• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kzlar kayınpeder az once annemı aradı.gelmıyormus 14 subatta.dusunmesı lazımmıs.bi yurusun gıtsın.suan ıcımden oyle kufurler gecıyorki anlatamam.cok snırlıyım.Allahım ınsanlar kendılerını nıe nmetten sayıyor bu kdar bıde kasım kasım kasılıyor hıc anlmıyorum!!

nasıl canım ya konuşuldu kararlaştırıldı geleceğiz dediler şimdi arayıp gelmiyoruz düşüneceğiz mi diyorlar yok artık ya benim bile sinirlerim bozuldu nasıl insanlarmış böyle:53:

benmkyle kavga etmıs gene bugun babası.arkamdamısın demıs benmkı hyr demıs oda.oda ozmn bana artık karısma demıs oda tamam demıs.ıstersen obur evındede kalmam merk etme demıs benmkı.ama anneme kesın bsy demedı adi herif.dese bızde ona gore bsyler yaparız.suan muallakta bıraktı.ben dusunucem bılmem ne henuz erken gelmeyelım dedı.bı suru sey dedıde kısacası bole.bılmıyorum napsam offffffffffffff

nasıl canım ya konuşuldu kararlaştırıldı geleceğiz dediler şimdi arayıp gelmiyoruz düşüneceğiz mi diyorlar yok artık ya benim bile sinirlerim bozuldu nasıl insanlarmış böyle:53:

benmkyle kavga etmıs gene bugun babası.arkamdamısın demıs benmkı hyr demıs oda.oda ozmn bana artık karısma demıs oda tamam demıs.ıstersen obur evındede kalmam merk etme demıs benmkı.ama anneme kesın bsy demedı adi herif.dese bızde ona gore bsyler yaparız.suan muallakta bıraktı.ben dusunucem bılmem ne henuz erken gelmeyelım dedı.bı suru sey dedıde kısacası bole.bılmıyorum napsam offffffffffffff

canını sıkma kuzum ya su akar yolunu bulur boşver seninkiyle konuştun mu o ne diyor ?

babasının aradıgından haberı yoktu anlattım.anneme keske kesın yokum ben naparsanız ypın deseydı ama onuda demedı dedım.bsy yapmıcakmıs ıste oyle dedı bana dıyor.bılmıyorum suan napsak icim şiştiii.sınvlarada calısamıom ohh ne gzll

canını sıkma kuzum ya su akar yolunu bulur boşver seninkiyle konuştun mu o ne diyor ?

babasının aradıgından haberı yoktu anlattım.anneme keske kesın yokum ben naparsanız ypın deseydı ama onuda demedı dedım.bsy yapmıcakmıs ıste oyle dedı bana dıyor.bılmıyorum suan napsak icim şiştiii.sınvlarada calısamıom ohh ne gzll

derslerine çalış canım derslerini ver birşey düşünmemeye çalış zor ama okul önemli:50::50:

kzlar kayınpeder az once annemı aradı.gelmıyormus 14 subatta.dusunmesı lazımmıs.bi yurusun gıtsın.suan ıcımden oyle kufurler gecıyorki anlatamam.cok snırlıyım.Allahım ınsanlar kendılerını nıe nmetten sayıyor bu kdar bıde kasım kasım kasılıyor hıc anlmıyorum!!

Canım kelimenin tam anlamı ile saçmalamış. Ne oldu da böyle atarlanıyor. Allah kolaylık versin

oglundan para koparamayacagını anladı bıde döküntü evi ben ıstemedım bnuda anladı planları bozuldu aklınca ya.benmkı para vermıyorsa oda yapmıoms bsy.yapcagı ztn ay cok komık en ucuzundan seylerdır.onu bıle skıntı yptı.hseyı gectım hıc utanmıyor ogluna sırt cevırırken.oyle bır rezıl olucakkı gun gelıcek... nse suan ıs bakıyorum onada kalcak yer lazı tabi smdi...

sagol canım

Canım kelimenin tam anlamı ile saçmalamış. Ne oldu da böyle atarlanıyor. Allah kolaylık versin

kzlar kayınpeder az once annemı aradı.gelmıyormus 14 subatta.dusunmesı lazımmıs.bi yurusun gıtsın.suan ıcımden oyle kufurler gecıyorki anlatamam.cok snırlıyım.allahım ınsanlar kendılerını nıe nmetten sayıyor bu kdar bıde kasım kasım kasılıyor hıc anlmıyorum!!

