• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar selam ne yapıyorsunuz benim enerjim çok düştü canım hiçbirşey yapmak istemiyordaha da çok var:14::14:

canım benim geldi mi yemin töreni vakti zaman geçiyor demekki biz farkedemiyoruz yani ben farkedemiyorum inşallah çok güzel geçer:16:

sağolasın cnm.. ya an geçmiyor vakit geçiyor belki ama an geçmiyor dedi bizimki dün doğru dedi...
gerçi bana vakitte geçmiyor... şu son 1 hafta hızlı geçti yoksa gayette zor...

inşallah canım yaa geldi çattı vallahi heyecan var oldukça birde 12 saatlik yol stresi :18:

stres heyecan en önemlisi mutluluk karmakarışık duygular işte canım en güzel tarfı bu sanırım ne zaman çıkıyorsun?

sağolasın cnm.. ya an geçmiyor vakit geçiyor belki ama an geçmiyor dedi bizimki dün doğru dedi...
gerçi bana vakitte geçmiyor... şu son 1 hafta hızlı geçti yoksa gayette zor...

benimkde hep öyle der içinde olduğumuz an zor geçiyor diyor gerçektn de öyle canım:50:

ben artık pcyi kapatayim canlar.. aklım hep sizinle.. bizimki laptopunu istemiş ordan girmeye çalışırım 5 dakikacık:))
dalga geçmese bari benimleee...
öptüm sizi kendinize dikkat edin, üzmeyin lütfen kendinizi... :31:
biz daha yeni başlıyoruz yürümeye siz koşmaya geçiceksiniz artık :26:

stres heyecan en önemlisi mutluluk karmakarışık duygular işte canım en güzel tarfı bu sanırım ne zaman çıkıyorsun?

akşam 9'da otobüs canım ek sefer konmuş acaip yoğunluk varmış poff baya kalabalık olacakmış umarım görebilirim askerimi :(

ben artık pcyi kapatayim canlar.. aklım hep sizinle.. bizimki laptopunu istemiş ordan girmeye çalışırım 5 dakikacık:))

laptopu napcakms askerde nasl kullncakms :D

bı zaten o guzel ...
bitsin artık:14:
çoook güzel bi hafta sonu geçir inşallah canım :54:
akşam 9'da otobüs canım ek sefer konmuş acaip yoğunluk varmış poff baya kalabalık olacakmış umarım görebilirim askerimi :(

görürsün canım telaş yapma çok kalabalık oluyormş

Kızlar merhabaa :3: Nasılsınız?
Bir süredir gelemedim yine yanınıza, öyle yoğundu ki bu hafta kendime bile vakit ayıramıyorum. :50: şu anın geçmeme olayı bende de var :43: geriye bakıyorum günler çok hızlı geçmiş gibi geliyor ama içinde bulunduğumuz zaman sanki duruyor geçmiyor.. oof çok özledim ben yinee :43::43:
Bu arada yemin törenine gidiyor galiba yarenlerimizin bazıları :) Şimdiden hepinize hayırlı yolculuklar kızlar:) Doya doya anın tadını çıkarın, çünkü insan hayatında unutulmayan, en mutluluk ve gurur duyduğu anlardan biri :103::103: Bol bol hasret giderin :16:

herkese merhaba :3:
mesai bitti ewe geçiyorum umarım akşama görüşürüz.bu arada yemn törenine gitmeye hazırlanan arkadaşlara iyi yolculukla umarım çok güzel unutulmayacak günler geçirirsiniz.hepinizi kocaman öpüyorum :16:

kzlar kayınpeder az once annemı aradı.gelmıyormus 14 subatta.dusunmesı lazımmıs.bi yurusun gıtsın.suan ıcımden oyle kufurler gecıyorki anlatamam.cok snırlıyım.Allahım ınsanlar kendılerını nıe nmetten sayıyor bu kdar bıde kasım kasım kasılıyor hıc anlmıyorum!!

Back
X