ben burdayım canımm evet sessiz bugün burasıkızlarrr neden kimseckler yok burda bu akşaam sessiz burası![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım canımm evet sessiz bugün burasıkızlarrr neden kimseckler yok burda bu akşaam sessiz burası![]()
ben burdayım canımm evet sessiz bugün burası![]()
ayy ne güzelll tadını çıkarr canımmcmtsi akşamı kızlar gelirdi aslında normalde ama .. benimde aslında erken uyumam lazım ama heyecandan nasıl uyucaksam.........
ayy ne güzelll tadını çıkarr canımminşallah çok güzel geçer çok mutlu dönersin
![]()
slmm kızlar su safak panosu bende ıstıyorum . yenı kayıt oldum nasıl yapılıyoo ? -
merhaba kızlar ben geldimmm![]()
huoopp hoşgeldinizz ohh be kalabalıklaşmaya başladıkkevli hanımlaar yardımcı olun bana çeyizlerle kafayı yemek üzereyimmm
evet canım oradan yapılıyor.. hepimiz birgn aydınlığı görücez inş nerde askerin?
aminnnn canmm tüm asker yolu bekleyenlerı kavuştursun .. şafağımız 299 ama bır gun aydınlığa kavusacazz :)
safak panosu yazılan yerdenmı yapılıyo pff yapamıyom :)
huoopp hoşgeldinizz ohh be kalabalıklaşmaya başladıkk :d evli hanımlaar yardımcı olun bana çeyizlerle kafayı yemek üzereyimmm
Evet canım oradan yapılıyor.. Hepimiz birgn aydınlığı görücez inş nerde askerin?
hg canımmm :)
Hoşbuldukk canımmmAyy neler aldın canımmm anlat bakalımmm..
Eşimleee mesajlaşıyorummm ya nasıll güzel bi duyguymışşş buuu![]()
nelr aldın cnm ya da neler almayı düşünüyosun tabiki elimizden geldiikçe yardımcı oluruz
tarıhı yazıyorum ama olmuyo :) askerım ankara- mamakda mebs okulunda canm .
:)) ne güzel msjlaş tıpkı eski günlerdeki gibi demiii
ay bi sürü şeyler alıyorum tatlım ama kafam karman çormann mesela nevresim takımım 3 tane var kendimiz için.. çift kişilik 1 tek kişilik 1 adette misafir için var bunlar yeter mi?