boşver tatlım bölelerine insan bile denmez.keşke tamamen aradan çekilselerde sizle uğraşmayı bi kesseler daha rahat edeceksiniz valla.adamların yararından çok zararı var.neyseki sevgilin herşeyin farkında ailesini tanıyor.
Senin sınavların yaklaşıyor gizecm biraz lütfen onlara yüklen aksatma derslerini

denizim kafamı toplayamıorumki.hesap kitap yapmaktan bi hal oldum.huzursuzum suan aynı evdeler dıe.ne zmn huzura kavusucaz merk edıyorum

boşver tatlım bölelerine insan bile denmez.keşke tamamen aradan çekilselerde sizle uğraşmayı bi kesseler daha rahat edeceksiniz valla.adamların yararından çok zararı var.neyseki sevgilin herşeyin farkında ailesini tanıyor.
Senin sınavların yaklaşıyor gizecm biraz lütfen onlara yüklen aksatma derslerini

geçmiş olsun cnm bu aralar kötü bi salgın var.iş yerinde de çoğu arkadaş uzun süredir hasta kısa sürede atlatırsınız inşallah.

Sağol canım ya aynı bizim evde öyle ben iyleşmiştim işte kardeşim hastalandı ondan anneme annemden tekrar bana böyle dönüp duruyo evin içinde hastalık.:1:

denizim kafamı toplayamıorumki.hesap kitap yapmaktan bi hal oldum.huzursuzum suan aynı evdeler dıe.ne zmn huzura kavusucaz merk edıyorum
çok iyi anlıyorum cnm seni...
Hesap yapmak gerekiyor ama çok fazla yorma kendini herşey oluruna varıyor zamanla.inşallah iyi işler bulursunuz kısa zamanda sonuçta ikinizde çalışacaksınız.ben sana şöyle söyleyim biz ilk evlendiğimizde ben dershanede çalışıyordum 400tl maaş alıyordum eşimde asgari ücret sen düşün sonra zamanla eşimin maaşı arttı ben dershaneden fabrikaya geçtim.demek istediğim şu ki hayata sıkı sıkı sarılın isyan etmeyin inan zamanla herşey yoluna giriyor gizemim.

sağol canım ya aynı bizim evde öyle ben iyleşmiştim işte kardeşim hastalandı ondan anneme annemden tekrar bana böyle dönüp duruyo evin içinde hastalık.:1:

ne feci bişey o öle ya :9: Allah şifanızı versin tatlım bol bol nane limon iç hatta gülme ama limonu kabuğuyla ye çok iyi geliyor gribe.
Bak aklıma şimdi geldi bal karabiber toz zencefil ve çörek otunu karıştır 2 tatlı kaşığı ye sonrada uyu kısa zamanda iyileştiriyor cnm tavsiye ederim.

ne feci bişey o öle ya :9: Allah şifanızı versin tatlım bol bol nane limon iç hatta gülme ama limonu kabuğuyla ye çok iyi geliyor gribe.
Bak aklıma şimdi geldi bal karabiber toz zencefil ve çörek otunu karıştır 2 tatlı kaşığı ye sonrada uyu kısa zamanda iyileştiriyor cnm tavsiye ederim.

Ahaha sorma yaa:1: Son dediğin karşımıı denicemm mutlaka iyi bişeye benziyo offf askerim aramış ardarda 3 keree duymadımm ya şimdide bekliyorum aramıyo :5:

ahaha sorma yaa:1: Son dediğin karşımıı denicemm mutlaka iyi bişeye benziyo offf askerim aramış ardarda 3 keree duymadımm ya şimdide bekliyorum aramıyo :5:

bende sinir oluyorum bazen aradığını duymuyorum bazen toplantıda oluyorum açamıyorum sinirden kuduruyorum :47: Dene dene harika bişey ben 5 yıldır bunla ayaktayım hatta hasta olmadan bile ara ara yapar yerim.askerin nasıl iyi mi

Back
X