• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

gecıo gecıooo buna ınanıyorumm artıkkk :D :D :D evet cnm dışarı cıkcaktım ama bgn cok keyıflıyımmm vazgectım evde :52:

selam nasılsınız kızlarrrr

ohh maşallah Allah bozmasın canım benim :nazar: zaten hava soğuk bende kuaförden geldimm yarın sarıma gidiyorum da :16:

essen791 canım biz seninle tanıştık mı? ya kusura bakmayın kızlar bende unutkanlık var biliyorum çok kötü bişey dr gitmem lazım ama ne sonuç çıkacak bilmediğimden gitmeye korkuyorum herşeyi yazılı yapıyorum :((

ohh maşallah Allah bozmasın canım benim :nazar: zaten hava soğuk bende kuaförden geldimm yarın sarıma gidiyorum da :16:

essen791 canım biz seninle tanıştık mı? ya kusura bakmayın kızlar bende unutkanlık var biliyorum çok kötü bişey dr gitmem lazım ama ne sonuç çıkacak bilmediğimden gitmeye korkuyorum herşeyi yazılı yapıyorum :((
tanıştık tanıştık canım hatta daha dün ya da ondan önceki gün konuştuk en son:) olsun canım ne kusuruu:9

ne güzel tatlım allah bozmasınn:nazar:ben hiç iyi değilim canım çok mutsuzum:5:

Amin cnm senın neyin var :&

aaa senınkını mı gorceksn ne gzzzzzzzzzzzl :16::16::16:

tanıştık tanıştık canım hatta daha dün ya da ondan önceki gün konuştuk en son:) olsun canım ne kusuruu:9

hah tamam o zaman :)) ismin neydi kuzum isim aklımda tutabiliyorum neyse ki :1:

aaa senınkını mı gorceksn ne gzzzzzzzzzzzl :16::16::16:

evettttt sarımı görücem kuzummm inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın sabah 8 de biniyorum otobüse

yaa 40 gün oldu canım alışamıyorum hala..40 gündür yemek yiyemiyorum hala ben sürekli mutsuzum yani dışarıdan gören biri şımrıklık yaptığımı düşüncek..yemeğe oturuyorum yiyorum kendimi sıka sıka sonra istifra ediyorum..uykum bölük pörçük..hiç kimseyle konuşmak istemyorum. erkek arkadaşım her aradığında ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum ona üzülmesin diye ama o da farkında iyi olmadığımın..1 aydan beridir pskolga gdyrm zaten o da dün ağır depresyon tanısı koydu ona canım sıkıldı baya..yani ilk zamanlar byle olmam normaldi ama 40 gün oldu brazcık olsun değişmedim bak burda kaç kişi benle aynı durumda herkes yaşıyo özlemi acıyı ben neden byleyim diye kendimi yiyip bitiiriyorum sorun bende ama ne..öyle işte canım keyfm hiç yok

canım zten babasından bsy beklemıyorum.bu zaman kadar soyle yanında olurum boyle soyle dıyıp durdu.son dakkada ben yokum demesı normal mi? herseyı onun olsun zaten ıstemıyorum ki bu saatten snra hc bsy.aılem buna nasıl tepkı verıcek benı huzursuz eden asıl o.annem ıcın sorun yok ama bı tek onla bıtse keske.ıse bı gırsemde baslasam bırıkım ypmaya.. yoksa bu gıdısle daha cok beklerız evlılık ıcın.s

şimdi geçmiş sayfaları okudum.. gizem? ecrin? kızlar ne oluyo ne oldu Allah aşkına? nazar mi aldınız üzerinize siz? burda hepimiz size özendik örnek aldık gücünüzden güç aldık uzun dönem beklemişler deyip ya sabır dedikk ne oldu şimdi size böyle? sorun ne bilmiyorum inanın yani okudum ama elle tutulur hiçbişey göremedim desem kızarsınız biliyorum..

