım benim sakin ol biraz çok şey düşünme zaten şu anda sinirlisin sağlıklı düşünemeyebilirsin biraz kafanı topla sakin kafayla düşün uzun uzun konuşun ortak bir karar alın

annem benıme her yere gelmez tabide hep yanımda olur yani.benmkı telefonu kapatıp hava almaya gıdıcektı.3 saattr kapalı tel.s kmblır evde neler oluyor.benm kabul etmedıgımımı soledı nasıl soledı ne dedıler dusunup duuruyorum.kredi oranlarına baktım smdi.beynım patlıcak.ya canım smdı hc bsy yok ortada.ne zmn evlncez o bıle bellı deıl.ben nerden ne baksam kı smdı bos.anca bursada gecıcı sure ıs bakablırım.belkıde bursada yasarız bılmıorumkı.bızım suan otrudgumz evın altında bı tane daha ev var.atölye olarak duruyor ama kucukde olsa ev yani.bı esyası falan yok.acaba orda mı kalsak smdı bunu dsunuyorum.ole olncada benmkı kendını kotu hsseder ıstemez.aılesı burdakı evde kalmıonuz nıe oraya gıdıonuz der bıde :47: ordaki evde ben gorumceyle ve onlarla gelıp gıdıcekler hayatta huzurlu olamam.ama burda olabılırmıyım onuda bılemedım.tek ıyı yanı braz para bırktrırrız bı ev alana kadar ıyı olurdu.ayy allahım yardım ett

yani annen gelir dediğim temelli olarak değil yani sen orda düzenini kurana kadar hani iki üç eşya alınıp ev tutana kadar yanıda olur sonuçta gurbet :34: aslında güzel bi düşünce seninkiyle de paylaş bakalım bi nevi öğrenci evi tarzında bile olsa sizin kendinize ait bi eviniz olacak neden olmasın. para biriktirirsiniz bi süre sonra yine izmire gidersinz ama en azından birkilte olursunuz. böyle ayrı olmak zor. onun sana ihtiyacı var seninde onunla konuşmaya. ikinizin oturup adamaklıı karar vermesi gerek bi an önce hele ki dedikleri gibi söz nişan bir arada yapmaya gelceklerse.

ahh gizemm ahh o olaylar ne öyle yaa... 3 saattir teli mi kapalı... ben deli olabilirdim öyle bi olayda :S
valla canım en iyisi ortada bi yerde buluşmak ama şöyle sizinkilere daha yakın onlarınkilere daha uzak ki gelemesinler 1- 1.5 saatte...
nişanlı kalsanız bir süre 1 sene gibi çok mu uzun olur... çalışsanızda biraz biriktirseniz... sonra da düğünden kalanlar sizin biriktirdiklerinizi peşin verir gerisini kredi çekersiniz... olmaz mı? :S

cesaretlli ol canım benim... bak bizimkiler 95 yılında gelmişler türkiyeye...
89da evlenmişler.. düşün her şeyini geride bırakıp geliyorsun...
biz üç kişilik bi aileyiz ve 3tane bavulla gelinmiş...
1 tencere 3 tabak çanak o kadar başka hiçbişey yok... ama toparlıyorsun bi şekilde... Allah yardımcı olur...

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 21-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 100 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 101 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 104 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 108 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 101-> Acemi - Usta birliği Edirne

sLd_ -> Şafak 108 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 103 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 102-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 102 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 102

Kubrah -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 104 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 104 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 104-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 144 -> Acemi Hatay - Usta birliği Niğde

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 144 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 299-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 303-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

pinkgirl08 -> Şafak 300 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

essen791-> Şafak 331-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eleusis cnm 200 ' rakamlarına düştüüüüüü darısı 100'lü rakamların başına darısı hepımızın başına şafak dogan guneş demek ıcın :nazar::emir_bebek::72::72:

vee bnmde şafak 100 olduuuuuu heyoooooooooooooooooooooo:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
kuzum yazıver belki biri çıkar kimse yok arkadaş usta birliğimizde...
Acemi Hatay
Usta Niğde

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 21-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 100 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 101 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 104 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 108 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 101-> Acemi - Usta birliği Edirne

sLd_ -> Şafak 108 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 103 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 102-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 102 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 102

Kubrah -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 104 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 104 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 104-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 144 -> Usta birliği ?

