• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

selaaam bende geldımmmmmmmmmmm :24::24:

hoşgeldin baharcmm

vallahi elimden geldiğince alıyorum yemek takımı tencere falan onları hallettim ıvır zıvırlar var anacım kafam allak bullak herşey karıştı gibi geliyor ne zormuş bu ev kurmak ya ben işin bu kısmını hiç düşünmemiştim :9::9:

çok normal tatlım bence liste yap ben o şekilde halletmiştim aklına geldikçe ya da etraftan duydukça eklersin listedeki sırana göre tek tek araştırırsın sonrada

aynen yaaa bi heyecan var şuannn :17::17:
Yeter bence kuzummm :))

ayy dur sen şimdi çok heyecanlısın her an aramızdan uçabilirsin ayakların yerden kesilerek o yüzden seni senle başbaşa bırakıyorum :9::9::9::9:
hoşgeldin baharcmm

çok normal tatlım bence liste yap ben o şekilde halletmiştim aklına geldikçe ya da etraftan duydukça eklersin listedeki sırana göre tek tek araştırırsın sonrada

kız var var netten indirip çıktısını almıştım listenin ama inan bi işime yaramadı çünkü adetleri yazmyo orda bana adet lazım sayıyla gelin bana ulleeeeyynn dicem en sonunda çeyizcilere :9::9::9:

evet mobılyacıı varrr :D gundogdu mobılyanın genel merkeznde çalışıyorum :) .. fıyat konusunda taksıt olanağı fılan gayet uygun .. reklam yapmıyom kızlar ben cagrı merkezınde calısıyom musterı araması yapıyoz teyit amaçlı :)

evet mobılyacıı varrr :D gundogdu mobılyanın genel merkeznde çalışıyorum :) .. fıyat konusunda taksıt olanağı fılan gayet uygun .. reklam yapmıyom kızlar ben cagrı merkezınde calısıyom musterı araması yapıyoz teyit amaçlı :)

tatlım ben izmirdeyim yalnız izmirde var mı mağazanız ilk defa duydum ne yalan söyleyeyim teşekkür ederim ayrıca :26:

ayy dur sen şimdi çok heyecanlısın her an aramızdan uçabilirsin ayakların yerden kesilerek o yüzden seni senle başbaşa bırakıyorum :9::9::9::9:

Kız var var netten indirip çıktısını almıştım listenin ama inan bi işime yaramadı çünkü adetleri yazmyo orda bana adet lazım sayıyla gelin bana ulleeeeyynn dicem en sonunda çeyizcilere :9::9::9:

cnm miktarlara çok takılma derim evlenip evinize geçince eksikler yine olcaktır yavaş yavaş eşinle tamamlarsınız.

cnm miktarlara çok takılma derim evlenip evinize geçince eksikler yine olcaktır yavaş yavaş eşinle tamamlarsınız.

haklısın doğru herkes öyle diyor ama benim takıntılarım vardır herşey eksiksiz tam takım olacak diye bilmiyorum evlenene kadar kafayı yemezsem ben iyidir :9:

Merhaba kızlarr :3::3: Nasılsınız?
Bir süredir gelemedim aranıza bolca şey kaçırdım anlaşılan sayfalara bakılırsa :1::1: Herkescikler iyidir umarım :6: Sizinle sohbet etmeyi özlemişim :17:

Merhaba kızlarr :3::3: Nasılsınız?
Bir süredir gelemedim aranıza bolca şey kaçırdım anlaşılan sayfalara bakılırsa :1::1: Herkescikler iyidir umarım :6: Sizinle sohbet etmeyi özlemişim :17:

hoşgeldin canım beniimmm.. biz aynıyız gün sayıyoruz askerlerimizi özlüyoruz :)) ben yarın sarıma gidicem biraz heyecan var sankim ama sabah erken kalkıcam uykumun kaçmaması için biraz heyecan var azıcıkk şu kadarcıık deyip kendimi sakinleştiriyorum.. aslında ben = :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:9::9::9::9:

sen nasılsın neler yaptın?

hg cnm nerelerdesn sen :)))
hb canım :3: Hiç sorma biliyorsun bir yandan da okuyorum, son sene ama resmen canımıza okuyorlar final haftasındayız o yüzden giremedim pek canım :ssz:
hoşgeldin canım beniimmm.. biz aynıyız gün sayıyoruz askerlerimizi özlüyoruz :)) ben yarın sarıma gidicem biraz heyecan var sankim ama sabah erken kalkıcam uykumun kaçmaması için biraz heyecan var azıcıkk şu kadarcıık deyip kendimi sakinleştiriyorum.. aslında ben = :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:9::9::9::9:

sen nasılsın neler yaptın?

Ayy ne mutlu sana canımm :16: bol bol hasret giderin :16: O heyecanlar öyle tatlı oluyor kii gitmeden önceki geceler beni hiç uyku tutmaz hele yemin törenine giderken tam 2 gün uyuyamamıştım heyecandan :24: Bende öyle çok özledim ki ama kısmetse haftaya gidicem bende eşimin yanına, bakalım belki evci çıkabilirim diyor :16::16:

Back
X