Gizoşcan; sana yalnızca şunu söyleyeyim, babam yok diyosun, sen baban olmadığı halde evliliğe adım atıyosan bu yola baş koyuyosan, sevdiğinin bu şekilde olan babasından ne fayda bekliyosun?? sen kendine güvenip evet ben yuvamı kurucam diyosun da o adamdan ne bekliyosunuz Allah aşkına? size yararı değil daha çok zararı olan bu adamdan bi an önce bağını kopar sen al sevdiğin adamı karşına ben varım herşekilde de yanında varım de Bismillah deyip başlayın yolunuzda yürümeye.. ikinizde gençsiniz ille bi şehire bağlı kalma olayınız yok tamam herkes ister herşeyinin 4 4lük olmasını belki sizin 4 3 lük olur ama koca yürekleriniz var herşeyi aşacak sevginiz var.. ne gerek var bu şekilde aile sorunlarına..biz her şekilde senin yanındayız bunuda unutmaa

Ecrinimm; bakındım fakat sorunu tam anlamıyla anlatmamışsın önceki konular mı yoksa? lütfen sende sıkma canını emin ol çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur önce bi sakinleşin.. her zaman yanında olduğumuzu unutmaa

yaa 40 gün oldu canım alışamıyorum hala..40 gündür yemek yiyemiyorum hala ben sürekli mutsuzum yani dışarıdan gören biri şımrıklık yaptığımı düşüncek..yemeğe oturuyorum yiyorum kendimi sıka sıka sonra istifra ediyorum..uykum bölük pörçük..hiç kimseyle konuşmak istemyorum. erkek arkadaşım her aradığında ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum ona üzülmesin diye ama o da farkında iyi olmadığımın..1 aydan beridir pskolga gdyrm zaten o da dün ağır depresyon tanısı koydu ona canım sıkıldı baya..yani ilk zamanlar byle olmam normaldi ama 40 gün oldu brazcık olsun değişmedim bak burda kaç kişi benle aynı durumda herkes yaşıyo özlemi acıyı ben neden byleyim diye kendimi yiyip bitiiriyorum sorun bende ama ne..öyle işte canım keyfm hiç yok

tatlım yorumun basınıı okurken deprsyondasınn snrm dıe yazıcaktım kı pskljg tanıyı koyms o yuzdn byle hısstmen cok normal ama zamanl goruceksın duzelcek hersy psklgu brkma sakın :29:

tatlım yorumun basınıı okurken deprsyondasınn snrm dıe yazıcaktım kı pskljg tanıyı koyms o yuzdn byle hısstmen cok normal ama zamanl goruceksın duzelcek hersy psklgu brkma sakın :29:
yok bırakmıyorum canım zaten bırakamam 1 yıllık falan terapi çizelgem var nolurum bilemiyorum ama bu noktaya geleceğimi tahmin etmiyordum hiç.. iyiki varsınız gerçekten burası bana çok iyi geliyor

yok bırakmıyorum canım zaten bırakamam 1 yıllık falan terapi çizelgem var nolurum bilemiyorum ama bu noktaya geleceğimi tahmin etmiyordum hiç.. iyiki varsınız gerçekten burası bana çok iyi geliyor

cnm ıyı gelıcek sen mrk etme hep burdayız ama sende kendıne ıyı gelıceksn motıve etmeye bak kendını brzz olumsuz dusuncelerdn sıyrıl kendıne tedvde yardm etmelısn :29:

oyy ne mutlu sana canımmmmmmmm yaaa :46::46::46:[/QUOTE]