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 144 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 299-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 303-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

pinkgirl08 -> Şafak 300 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

essen791-> Şafak 331-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eleusis cnm 200 ' rakamlarına düştüüüüüü darısı 100'lü rakamların başına darısı hepımızın başına şafak dogan guneş demek ıcın :nazar::emir_bebek::72::72:

vee bnmde şafak 100 olduuuuuu heyoooooooooooooooooooooo:52::52::52::52::52:

doğudaki askerler giderlerken de dönerlerken de toplanıp birlikte gidiyorlar canım mesela benimki van da havaalanında teslim oldu ktm ye katıldı 3 gece van da kaldılar oradan hlikopterle ercişe götürdüler doğu olunca asker güvenliği için yapıyorlar öyle askeriyenin kapısından çıkıp gidemiyorlar işte canım olsun güvende olsunlar da.. o zaman senin ki 108dir canım yol izini 3 günse bizim 2 gündü :52:

bugün de bitti çok şükür:129: kızlar hepinize iyi geceler ilerleyen saatlerde gelirim tekrar muhabbetiniz devam ederse:3:

adam pintiliginden olcek.yok kar olurmus yolda.ıkı kere gıt gel zor olurmus ne gerek varmı.ulan kız alıon kız.kolaymı sandın.kendı kızıda var.ıkı kere nsan attı.ılkı kızılarını ıstemedı aılesı.babasıda restı cektı ıstemedı genede nısanlandılar.sen okdar sey yasamıssın kızın var blıosun hc mı dusunmuon benı? yok gelemem yok soyle.gelme ısteme ozmn.bu kadar heves nıe? bu kadar belescılık nıe? babayım dıe dolanıyor ortalar töbe yarabbiiim... keske cocuk dogurmakla ana baba olunsaydı..

ben bılmıyorum smdı bunlar 14 unde gelceklermıs ne olcak ne bıtcek artık hc bsy bılmıom.hala kapalı telı.acmıcak herlde.

sorma canım aksam aksam tranva gecırdım resmen.orta bı yer ıste anca bızım o evden baska bı eve cıkmamz.annem asla kabul etmez o verdıklerı evı.e bende ıstmeıom.baska yol ne kalıyor kı baska? benm kotu gunler cocugumun gelecegı ıcın dedıgım altınlar gıdıcek artık onu anladım yani.. bakalım ıns kucukde olsa kendı evımızı alırız.tahammulum kalmadı.415 gun ben bosunamı bekledım bu adamı? + 4 yıl.hc bsyımızı yasayamadık.gorusemedık edemedık.tam mutlu olcaz derkn olanlara gel...

yani annen gelir dediğim temelli olarak değil yani sen orda düzenini kurana kadar hani iki üç eşya alınıp ev tutana kadar yanıda olur sonuçta gurbet :34: aslında güzel bi düşünce seninkiyle de paylaş bakalım bi nevi öğrenci evi tarzında bile olsa sizin kendinize ait bi eviniz olacak neden olmasın. para biriktirirsiniz bi süre sonra yine izmire gidersinz ama en azından birkilte olursunuz. böyle ayrı olmak zor. onun sana ihtiyacı var seninde onunla konuşmaya. ikinizin oturup adamaklıı karar vermesi gerek bi an önce hele ki dedikleri gibi söz nişan bir arada yapmaya gelceklerse.

ahh gizemm ahh o olaylar ne öyle yaa... 3 saattir teli mi kapalı... ben deli olabilirdim öyle bi olayda :S
valla canım en iyisi ortada bi yerde buluşmak ama şöyle sizinkilere daha yakın onlarınkilere daha uzak ki gelemesinler 1- 1.5 saatte...
nişanlı kalsanız bir süre 1 sene gibi çok mu uzun olur... çalışsanızda biraz biriktirseniz... sonra da düğünden kalanlar sizin biriktirdiklerinizi peşin verir gerisini kredi çekersiniz... olmaz mı? :S

cesaretlli ol canım benim... bak bizimkiler 95 yılında gelmişler türkiyeye...
89da evlenmişler.. düşün her şeyini geride bırakıp geliyorsun...
biz üç kişilik bi aileyiz ve 3tane bavulla gelinmiş...
1 tencere 3 tabak çanak o kadar başka hiçbişey yok... ama toparlıyorsun bi şekilde... Allah yardımcı olur...

adam pintiliginden olcek.yok kar olurmus yolda.ıkı kere gıt gel zor olurmus ne gerek varmı.ulan kız alıon kız.kolaymı sandın.kendı kızıda var.ıkı kere nsan attı.ılkı kızılarını ıstemedı aılesı.babasıda restı cektı ıstemedı genede nısanlandılar.sen okdar sey yasamıssın kızın var blıosun hc mı dusunmuon benı? yok gelemem yok soyle.gelme ısteme ozmn.bu kadar heves nıe? bu kadar belescılık nıe? babayım dıe dolanıyor ortalar töbe yarabbiiim... keske cocuk dogurmakla ana baba olunsaydı..

ben bılmıyorum smdı bunlar 14 unde gelceklermıs ne olcak ne bıtcek artık hc bsy bılmıom.hala kapalı telı.acmıcak herlde.

sorma canım aksam aksam tranva gecırdım resmen.orta bı yer ıste anca bızım o evden baska bı eve cıkmamz.annem asla kabul etmez o verdıklerı evı.e bende ıstmeıom.baska yol ne kalıyor kı baska? benm kotu gunler cocugumun gelecegı ıcın dedıgım altınlar gıdıcek artık onu anladım yani.. bakalım ıns kucukde olsa kendı evımızı alırız.tahammulum kalmadı.415 gun ben bosunamı bekledım bu adamı? + 4 yıl.hc bsyımızı yasayamadık.gorusemedık edemedık.tam mutlu olcaz derkn olanlara gel...

