- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
saol cnm bnde iyiyim biz tanısmamıstık sanırım hatırlayamadım :26: :26: ben tuğçe askerim lefkoşada kısa dönem yapıyor şafak 101iyiym tsekkr ederım canım sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm bnde iyiyim biz tanısmamıstık sanırım hatırlayamadım :26: :26: ben tuğçe askerim lefkoşada kısa dönem yapıyor şafak 101iyiym tsekkr ederım canım sen nasılsın
olur cnm elbet ya bulursun güzel bi iş bende zaman hızlı gecer diye gireyim diyorum sonrada zaten az kaldı diyip vazgeciyorumbi işe girsemm raahtlıycam kuzuda iş yok yaa![]()
beklemek zorunda olduğumuz için kabullendik artık :26: :26:tanısmadık dun kayt oldum yenıyım :) .
benım askerımde ankarada 12 ay ..okumamanın zararları :)
beklemekk guzell safak 302 ..
selam kızlar geldim benn yemeğimi yiyip soluğu burda aldımm çok özledim sizi ne var ne yok anlatın bakemm
hıc kımse yok kuzum :)):): NE olsunnn valla bıldıgın gıbı gozlermz yollrda asker beklıorz sen napıosnn nasl gecıo gunler
yarın akşam Kastamonu'ya yolcudur abbas bağlasan durmaz![]()
![]()
![]()
![]()
iyi canım yoğunum bu ara günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorumm sizde ne var ne yok askerin nasıl iyi mii herşey?
oohooooo gökçemm yaren olmuş yemin töreninede gidermiş vay arkadaş hiç geçmeyen zaman nasılda geçiyomuş meğersem![]()
ben şuan aynen o sürecin içindeyim canım 1 hafta oldu usta birliğine geçeli çok daha kötü oluyor.. ama birlikte olcağınız her saniyeyi çok iyi geçir hiç konuşmayın tekrar döneceği anıı..aynen öyle yawrucum yaa walla umduğumdan daha ii geçti şu 3 hafta ama yemin töreninden sonrası nasıl olur bilemem malum 4 aylık görüşememe süreci başlayacak((
herkese merhaba
gelemiyorum artık muhabbete kafayı yemek üzereyim kimseyle konuşamıyorum işler çok yoğun ewdede sürekli oğluşla vakit geçiyo kendime zaman ayıramıyorum çok yoruldumeşimlede artık sık konuşamıyoruz nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum
sizler nasılsınız
hoşgeldin canım... oyy kıyamam...
neden konuşamıyorsunuz sık sık??
elbet geçicek Allah sabrını vericek
ben çok duygu karmaşasındayım bu akşam:26:
yarın akşam Kastamonu'ya yolcudur abbas bağlasan durmaz![]()
![]()
![]()
![]()
Cocugundan nefret ediyorlar bence.ben boyle bsy gormedim.annem cok snirli.istemiyoruz onların evinş bsyini dedi.biz calısıp artk ne yaparsak yapıcaz.varlık ıcınde bize bunu cektiriyorlar ya bu ahım obur tarafta cıkcak karsılarına..