evet tatlımm bi acayibim şuan zaten :D

esencim şuan böyle olman doğal aslında yani kendi kendine ben depresyondayım deyip durursan o boşluğa daha çok düşersin.. canını sıkacak kendini kasacak bi durum yok yaptığın şımarıklıkta değil bi çoğumuz burda günü öyle böyle bi şekilde bitirip yastığa kafamızı koyduğumuz an gözyaşlarımıza boğuluyoruz ama yinede çok şükür halimize aramızda evli olan arkadaşlarımız var onların açısından düşünsene bide Allah onların sabrına sabır katsın... yani olay şu; hepimiz aynı durumdayız demekki sen biraz daha hassa bi yapıya sahipsin daha fazla etkilendin.. bakma bizde kendimizi bi koyuversek çoktan bitmişti bu topic demi kızlar ;)) sen merak etme herşey düzelecek her zaman hepimiz burdayızz..
canım zten babasından bsy beklemıyorum.bu zaman kadar soyle yanında olurum boyle soyle dıyıp durdu.son dakkada ben yokum demesı normal mi? herseyı onun olsun zaten ıstemıyorum ki bu saatten snra hc bsy.aılem buna nasıl tepkı verıcek benı huzursuz eden asıl o.annem ıcın sorun yok ama bı tek onla bıtse keske.ıse bı gırsemde baslasam bırıkım ypmaya.. yoksa bu gıdısle daha cok beklerız evlılık ıcın.s

ooyy gizoşum benim yaa kuzum kimse istemez elbette böyle olsun ama bunada şükür de yani elbet vardır bu durumda da bi hayır Allahım seven kuluna yardım eder yuva kurana yardım eder sen içini ferah tut inşallah bi an önce iş bulursunda işler hale yola girer

esencim şuan böyle olman doğal aslında yani kendi kendine ben depresyondayım deyip durursan o boşluğa daha çok düşersin.. canını sıkacak kendini kasacak bi durum yok yaptığın şımarıklıkta değil bi çoğumuz burda günü öyle böyle bi şekilde bitirip yastığa kafamızı koyduğumuz an gözyaşlarımıza boğuluyoruz ama yinede çok şükür halimize aramızda evli olan arkadaşlarımız var onların açısından düşünsene bide Allah onların sabrına sabır katsın... yani olay şu; hepimiz aynı durumdayız demekki sen biraz daha hassa bi yapıya sahipsin daha fazla etkilendin.. bakma bizde kendimizi bi koyuversek çoktan bitmişti bu topic demi kızlar ;)) sen merak etme herşey düzelecek her zaman hepimiz burdayızz.
ben depresyonda olduğumu dün öğrendim canım zzaten 1 aydan fazladır gidiyorum psikoloğa.. tabikide evli olan için kat be kat zor..yani burada olan herkes için zor çünkü yaşadıklarımız aynı şeyler benim bu noktada olmam bünyemin yada psikolojimin daha hassas olması belki bende bilmiyorum nedenini ve inan şu durumda olmaktanda çok rahatsızım yani birazcık toparlasam erkek arkadaşıma da destek olucam bi yerlerden başlıyacağım ama her sabah ağlayarak uyanıyorum zaten doktorda çok ağır yaşıyorsun dedi şimdi işte gün içinde tutman gereken ajandam var saat saat hislerimi duygularımı yazıyorum umarım bende zamanla toparlanırım canım..

ben depresyonda olduğumu dün öğrendim canım zzaten 1 aydan fazladır gidiyorum psikoloğa.. tabikide evli olan için kat be kat zor..yani burada olan herkes için zor çünkü yaşadıklarımız aynı şeyler benim bu noktada olmam bünyemin yada psikolojimin daha hassas olması belki bende bilmiyorum nedenini ve inan şu durumda olmaktanda çok rahatsızım yani birazcık toparlasam erkek arkadaşıma da destek olucam bi yerlerden başlıyacağım ama her sabah ağlayarak uyanıyorum zaten doktorda çok ağır yaşıyorsun dedi şimdi işte gün içinde tutman gereken ajandam var saat saat hislerimi duygularımı yazıyorum umarım bende zamanla toparlanırım canım..

elbette toparlancaksın canım benim bu şekilde devam edeceğini düşünme sakın demek ki sen hassas birisin kırılgan birisin bu çok normal.. askerin nerde canım ve sen nerdesın? yakınmısınız gidip görme ihtimailin var mı?

Back
X