• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ınsallah bebegım.sagol :/ ben yatıyorum artık.uyuyamıcam tabii.yarn spora gıdıcektım bıde.bu kafayla nasıl olcak bılmıyorum.gram hevesım kalmadı.lanet geldı.oda oyle demıstı tum hevesım gıttı daha baslamdan.Allahım sen bıze yardm et..

opuyorum baharımm senii :16:

bende opuyorum cnmm seniii :54::54::54::54::54:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 21-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 100 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 101 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 104 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 108 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 101-> Acemi - Usta birliği Edirne

sLd_ -> Şafak 108 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 103 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 102-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 102 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 102

Kubrah -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 104 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 104 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 104-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 144 -> Acemi Hatay - Usta birliği Niğde

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 144 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 299-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 303-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

pinkgirl08 -> Şafak 300 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

essen791-> Şafak 331-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eleusis cnm 200 ' rakamlarına düştüüüüüü darısı 100'lü rakamların başına darısı hepımızın başına şafak dogan guneş demek ıcın :nazar::emir_bebek::72::72:

vee bnmde şafak 100 olduuuuuu heyoooooooooooooooooooooo:52::52::52::52::52:

Sonundaa 200'lerr
:72::21::16::62::66::64::64::103::118::119:

101 :72: :72: :72: diyorum ve gidiyorum akşam görüşmek üzereeeee :3: :3: :3: gizemimmmm dedikodulardan geri kaldım geldiğimde banada özet geciver :9: :9: :9: :9:

atarsa 102...............:127:

kızlarr bizim aramızda bankacı olan vardı değil mi cok net hatırlamıyorum da :26: :26: bugün beni bi banka aradı bireysel ürünler risk izleme asistanı olarak iş görüşmesine çağırdı bu ne işi oluyor acaba bileniniz var mı??? :26: :26:

canım 2 sayfa gerıde herlde ordan okusana yazdım baya.kısacası bızımkının aılesı bes kurus veremıyor mus bızı evlendırmek ıcın.cocuklarına sırtlarını donuyorlar.bızde artık ne zmn evlenırız bılmıyorum ama herseyı kendımız yapıcaz.. olay bu..

valla dengesız bı kılo verıs oldu ama olsun yapcak bsyk yk.s

valla canım hıc bılmıyorum netten baktım smdı pek bsy bulamadım.bı bana donmedlıler ıs ııcın.s 4 yıllıkmı meznsun sen canm

canım neyin var noldu ? :(

kızlarr bizim aramızda bankacı olan vardı değil mi cok net hatırlamıyorum da :26: :26: bugün beni bi banka aradı bireysel ürünler risk izleme asistanı olarak iş görüşmesine çağırdı bu ne işi oluyor acaba bileniniz var mı??? :26: :26:

hahahhahah ayy bu iyimi kötümü bilemedim bence iyi yönünden bak ohhhh birde zayıflamak için uğraşmayacaksın :9: :9: :9:

canım 2 sayfa gerıde herlde ordan okusana yazdım baya.kısacası bızımkının aılesı bes kurus veremıyor mus bızı evlendırmek ıcın.cocuklarına sırtlarını donuyorlar.bızde artık ne zmn evlenırız bılmıyorum ama herseyı kendımız yapıcaz.. olay bu..

valla dengesız bı kılo verıs oldu ama olsun yapcak bsyk yk.s

valla canım hıc bılmıyorum netten baktım smdı pek bsy bulamadım.bı bana donmedlıler ıs ııcın.s 4 yıllıkmı meznsun sen canm

canım neyin var noldu ? :(

hahahhahah ayy bu iyimi kötümü bilemedim bence iyi yönünden bak ohhhh birde zayıflamak için uğraşmayacaksın :9: :9: :9:

kızlar hepinize selam pztsinden beri o kadar yoğunum ki giremedim bi türlüü nolur affedin beniii :43:
neler yapıyosunuz herşey yolunda mı? iş yerimden giriyorum tekrar çıkabilirimmm hepinizi öpüyorumm

kızlar hepinize selam pztsinden beri o kadar yoğunum ki giremedim bi türlüü nolur affedin beniii :43:
neler yapıyosunuz herşey yolunda mı? iş yerimden giriyorum tekrar çıkabilirimmm hepinizi öpüyorumm

cnm özlettn kendnııı :) cıftlı rkmlara dusuyorum mutluyum senn naslsn .))

cnm özlettn kendnııı :) cıftlı rkmlara dusuyorum mutluyum senn naslsn .))

canııımmm bende çok özledim inan kii ama o kadar yoğunum ki mesaiye kalıp geç çıkıyorum eve gidincede bazen yemek bile yiyemiyorum yorgunluktan direk uyuyorum ama aklım hep burda :)) ay inanmıyorum ya 167 lerden çift hanelere geliyoruzz zamann hep su gibi ak git inşallah :16:

gizem?? kuzucum neler oldu bu sayfada bişiler gördüm ama? herşey yolundadır umarım hı?:26:

hosgeldın kuzum.yok hıc bsy yolunda deıl.bıldıgın yılan hıkayesıne döndü.Kk da bir derdim var kosesındekı kaderdaşlarımla aynı dyguları yasıyorum suan.okadar asker yolu bekledık ama huzur bıze haram galiba.)

Back
X