canım benim boşver gitsin altınlar... orda mutsuz huzursuz ve sizi sürekli gözetleyen bi aile olucağına bir iki senede toparlarsınız gene kenara koyarsınız bişeyler... yeter ki huzur olsun karşılıklı anlaşma olsun her şey oluyor...
boşver her şey tam oluncada insanlara rahat batıyor galiba anlaşamadık diyip 2 senede boşanıyorlar...
birlikte yapıcanız şeyler çok daha kıymetli olur, sıkma sen canını hiç...:54:

ınsallah canım.msj attı smdı.eve gelınce konusmak ıcın oturttmslar.ne oldu demısler.oda ıstemedı tabıkıde evde kalmak bagırdı cgrdı demıs.ben ole deme ııce sey olmasınlar demıstım ama tutamamıs artık kendını.babasıda ne demıs sızce? ıyı ozmn sız blırsınız.işte bu kadar adam.... bızım onlara ıhtıyacımız yok dedım.zorluk da ceksek yanımda ol yeterkı heryere gıderım sen olduktan snra ben senı sokakta bulmadım belkı onlar bulmus olablırler ama ben 5 yıl bu kadar emegı bosuna vermedım.onlar bıze köstek oluyor dıe senden de asla vazgecmem dedım.cok mutsuz cok uzgun offf.smdı uzkdan gelde destek ol ıste.kahretsın mesafeler...

canım benim boşver gitsin altınlar... orda mutsuz huzursuz ve sizi sürekli gözetleyen bi aile olucağına bir iki senede toparlarsınız gene kenara koyarsınız bişeyler... yeter ki huzur olsun karşılıklı anlaşma olsun her şey oluyor...
boşver her şey tam oluncada insanlara rahat batıyor galiba anlaşamadık diyip 2 senede boşanıyorlar...
birlikte yapıcanız şeyler çok daha kıymetli olur, sıkma sen canını hiç...:54:

ınsallah canım.msj attı smdı.eve gelınce konusmak ıcın oturttmslar.ne oldu demısler.oda ıstemedı tabıkıde evde kalmak bagırdı cgrdı demıs.ben ole deme ııce sey olmasınlar demıstım ama tutamamıs artık kendını.babasıda ne demıs sızce? ıyı ozmn sız blırsınız.işte bu kadar adam.... bızım onlara ıhtıyacımız yok dedım.zorluk da ceksek yanımda ol yeterkı heryere gıderım sen olduktan snra ben senı sokakta bulmadım belkı onlar bulmus olablırler ama ben 5 yıl bu kadar emegı bosuna vermedım.onlar bıze köstek oluyor dıe senden de asla vazgecmem dedım.cok mutsuz cok uzgun offf.smdı uzkdan gelde destek ol ıste.kahretsın mesafeler...

vay arkadaş ya... diycek bişey bulamadım canım yaa :S
:26::26:

buda sızın sınavınz cnmm ıns hakkıylaa gecıceksnnz :29:

hayatını maf ettım ben olmasam bunların hcbırını yasamıcaktın dıyor smdıden.aglamktan helak oldum.ah benım bıtanem.o benım hayattakı tek sansım.arkadasım dostm babam askım herseyım.bu gunler gerıde kalınca arkama yaslanıp elını tutup oh cekmek ıstıyorum....

vay arkadaş ya... diycek bişey bulamadım canım yaa :S
:26::26:

buda sızın sınavınz cnmm ıns hakkıylaa gecıceksnnz :29:

hayatını maf ettım ben olmasam bunların hcbırını yasamıcaktın dıyor smdıden.aglamktan helak oldum.ah benım bıtanem.o benım hayattakı tek sansım.arkadasım dostm babam askım herseyım.bu gunler gerıde kalınca arkama yaslanıp elını tutup oh cekmek ıstıyorum....

yanyanaysak hep care bulunur hersy guzl olacak bırlkte oluncaa ;) tam bu bu şarkının bu kısmıı cıktı sana yazarken :):)) dınlıyodumda özetlıo bence bu sözler ^^ çözüceksnz mrk etme

ınsallah bebegım.sagol :/ ben yatıyorum artık.uyuyamıcam tabii.yarn spora gıdıcektım bıde.bu kafayla nasıl olcak bılmıyorum.gram hevesım kalmadı.lanet geldı.oda oyle demıstı tum hevesım gıttı daha baslamdan.Allahım sen bıze yardm et..

opuyorum baharımm senii :16:

yanyanaysak hep care bulunur hersy guzl olacak bırlkte oluncaa ;) tam bu bu şarkının bu kısmıı cıktı sana yazarken :):)) dınlıyodumda özetlıo bence bu sözler ^^ çözüceksnz mrk etme

Back
X