- 6 Kasım 2013
- 644
- 476
- 103
günaydın kızlaaaaaaar![]()
Günaydın canım. Nasılsın
Benim içim sıkılıyor yaa. Gittim geldim hiçbir şey anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaaaaar![]()
Günaydın canım. Nasılsın
Benim içim sıkılıyor yaa. Gittim geldim hiçbir şey anlamadımOfff. İstanbul, iş herşey çok sıkıcı
![]()
yoldasın galiba cnm o dönüş yolu çok zor oluyor
Az da olsa hasret gidermişsinizdir iyi gelmiştir ikinizede![]()
Napıyosunzzz kızlaar...![]()
Napıyosunzzz kızlaar...![]()
ayy hemde nasıl iyi geldi anlatamam canım çok iyi moral oldu
ayakta uyuyorum desem. malum yol oldukça yordu beni![]()
iş bakmaca, benmkının benıı sakınleştirmesi iş yook dıeseen
![]()
aynı bende ya grip oldum gene :2: hayırdır canım ne yolculuğuuu :)
inş. istediğin gibi bi iş bulursuın canımmm. :) ne güzel destek oluyo sanaabende nette dolaşıyorum öyle hava tam yağmur havasıııı
![]()
yemin törenine gittim canım h.sonu oradan geldim sabaha karşı 11 saat yolculuk yordu haliyle ama değdi fazlasıyla![]()
inşşşşşşşşşşşbu ay tam 2 ay olck adam akılı iş arayalı
İstanbulldamısn ? ıstnbulda gunes varda
![]()
Oyyy ne güzell yaa biz o faslıı geçelii nerdeyse bir buçuk ay oluyoooo.Ayy değer tabiii nasılldı askerinlee hasret gidermişsinizdir artıkk
Bulursun canım ya sıkma kendiniiii. :) Ahh keşke istanbuldaa olsammm ya askerim ordaAy ne güzel istanbulda hava iyi oldumu benimde keyfim yerine geliyooo
İzmirdeyim canım ben.
![]()
çok güzeldi canım ya konuştuk sohbet ettik ben anlattım o dinledi o anlattı ben dinledim güzel vakit geçirdik bakalım 12 gün sonra dağıtım için istanbula gelecek oradan ustalığa geçecek kısmetse ordada 2 gün falan görüşücez![]()
Oyyy ne güzell yaa biz o faslıı geçelii nerdeyse bir buçuk ay oluyoooo.Ayy değer tabiii nasılldı askerinlee hasret gidermişsinizdir artıkk
Bulursun canım ya sıkma kendiniiii. :) Ahh keşke istanbuldaa olsammm ya askerim ordaAy ne güzel istanbulda hava iyi oldumu benimde keyfim yerine geliyooo
İzmirdeyim canım ben.
![]()
sıkıntı gelıyo bazn bakalm cnm nasip bıyerdedır mutlaka :) ehehe gelmez mi mrk etme bu sene ıyı hava![]()
ne güzel cnım benim tadınıııı cıkartın bol boll.Ustalık neresiiii ?
Artvin bizden iyice uzaklaşacak :18::18: tek tesellim şu anki koğuş arkadaşlarının hepsi oraya gidiyor. yani buradaki arkadaşlıkları oradada devam eder yabancılık çekmez muhabbet olur.
sıkıntılı bir süreç ama zaman geçiyor bee daha dün gitmişti askere ee noldu yemin töreni oldu bitti.
Aaa ne güzel tüm arkadaşları yanında olcaksa sıkıntısı olmazz bence en azından bildiği ortam olur canmÖyle tabiii sözde geçmiyo gibiii şu dağıtım izninden bişey anlamadım ben sanki 1 gün gibi geldiii bi bakıyorum şimdi oraya gideli 20 günden fazla oluyo
Geldiği zman sanki hiç bu günleri yaşamamışş gibi olcazz hepimiz
![]()
inşallah canım inşallah. sevdiği askerden dönmüş arkadaşlarla konuşuyoruz o an için zor gibi geliyor ama inan sonra aklına bile gelmiyor o günler diyorlar. geriye dönüp baktığında sadece komik anlar kalıyor askerliğe ait diyorlar. tez zamanda o günleri görmek dileğiyle![]()
kızlar ben geldim... her şey planladığımdan daha da güzeldi...
en kötü günümüz o günlerimizdeki gibi olsun:))
:26: