• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızçelerim benden bugünlük bu kadar oğluş gözüme bakıyo uyuyalım diye herkese iyi geceler :54:

evet yaaa.. buarada başvurdugum ıyı bı yer cv mı ıncelemeye almışşş uygun gorurlerse arıycaklarmıs olsn artık yaaaaaaaaa :ssz::ssz::ssz::ssz:
olur canım inşallah ya işe başlarsan günü daha çabuk geçirirsin hem çok iyi olur inşallah olumlu geri dönüt alırsın..

inşallah canım inşallah da geçmiyor zaman onsuz geçecek 1 yıl beni çok korkutuyor önümü göremiyorum gerçekten 1 yıl nasıl bitecek bilmiyorum:5::5::5::5::5:

Hep öyle canım ama geçiyoo ya öyle yada böyle offf ben çok özledim bi başlasa şu çarşıı izinleri daha kolay geçicek inş.:5:

vallahı sıkıldım gercı daaha gecen ayy ıs bakmaya adam akılı basladım ama olsn sıkldm :52::52::52::52:
olur olur hayırlısını iste sen allahtan:) yani şimdi bir yandan asker bekliyosun canın yanıyor özlem var aklın hep başka alemlerde bir yandan iş araştırıyorsun bi belirsizlik var sıkılman çok normal anlıyorum seni de çare yok bol bol sabır(kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş:9:).. sabır kelimesinden baya soğuyacağız gibi geliyor bana:))

Hep öyle canım ama geçiyoo ya öyle yada böyle offf ben çok özledim bi başlasa şu çarşıı izinleri daha kolay geçicek inş.:5:
benimki çıkıyor canım bu pazar :) usta birliğinde ilk haftası aslında ama başlıyor çarşısı çok şükür..inşallah seninkide çıkar en kısa sürede nette görürüz yüzlerini barii o bile çok büyükk mutlulukkkkk:)

olur olur hayırlısını iste sen allahtan:) yani şimdi bir yandan asker bekliyosun canın yanıyor özlem var aklın hep başka alemlerde bir yandan iş araştırıyorsun bi belirsizlik var sıkılman çok normal anlıyorum seni de çare yok bol bol sabır(kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş:9:).. sabır kelimesinden baya soğuyacağız gibi geliyor bana:))

aynen sabır askerlık kıbrıs yeşil renkk özlem uzaklık bu keılmeler 3 ay sonra bıze yasaaaaaaaaaaak :20::20::20::20::20::20:

aynen sabır askerlık kıbrıs yeşil renkk özlem uzaklık bu keılmeler 3 ay sonra bıze yasaaaaaaaaaaak :20::20::20::20::20::20:
banada sabır, bahriye, zonguldak,şafak kelimelerii 326 gün sonraa yasakk:1: ( ama 326 gün boyunca durmak yok yola devammm:10::10:) hergün başa sarıyor insan ya her gün bugün nasıl bitecek diyor ağlayıp sızlıyor saat 12de bir mutlu oluyor sabah uyandığında sil baştan:))

benimki çıkıyor canım bu pazar :) usta birliğinde ilk haftası aslında ama başlıyor çarşısı çok şükür..inşallah seninkide çıkar en kısa sürede nette görürüz yüzlerini barii o bile çok büyükk mutlulukkkkk:)

Hadii gözünaydınn benimkide bi aksilik olmazsaa bizimdee çarşımız var çok özledim yaa nettende olsa hasret gidercezzz.:17::21:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 19-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 98 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 99 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 99 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 99 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

Kubrah -> Şafak 99 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

:8:ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ DİYEN ASKER YARENLERİİ :8:

askbiziz42 -> Şafak 102 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 106 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

sLd_ -> Şafak 106 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

ugtap -> Şafak 101 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 100-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 100 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 100

PhD_ -> Şafak 102 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 102 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 102-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 142 -> Usta birliği ?

Gokche8605 -> 142 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 297-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 298 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 301-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

essen791-> Şafak 325-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Konya17 merveali0507 tgcsvl ' de çift rakamlara düştü :52::52::52::52: Darısı herkezın basına darısı şafak dogan gunes demenın basınaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Back
X